Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 60
    Perjashtuar Maska e Loti-99
    Anëtarësuar
    21-11-2009
    Postime
    216

Edita Tahiri përfaqëson Kosovën në dialogun me Serbinë

24-02-2011 12:30 CET

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka emëruar të enjten Edita Tahirin, zëvendëskryeministre e Republikës së Kosovës, udhëheqëse të delegacionit të Republikës së Kosovës për dialogun për çështje praktike me Republikën e Serbisë, thuhet në një njoftim të lëshuar nga zyra për informim pranë Kryeministrisë.

Dialogu si shtete të pavarura dhe sovrane me të gjitha shtetet fqinje, përfshirë Republikën e Serbisë, dhe zgjidhja e problemeve praktike në të mirë të të gjithë qytetarëve të rajonit, është vlerë dhe standard evropian.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

eshte dashte

Citim Postuar më parë nga Loti-99 Lexo Postimin

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka emëruar të enjten Edita Tahirin, zëvendëskryeministre e Republikës së Kosovës, udhëheqëse të delegacionit të Republikës së Kosovës për dialogun për çështje praktike me Republikën e Serbisë, thuhet në një njoftim të lëshuar nga zyra për informim pranë Kryeministrisë.

Dialogu si shtete të pavarura dhe sovrane me të gjitha shtetet fqinje, përfshirë Republikën e Serbisë, dhe zgjidhja e problemeve praktike në të mirë të të gjithë qytetarëve të rajonit, është vlerë dhe standard evropian.
    o llap eshte dashte te caktonte ndonje ashkali apo gabel apo egjiptian hasha ...ata e mbajne ne kembe..kjo sorra qe ska qene e afte te krijoje familje kenka tuj perfaqesu kosoven ne bisedime a..valla prap kenkeni tuj e dhi...

nje histori llap nga baca dull i shqipnise..ne kohen e dulles i propozojne dulles per ministre nje grua nga hasi i shqiperise..ajo 40 e ca vjeqare akoma nuk ishte martu..e therret enveri me e pa kush ishte dhe cka kishte ne koke..e pyet he si i ke kete e ate , si i le femijet ????...po, shoku enver une nuk jam martuar asnjehere dhe nuk kam femije..ska gja i thot enveri dhe pas ca kohesh e le te lire..vijne keshilltaret e tij dhe i thone he si tu duk..ikni o injorante po nje femer qe nuk eshte e afte te krijoje nje familje si qenka e afte te administroje nje ministri...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Zgjedhja me e keqe e mundeshme,kjo beqaresh e perjetshme nuk e ka pas venin fare ne qeveri,e lere me te luaj ndonje rol me te rendesishem.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    Ma mir me dek beqaresh se me e taku zoti me naj hajvan si ti mjer ajo qe te ka pas ose te ka nafak ty

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Loti-99 Lexo Postimin

Dhe ti krenohesh me te?!!!
    Ti ne vende se ta mbulosh kete turp,ti e reklamon,a je i vedishum se cfare teme ke hap??!! Po nejse ky hasha vete e ka zgjedhe.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Ku Pe Dini Mare Qe Asht Beqaresh Po Kta E Ze Hashimi E Kput Be Ajo Ka Qe Ne Ldk Tash Ne Pdk Ath Pse Aaaaaaaa Bile Hashimi E Ka Ba Edhe Zevendesekryeministre Dishka Asht Ka Zihet Tu Bac

Edita eshte nje personalitet politik ne Kosove dhe aktive qe nga fundi i viteve '80.

Vec kesaj ajo eshte bije e Kosoves, por edhe mbese e Shqiperise nga nje familje shume e mire dhe e respektuar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    _MALSORI_

o llap eshte dashte te caktonte ndonje ashkali apo gabel apo egjiptian hasha ...ata e mbajne ne kembe..kjo sorra qe ska qene e afte te krijoje familje kenka tuj perfaqesu kosoven ne bisedime a..valla prap kenkeni tuj e dhi...

nje histori llap nga baca dull i shqipnise..ne kohen e dulles i propozojne dulles per ministre nje grua nga hasi i shqiperise..ajo 40 e ca vjeqare akoma nuk ishte martu..e therret enveri me e pa kush ishte dhe cka kishte ne koke..e pyet he si i ke kete e ate , si i le femijet ????...po, shoku enver une nuk jam martuar asnjehere dhe nuk kam femije..ska gja i thot enveri dhe pas ca kohesh e le te lire..vijne keshilltaret e tij dhe i thone he si tu duk..ikni o injorante po nje femer qe nuk eshte e afte te krijoje nje familje si qenka e afte te administroje nje ministri...
    ti je mo Malsor ....dihet per ty...
    drenicaku Zgjedhja me e keqe e mundeshme,kjo beqaresh e perjetshme nuk e ka pas venin fare ne qeveri,e lere me te luaj ndonje rol me te rendesishem.
    gjema
    Ku Pe Dini Mare Qe Asht Beqaresh Po Kta E Ze Hashimi E Kput Be Ajo Ka Qe Ne Ldk Tash Ne Pdk Ath Pse Aaaaaaaa Bile Hashimi E Ka Ba Edhe Zevendesekryeministre Dishka Asht Ka Zihet Tu Ba
    Disa
    Dhe ti krenohesh me te?!!!
    Ti ne vende se ta mbulosh kete turp,ti e reklamon,a je i vedishum se cfare teme ke hap??!! Po nejse ky hasha vete e ka zgjedhe.
    ...hahahhahahahaha.....ncncnccnn

qe me sa pak pun duhet edhe i vlerson njeri keta, rrugaq , q.y.rr.a.v.q, analfabet , ngelqa, matrapaza....., ju keni met me kesh Edita Tahirin ....haj kuku per juve magari me magaricen me ju pas maru kishi dal ma t'logjikshem.....

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin

...hahahhahahahaha.....ncncnccnn

qe me sa pak pun duhet edhe i vlerson njeri keta, rrugaq , q.y.rr.a.v.q, analfabet , ngelqa, matrapaza....., ju keni met me kesh Edita Tahirin ....haj kuku per juve magari me magaricen me ju pas maru kishi dal ma t'logjikshem.....
    Po kush K**** tem eshte kjo Edita kurva qe edne eshte mbet pa martu more,cncncn ti srz nuk je mir,me mbrojte nje kurv siq eshte Edita Tahiri,po kjo kurr nuk ja ka ndje per luften e UCK-se,po ky hasha yt ky servili shkon e merr komunista e i largon njerezit e luftes.
    Po nasht se sot boll mir Kupa ja q*** nanen thaqit kritika te forta,qitash limaj e kupa ikin prej parti e hasha let rrin me UDBASHA.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po kush K**** tem eshte kjo Edita kurva qe edne eshte mbet pa martu more,cncncn ti srz nuk je mir,me mbrojte nje kurv siq eshte Edita Tahiri,po kjo kurr nuk ja ka ndje per luften e UCK-se,po ky hasha yt ky servili shkon e merr komunista e i largon njerezit e luftes.
    Po nasht se sot boll mir Kupa ja q*** nanen thaqit kritika te forta,qitash limaj e kupa ikin prej parti e hasha let rrin me UDBASHA.
    Thaç e te gjithe drejtuesit e tjere normale te PDK-se!

Zhdukini enveristat prej PDK-se se jane e zeza e kombit!

Mbylleni te kaluaren ne muze dhe punoni per te nesermen. Leja te kaluaren Jakupave, qe te ngazellehen me te e te kene se me çka t'u krenohen bashkefshatareve.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •