Shifeni dhe jepni mendimin tuaj kjo eshte nje nder pikturat me te bukura qe kam bere por mos mendoni se eshte nga mendia ime e kam kopiuar nga nje fjalor FRANGJISHT-ITALISHT:)
Shifeni dhe jepni mendimin tuaj kjo eshte nje nder pikturat me te bukura qe kam bere por mos mendoni se eshte nga mendia ime e kam kopiuar nga nje fjalor FRANGJISHT-ITALISHT:)
Nuk po shoh gje mos ka ndonje problem forumi apo nuk e ke ngarkuar dot Aleks ?
Jeta ime, mban emrin e saj..
Me respekt Aleksi!Postuar mė parė nga [A-SHKODRANI]
Shume e bukur kjo Aleks prandaj postova sepse bera cudi pse nuk ishte :)
Urime edhe sa me shume te tjera.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Kma bere mbi 20 piktura por si kam hedh ne forum:)
se mos eshte nje nga ato figura te librave romantike qe lexojn grate 50 vjecare :D
shume shume bukur e ke pikturuar... me pelqen vizatime bardh e zi, sidomos kur duken reale...:)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 16-06-2005 mė 15:33
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Shume e bukur!
Sa deshire do te kisha te isha ne vendin e atij ēunit.
Gjate ketyre viteve qe ndodhem ne Albasoul kohen e lire e kam kaluar serisht edhe duke pikturuar ne cope beze ose kompensate, sigurisht ne kompensate me bojra ujit dhe ne beze me bojra vajit.
Disa nga ato i kam akoma ne shtepi dhe mendova ti postoj ketu ne Forumin Shqiptar.Albasoul.
Jane te fotografuara me celular e sinqerisht nuk kerkova programe qe ti pastroja mbase jane te fotografuara pak dobet si imazhe,por mendimi juaj ose si te them (qortimi ose keshilla) me jep nje ide tjeter ne gjitha gabimet e mia qe mund te jen bere ne piktura.
Keto jane tre te fundit pasi 6 nuk u hapnin ne nje teme pasi madhesia eshte e madhe.
Shpresoj qe ju pelqejne.
Urime per vizatimet,te gjitha qenkan te bukura do veqoj te paren ne faqen 8 dhe te paren ne faqen 9
vetem te ishte imazhi me i paster me mir do ishte.E sa per problemin qe keni per postimin e tjarave
shiqoni ne temen albumi fotografik,aty i keni udhzimet per postimet e fotove.
Me respekt Sueda
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt