Besa ky paska pak ne krahsim me disa mbrteten Arab te cilet kane edhe nga 100 gra.
Besa ky paska pak ne krahsim me disa mbrteten Arab te cilet kane edhe nga 100 gra.
Indi, zbulohet burri që jeton me 39 gra
Shfaqet familja më e madhe në botë. Ky lajm interesant vjen nga shteti Mizoram i Indisë. Ajo është e përbërë prej 181 anëtarësh. Ziona Chan është i martuar as më pak e as më shumë, por me 39 gra. Ka gjithsej 94 fëmijë. Përveç asaj, ai ka birësuar edhe 15 të tjerë. Ndërsa për momentin ka 33 nipër dhe mbesa. Chan sot jeton së bashku me tërë familjen e tij, në një shtëpi me 4 kate me 100 dhoma. Çdo natë e kalon me njërën nga gratë e tij të shumta, që i përzgjedh sipas radhës që është martuar. Chan mburret për këtë fakt. Në një intervistë për revistën “ The Sun”, është shprehur se ndjehet i bekuar nga Zoti që i ka 39 gratë. Veten e konsideron si njeriun më me fat në tërë globin. Meqenëse i takon besimit hindu, thotë se nuk ka asnjë të keqe që është martuar me kaq shumë gra. Njëra nga gratë e tij për gazetën “Daily Mail” ka shtuar se ai për të gjitha gratë, është njeriu më i mirë që ata njohin, dhe njeriu më i bukur në shtetin e tyre. Ajo thotë se të gjitha gratë e tij, Chanin e konsiderojnë si njeriun më të mirë që ua ka dërguar Zoti për ta pasur burrë. Por gjithkush habitet se si mund t’u dalë në krye të gjithë anëtarëve të familjes së tij të madhe!? Pra, kjo familje është e organizuar në bazë të rregullave të disiplinës ushtarake. Në krye të “detyrës” e ka emëruar gruan e tij të parë, e cila i koordinon të gjitha punët e shtëpisë, si pastrimin, përgatitjen e ushqimit dhe kujdesin për fëmijët. Kësaj familjeje për të përgatitur një vakët ushqimor i nevojiten 30 pula, 100 kg. patate, dhe 210 kg. oriz. Sipas grave të tij dhe vetë Chanit, familja e tyre, jeton në harmoni, për shkak të respektimit të rregullave nga ana e anëtarëve të saj. Por aventura e Chanit nuk ka përfunduar. Ai ka thënë se përveç këtyre grave, dëshiron që familjen e vet ta zgjerojë edhe në kontinentet tjera të botës, duke u martuar edhe me gra të tjera. Hadije Abdullahu
http://alsat-m.tv/lajme/kuriozitete/51303.html
Moderator , ndryshoja titullin ose fshije temen , sepse me duket ekziston nje e till
Shqiperi eshte edhe Cameria
Si pashai në Janinë qënka ky kodoshi...... me HAREM personal...
po duket që është edhe burrë i fortë, ja del mbanë me gjithë ato gra... lol
duhet të jetë edhe bamirës i madh.... martohet ky që të q*në të tjerët, se vetë.... aha.
e çuditshme që nuk i duken brirët në foto !!!!????
Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët
po ne islam poligamia eshte e lejuar une ju garantoj 100% mund ta gjesh ne komunitetit musliman nqoftse shfletohet me kujdes mu per kete shqiptaret duhet te heqin dore
prej kesaj feje nje here e pergjithmon .
Ooooo mashalla mashalla shtohu popullsi shtou...Ky njeri qenka i Zoti, me 39 gra,94 kamaj dhe 33 nipa/mbesahaha lol
Islami e kushtëzon muslimanin që në martesën me më shumë se një grua të jetë plotësisht i drejtë mes dy ose më shumë grave të tij, gjegjësisht të jetë i drejtë në veshmbathje, në ushqim, ne vendbanim dhe në furnizim. Ai që nuk mund të jetë i drejtë në këto obligime, nuk mund të martohet me më shumë se një grua. Në këtë kontekst Zoti i Madhëruar thotë:
"Nëse frikoheni se nuk do të jeni të drejtë, atëherë (martohuni) me një (grua)!" (Nisâ, 3)
Pejgamberi a.s. thotë:
"Nëse ndokush ka dy gra dhe anon nga njëra prej tyre, Ditën e Kijametit do të heqë giysmën e trupit zvarrë ". (Transmetim Unanim.)
Animi i theksuar në këtë hadith nënkupton keqpërdorimin e të drejtave që ju takojnë e jo vetëm animin sentimental. Pra, meqë kjo ka të bëjë me një drejtësi të pamundshme, vërejtëm se Zoti falë dhe mëshiron:
"Ju kurrsesi nuk do të mund ta mbani drejtësinë midis grave edhe nëse përpiqeni, pra mos anoni plotësisht nga njëra e ta lini tjetrën si të varur". (Nisâ, 129)
Kur Pejgamberi a.s. dëshironte të udhëtojë, përdorte shortin dhe cilës i binte shigjeta, e shoqëronte. Ai këtë e bënte me qëllim që ta pengonte hidhërimin dhe ta ruante qetësinë e të gjithave. (Transmetim Unanim.)
Pejgamberi a.s. i cili vepronte me drejtësi, thotë: "O Zot, kjo është ndarja ime për atë që e posedoj, më fal për atë që s'e posedoj e Ti e posedon!" (Transmetim i autorëve të suneneve.)
e pra,kanuni kuranor ka hyre ne traditen shqiptare si nje njolle e zeze
dhe une nuk e ndjek kete tradite nqoftse tui po apo shqiptaret
at`here nuk zene vend ne europe kshtu qe je ti ai qe te largohesh
por ti qendron sepse rendi i ri boteror ka ca interesa bashkpunimi
me muslimant dhe lutju "ksaj demokracie shfrenuese" sepse ndryshe do ishte puna
ti vet e pranove qe islami ia lejon burrit deri ne 4gra
por sben mekat nqoftse ka edhe me shume![]()
E c'ndryshim ka 4 apo 10 apo 20? Poligami quhet. Dy e jane shume, pastaj jane thjesht numer. Njerez te peshtire.
I lum ca kafsheve kur gjejne femra te deshperuara per nje cope mashkull, dhe qe jane te paafta te perballojne jeten vetem. Ne ate varferi qe jetojne ato su vete mendja per burre, por per nje cope buke. Te martohesh vetem per nje kothere buke ne shekullin qe jetojme eshte cmenduri. Vetem qe ke burre s'mund te thuhet, ne kete rast.
Te pakten duhet vene ndonje ligj qe te mos bejne me shume se nje femi me secilen grua.![]()
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt