Close
Faqja 5 prej 35 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 346
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Dr.Don Lush Gjergji: Edhe për ne katolikët Adem Jashari do të shkojë n’xhehnet !

Intervistë ekskluzive me Dr. Don Lush Gjergji

Ne qoftse me premton koha do marr gazeten dhe ta shkruaj intervisten e plot.
    (Bible) Dhe të tjerëve u tha, në mënyrë që unë ta dëgjoja: "Kaloni nëpër qytet pas tij dhe goditni; syrit tuaj të mos i vijë keq dhe mos kini mëshirë aspak… Vritni deri në shfarosje pleq, të rinj, virgjiresha, fëmijë dhe gra. (Ezek. 9:5,6)

(Bible) Bijtë e Izraelit zunë robinja edhe të gjitha gratë e Madianit dhe fëmijët e tyre, rrëmbyen tërë bagëtinë e tyre, tërë kopetë e tyre dhe tërë pasuritë e tyre..pastaj u vunë zjarrin të gjitha qyteteve ku ata banonin dhe të gjitha kalave të tyre, ( Num . 1:7,8)

(Bible) Prandaj vrisni çdo mashkull nga fëmijët dhe vrisni çdo grua që ka marrëdhënie seksuale me një burrë, (Num. 1:17)

(Bible) por ruajini të gjalla për vete të gjitha vajzat që nuk kanë pasur marrëdhënie seksuale me burra.

Kjo eshte "feja me tolerante ne bote".

Mos rrej Don Lush Gjergji,keto versete tregojne se cfare mendimi keni ju per te tjeret.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Tamam si masakra ne Reçak !
    Serbet poget gjate luftes kane punuar me verset e bibles !

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Qenka ba lamshe ketu,katolik e Musliman:S
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Se ka njerez te semure e kam kuptuar, por se mbledhen kaq shume ne kete vend , kete mnuke kisham besuar. Na e dh.. forumin.
    cun, kjo eshte pune matematike.......populli shqiptare eshte me shumice muslimane........ka edhe shum me shume......mos vallahi e sheh si forum te ndonje GRUPPI te posacem kete ???.........nese PO, atehere nderonja emrin........perderisa quhet FORUMI SHQIPTAR, i takon shqiptareve....

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    si mos behet lemsh puna ardiana kur bibla thot se zemra gjendet ne anen e djathte
    PREDIKUESI 10:2
    " zemra e te urtit eshte ne te djathten e tije por zemra e budalajit eshte ne te majteen e tije"
    lemsh e qfar lemshi. a behet kjo pune ????????????????????????

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    izaia 64:7
    "megjithate ati yne je ti o zot
    jemi argjil e ti je vorbetari yne"
    a behet zoti te quhet vorbaxhi
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    si mos behet lemsh puna ardiana kur bibla thot se zemra gjendet ne anen e djathte
    PREDIKUESI 10:2
    " zemra e te urtit eshte ne te djathten e tije por zemra e budalajit eshte ne te majteen e tije"
    lemsh e qfar lemshi. a behet kjo pune ????????????????????????
    Po shoqit mu mu doke,mendimet e shkruara ketu se cka dojne le te thojen per neve popullin eshte HERO.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Po shoqit mu mu doke,mendimet e shkruara ketu se cka dojne le te thojen per neve popullin eshte HERO.
    Po normal qe per neve Adem Jashari eshte hero dh gjithmon ka me qen,edhe ne kete po e them,por ne po themi se Don Lush Gjergji eshte HIPOKRIT.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Dr.Don Lush Gjergji: Edhe për ne katolikët Adem Jashari do të shkojë n’xhehnet !

Intervistë ekskluzive me Dr. Don Lush Gjergji

Ne qoftse me premton koha do marr gazeten dhe ta shkruaj intervisten e plot.

Dr.Don Lush Gjergji. Esht njeriu per te cilin une personalisht kam me se shumti rrespekt kombi shqiptare ka shum pake Burra si Dr.Don Lush Gjergji po ashtu Dr.Don Lush Gjergji esht shembull per te gjithe Kleriket e besimeve Fetare ne Trojet shqiptare .

Aje Bire shqiptari i cili merr guximin te thote edhe nje fjale te keqe per ket Njeri aje esht i semur mentalishte

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po normal qe per neve Adem Jashari eshte hero dh gjithmon ka me qen,edhe ne kete po e them,por ne po themi se Don Lush Gjergji eshte HIPOKRIT.
    Disa mos shkruaj ashtu sikurte ti qe je musliman ka edhe tjere qe jane katolike,ti e mbrone fene tane edhe une,e tjerte e mbrojen te vete sikur ty qe nuk po tu mohohet e drejta edhe ti te tjerev mos ja moho.

Faqja 5 prej 35 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •