Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga ismani Lexo Postimin
    Çështjen e ndryshimeve të kombësive nënkryetari i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, Kreshnik Spahiu e ka diskutuar edhe me gjyqtarë, pedagogë dhe intelektualë të qytetit të Shkodrës. Në këtë qytet, ndryshe nga zonat e jugut, ka kërkesa në gjykata për marrjen e kombësisë serbe.

“Kohët e fundit jam njohur që në gjykatën e Shkodrës ka pasur kërkesa për ndryshim kombësie, duke kërkuar atë serbe apo malazeze. Nëse ne do kemi një tolerancë në legjislacion, duke marrë kombësi greke, malazeze e serbe, në mënyrë fiktive po ju them se kjo do përbëjë rrezikun më të madh për sovranitetin e Shqipërisë”, ka deklaruar Spahiu.

Kundër ndërrimit të kombësisë janë shprehur edhe gjyqtarët, intelektualët, pedagogët dhe qytetarë të shtresave të ndryshme.

“Kam përshëndetur iniciativën e kryetarit të gjykatës së Sarandës për të ndaluar në mënyrë kushtetuese fenomenin në rritje të kërkesave për ndryshimin e kombësisë”, ka pohuar Spahiu, i cili ka përmendur edhe problemet e legjislacionit për këtë çështje.

Po ti vet je shka bre Ropt e nanes, po lopa qe ishe Q.. Turkun e Nanes, qka jane keto tema, se me u kan shqiptar i mshel keto sene.

Tu po sherrin jau kemi pa ketyre Vehabisteve, kur erdhen ateher ne Kosove ne u gezuam dhe ua kemi leshu dhe kryer te gjitha punet ne institucione, se po na e ndihmon popullin, eh nanen e tinzareve, ata shum me dinakeri kan hy ne kosove.

Vehabizmi eshte dora e zgjatur e Djallit

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Po ti vet je shka bre Ropt e nanes, po lopa qe ishe Q.. Turkun e Nanes, qka jane keto tema, se me u kan shqiptar i mshel keto sene.

Tu po sherrin jau kemi pa ketyre Vehabisteve, kur erdhen ateher ne Kosove ne u gezuam dhe ua kemi leshu dhe kryer te gjitha punet ne institucione, se po na e ndihmon popullin, eh nanen e tinzareve, ata shum me dinakeri kan hy ne kosove.

Vehabizmi eshte dora e zgjatur e Djallit

uuuuuuuuuuuuu mos mos se ti je aqe trime sa grekun edhe grekun e vret pa kurnifar problemi prit bure se trimeria nuk tregohen me shkrim por me vepra po te ishim ball ne ball zort se do te kishe thane kshu se ropt e fmis e grus do te kishin shku ore trim i forumit
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga ismani Lexo Postimin
    uuuuuuuuuuuuu mos mos se ti je aqe trime sa grekun edhe grekun e vret pa kurnifar problemi prit bure se trimeria nuk tregohen me shkrim por me vepra po te ishim ball ne ball zort se do te kishe thane kshu se ropt e fmis e grus do te kishin shku ore trim i forumit
    Eh qe besa nuk e kam ndermend me i lan ropt e mi ne duart e Vahabistit Serboarabomagjypit.

Apo vepren qe je ka e tregon ti, qka eshte ajo foto ne avatar ti a shqipetaret i ben qe kinse Q... me grekerit, kjo qka ke fut ne avatarin tend eshte pik se parin njollosje e shqiptareve, ti merresh me propagand sllave.
    Edhe qk jane veprat per ty shoq?

P.s. Postimet e tua tregojn se je nje propagandues Serb, apo ke ra pre e propagandes Serbosllave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 26-02-2011 më 06:48

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Eh qe besa nuk e kam ndermend me i lan ropt e mi ne duart e Vahabistit Serboarabomagjypit.

Apo vepren qe je ka e tregon ti, qka eshte ajo foto ne avatar ti a shqipetaret i ben qe kinse Q... me grekerit, kjo qka ke fut ne avatarin tend eshte pik se parin njollosje e shqiptareve, ti merresh me propagand sllave.
    Edhe qk jane veprat per ty shoq?

P.s. Postimet e tua tregojn se je nje propagandues Serb, apo ke ra pre e propagandes Serbosllave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ore buri i dheut foto ime ne avatar ka 100 kuptime pro kombetare edhe 0 antikombetare le te vlersojn antaret e forumit kete e qesim ne duel si te duash por foto jote tregon nje person cka nuk ka lidhje me kombin por shkon ne hapat e armikut shqiptari nuk e ka zakon te beje ate foto bure i martuar ti qese kembet me lesh dhe gjiksin ne foto si ne forum ashtu edhe ne grupet tjera publike po te dish ti se nipi apo sternipi i cilit jan do te pendohesh qe me thua ashtu or nuk ka rendesi pais i pelqej keto sulme me bejne edhe me atdhetar sa qe ti qes 1000 foto kunder cdo armiku shqiptar

sa per vehabizem me vjen keq edhe pse jam musliman po te siguroj se shkoj ne xhami 1 here ne muaj edhe ate per arsie te mos e humbe gjakun dhe traditen kombetare qe sadopak te ruaj ate pasi njerez si ti dhe keta maqedonet edhe greket dhe te gjithe bota na presin te vazhdojm ne hapat e tire siqe bene ti

ROFTE SHYPNIA E ROFTE KOMBI SHQIPTAR
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

O isman,

Keta hilirianosat, nuk do te duan tye perderisa nuk behesh si ta ! Pra nje Ismanios, nje besimtar i mir ortodoks qe do ti luftonte muslimanet mbrenda territorit shqiptar, se ne territoret e tyre, moti i kan vrar !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •