Ishte koha kur benim mbremje vallzimi neper klasa me nje kitare![]()
Ishte koha kur benim mbremje vallzimi neper klasa me nje kitare![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ishte koha kur me letra te zhubravitura shtinim me njeri-tjeterin ne klase.Epo ku ta gjej ate kohe se...
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Ishte koha kur, lojrat e thjeshta ne "lagjet" tona te kendshme e plot vitalitet, grumbullonin dhjetra femije.
Ishte koha kur, njerezit shetisnin ne kembe pergjate bulevardit te Tiranes, pershendeteshin me njeri-tjetrin.
Ishte koha kur, Tirana jone kishte nje pamje kaq te bukur, koha kur, qetesia te mbushte me frymezim, koha kur, nje zhurme makine te bente ēudi, koha kur, ajri te jepte freski, koha kur ... etj, etj.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Ishte koha kur mbanim rradhen e qumshtit qe ne 2 te notes .
Eh ishte koha shyqyr qe sesht mo ..
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
ishte koha kur flisja gjate me ty dhe nuk ngopesha..... (
ishte koha kur benim pastrim klase,
ishte koha kur shkonim ne shkolle te shtunen,
ishte koha kur aranxhata ishte teper e preferuar tani nuk gjendet as ne treg![]()
I LOVE GOD
j&g
Ishte koha kur vallxoja ne maje te gishterinjeve.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Ishte koha kur xhenet
Veshur me preparese
Na bente kafene pa naze
Tani eshte bere mendje Madhe
Sta Ben kafen sikur te vdesesh fare
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Ishte koha (viti 1996) kur bashkemoshataret e mi ne Tirane nuk e dinin se nga cili vend vija. Kur ju thoja qe jam nga Kosova mendonin se Kosova eshte nje qytet ne Maqedoni (thanks to fucking Enver Hoxha) kurse tani (Faleminderit Zotit) te gjithe e dine se kush eshte Kosova dhe na pranojne si vellezer Shqipetare!
Krijoni Kontakt