Postuar mė parė nga Arvima Po Ken guerrieron apo Gogun ? hahaha ...... ishte koha kur mblidheshim neper lagje dhe benim si Goku apo Ken-i , cuna e goca Ishte koha edhe kur degjoja kenget e Eiffel 65, Gabry Ponte .... etj qe spo me vine emrat nder mend : ) Kohe te bukur. Sigurisht qe po, edhe Il uomo tigre. Titulli per Ken ishte "Fist of the north star"
hahah , une i kam pare ne stacion Italian prandaj i pata mesuar permendesh kenget
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga Arvima hahah , une i kam pare ne stacion Italian prandaj :-) i pata mesuar permendesh kenget Postuar mė parė nga Plaku me kostum ishte koha kur shikonim kukullla japoneze perkthyera ne italisht ...................edhe une ne italisht NE italisht kishte ate titull, Ken luftetari :P
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plaku me kostum : 24-03-2013 mė 11:02
Kur...
Postuar mė parė nga Plaku me kostum Kur... Komisar Cattani
Postuar mė parė nga Plaku me kostum Ishte koha kur little girl ishte little girl ishte koha kur plaku me kostum ishte plak me penevreke, se skishte pare me ble kostum..
Postuar mė parė nga littlegirl ishte koha kur plaku me kostum ishte plak me penevreke, se skishte pare me ble kostum.. as tani skam para, mbeta me nje cop kostumi te perdorur, te arnuar hahhahha ishe koha kur little girl nuk shkonte ne klube :P
Postuar mė parė nga Plaku me kostum Ishte koha kur little girl ishte little girl ishte koha kur plaku me kostum kishte akoma dhembe...
Postuar mė parė nga littlegirl ishte koha kur plaku me kostum kishte akoma dhembe... ishte koha kur luaje me kukulla
Ishte koha kur krijonim shoqeri reale.. e tash vetem virtuale (Jo gjithmon )
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt