Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ej zot na ruaj..po kush te pyeti se cfare figurash moren pjese ne zvicer o gimce..kush pyet se ku i kishte syte evropa..mund te jete ashtu siq thua ti..por ne e kishim llafin diku tjeter..mos ngul kembe si gomari ne llaq..ti e din mjaft mire qe ky njeri nuk perfaqeson kerkend..mund te thoje se nga kosova ishte i ftuar edhe ky por jo te thoje e te thone se ky eshte perfaqesues i shqiptareve..ti e din mire por nuk te konvenon ta thush..

shefqeti jot perfaqeson veten dhe ty..kaq..mos na e shisjni si dikushi..nuk e blen kush...
    Një pyetje logjike, pse nuk shkoj Dr. Xhabir Hamiti apo Mr. Qemajl Morina por bash ky?!
    Ky ka qenë me pelqim te BIK-ut atje
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Një pyetje logjike, pse nuk shkoj Dr. Xhabir Hamiti apo Mr. Qemajl Morina por bash ky?!
    Ky ka qenë me pelqim te BIK-ut atje
    atehere thuaj se '' i ftuar nga bashkesia islame e kosoves ishte dr.shefqet krasniqi''..e jo perfaqesues i shqiptareve..

ne fakt u be cit cat kjo gje por mos harro se termat kan rendesi...

nje pyetje gimqe..ku humbi ajo '' prof '' qe ja keni pas vene me pare ..a kan fillu me i rrjedhe hallatet..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    atehere thuaj se '' i ftuar nga bashkesia islame e kosoves ishte dr.shefqet krasniqi''..e jo perfaqesues i shqiptareve..

ne fakt u be cit cat kjo gje por mos harro se termat kan rendesi...

nje pyetje gimqe..ku humbi ajo '' prof '' qe ja keni pas vene me pare ..a kan fillu me i rrjedhe hallatet..
    Ata hala e ka, shikoje nëpër mediume dhe gjithkund prezentohet si i tillë mirëpo thjeshtë për mua personalisht nuk më duket se luan rol aq shumë ajo "Prof." kur e di faktin se të gjithë janë të njohur me kualifikimet e tij.
    Edhe diçka nuk munden ata t'i thërrasin 3 veta prej vendeve të Ballkanit, mirëpo një nga ky vend, një nga Amerika dhe një nga Azia.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    ooo shefqet sa i famshem je bo,,po t`qelen tema edhe YNTERNET hahahha hajmedet...shefqeti n`internet osht haram.

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Dr. Shefqet Krasniqi flet rreth vizitës së tij në Zvicër, në emisionin Ora Shtatë në Klan Kosova, intervistë kjo e zhvilluar dje.

http://www.youtube.com/watch?v=7VvdDGkSNw8

po, shume bukur , kush nuk eshte mysliman e ka venin ne xhehenem,
    dakord , vetem se shtrohet pyetja se;

KUSH QUHET MYSLIMAN, si dhe
    C'DO TE THOTE MYSLIMAN

2:62. Vλrtet, ata qλ besuan, ata qλ ishin jehudi, krishterλt, sabejλt (kishin lλshuar fenλ e adhuronin engjλjt), kush besoi prej tyre (sinqerisht) All-llahun, dhe botλn tjetλr dhe bλri vepra tλ mira, ata e kanλ shpλrblimin te Zoti i tyre. Pλr ta nuk ka frikλ as nuk kanλ pλrse tλ pikλllohen (pasi qλ besuan All-llahun, librat, tλ dλrguarit nλ mesin e tλ cilλve edhe Muhammedin).
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    E sipas teje kush eshte musliman ??? CHINO ,MAFIA ,APO PASUESIT E TYRE

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    ezel e harove anton kciren.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •