car dini per kete bakter dhe si kurohet.,,po kur behet rezistent ne trup dhe nuk kurohet as me antibiotik
car dini per kete bakter dhe si kurohet.,,po kur behet rezistent ne trup dhe nuk kurohet as me antibiotik
E. coli eshte nje bakter qe jeton ne zorren e trashe (colon) dhe eshte i dobishem per njeriun sepse ndihmon ne tretjen e ushqimit. Kur ky bakter shumohet se tepermi krijon infeksion. Bakteri mund te perhapet dhe te kolonizoje pjese te organeve te tjera si psh rruget urinare, gjenitalet, ureterin, veshkat etj.
Ekzistojne forma te ndryshme te bakterit, kryesisht ato qe shkaktojne deme ne aparatin tretes- gastroenterit- dhe forma te tjera qe sjellin infeksione urinare, keto te fundit ne perqindje shume te larte.
prandaj duhet ta specifikosh mire kerkesen tende.
Amerika1,
Do i besh mire vetes te lexosh mbi 'Factitious disorder'.
E coli ne zorren e trash prodhon dy vitamina qe jan shume te rrendesishme ne trupin tone si vitamina K dhe vitamin B12...pothuajse bakteria dhe trupi jon ka nje lidhje symbiotic, per shkaqet e rrezikshme ti shpjegoj broken smile, apendesiti mund te shkaktohet nga E. coli nese ke nje ulser ne zorren e trash dhe transportohen to your appendix
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 24-02-2011 mė 13:18
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Po kete bakter e kam dhe une rezistent dhe kjo rezik me shkakton polipe ne qesken e urines me perseriten po kam frike ,,une pi antibiotike dhe nuk me bejne gje gjithnje me del ne analizat u cmenda kam 7 vjet nuk di cte bej
i ke ndryshuar llojet e antiobiotikve? dhe sdo te thot qe kjo do jet shkaktuesi mund te jet dicka tjeter gjitheashtu, kan marr gje "cultures" doktori qe eshte i sigurt qe eshte e.coli?
kam bere shume antibiotike sa me eshte bere myk ,,,po kam frike pse me perseriten kam 10 vjey me kete
kur bej analizat me del ky bakter dhe antibiotiket i kam me vije sme bejne gje nuk e mar vesh
oh me vjen shume keq hun, konsultohu me doktor te ndryshem se mbase dikush ka pasur pacient si ty qe i ka kuruar ose ka solucione te ndryshem, shpresoj se ke konsultuar me shume se nje doktor
u cmenda me doktoret kam pire te gjitha ilacet po me doli prape polipi bera djegjen prape gje e temershme nuk ka ndonje ne forum me keto probleme me ndihmoni ju lutem
Krijoni Kontakt