what the hell?
just need some time to myself again
need to bring back the old days
when I was in control of my life
ps.akoma nuk e di kush i bo keto punime
what the hell?
just need some time to myself again
need to bring back the old days
when I was in control of my life
ps.akoma nuk e di kush i bo keto punime
Discover me like emptiness.......
Me pelqejne shume fotot e punuara. Gjithsesi, ketej nga lagjia ime (puna ime) me eshte hapur goxha "nami" qe punoj bukur me te gjitha programet dhe "klintela" po me shtohet dita dites ;) Jane mori programesh qe mua me bejne te ndjehem mire, me qetesojne. Nuk kam asnje foto ne pc qe te mos jete e punuar te pakten 5 here me programe te ndryshme. Puna qe bej nuk ka fare lidhje me kete, eshte thjesht pasion. I adhuroj te gjitha ngjyrat dhe e kam te pamundur te mos merrem me to. Kush ka pakashume te njejtin "hob" me mua, i uroj pune te mbare dhe sa me shume krijime te bukura!
Everything has its opposite: although this is never absolute, only relative... :)
Origjinali
Kjo qyteze eshte Presheva :)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga E=mc² : 28-05-2009 mė 11:56 Arsyeja: Temėn po e transferojė tek (Arti Shqiptar) seksioni "Punime Dixhital".
Nuk o far punimi i mir me fotoshop osht bo me Powerpoint ama asht punu krejt nga une...
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga E=mc² : 02-06-2009 mė 13:46 Arsyeja: Postimet u lėvizėn nga unė pėr arsye se ekziston njė temė pėr "Punime Dixhitale".
edhe mua po me duket punim i mir
me elemente komtare, religjioze....
diqysh sikur Santana po me duket
Corazón espinado
BRAVO Kronikė
Krijoni Kontakt