Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga vasi Lexo Postimin
    njere me thone ke polip njere papillome nuk i mar vesh ,,,aa mos u semursh ketu ne kete vend
    nuk dipolipi me papilomen ku eshte ndryshimi
    Vasi,
    Bej pap smear (broken smile thuja pak shqip?).
    Pershkrimi ne historine tende me ben te dyshoj se nuk ke te besh me E. Coli bakteria. Ne te shkuaren mund te kesh pasur infeksione shkaktuar nga kjo bakteria por kjo bakteria nuk shkakton polipe.
    Pap smear do te tregoj nese diagnosa e vertete eshte "HPV" Human papilloma virus. Une kete dyshoj. Trajtimi i kesajt nuk eshte me antiobitike sepse eshte virus jo bakteria. Nese ke HPV nuk ka ilac qe ta kuron kete virus. Duhet te jesh e kujdeshme dhe ti heqesh polipet sic ben kur te dalin. Duhet te kesh shume kujdes se polipet hajde me se hiqen, por ka rreziqe te tjera qe ben mire ti degjosh nga goja e nje mjeku, jo te anetarve ketu ne forum apo ato qe merren me natyropati .....

Kujdes dhe vetem kujdes, bej Pap smear here pas here, po te dolen polipet hiqi, mos e lin mbas dore!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Vasi,
    Bej pap smear (broken smile thuja pak shqip?).
    Pershkrimi ne historine tende me ben te dyshoj se nuk ke te besh me E. Coli bakteria. Ne te shkuaren mund te kesh pasur infeksione shkaktuar nga kjo bakteria por kjo bakteria nuk shkakton polipe.
    Pap smear do te tregoj nese diagnosa e vertete eshte "HPV" Human papilloma virus. Une kete dyshoj. Trajtimi i kesajt nuk eshte me antiobitike sepse eshte virus jo bakteria. Nese ke HPV nuk ka ilac qe ta kuron kete virus. Duhet te jesh e kujdeshme dhe ti heqesh polipet sic ben kur te dalin. Duhet te kesh shume kujdes se polipet hajde me se hiqen, por ka rreziqe te tjera qe ben mire ti degjosh nga goja e nje mjeku, jo te anetarve ketu ne forum apo ato qe merren me natyropati .....

Kujdes dhe vetem kujdes, bej Pap smear here pas here, po te dolen polipet hiqi, mos e lin mbas dore!
    Pap smar ose Pap test eshte nje test qe behet per kontrollin e qafes se mitres, merren disa qeliza nga qafa e mitres dhe analizohen ne laborator per te verifikuar nese ka infeksion apo qeliza jo normale dhe ky kontroll ul rrezikun e zhvillimit te tumorit ne kete zone. Femrat te cilat jane seksualisht aktive duhet ta perserisin kete test te pakten cdo 2-3 vjet.

tani une nuk di nese infeksioni nga papilloma virusi shkakton polipe ose papilloma edhe ne fshikezen e urines, por di qe per fshikezen e urines perdoren te tjera metoda diagnostikuese.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Postime
    47
    jane te rezikshme te sjellin vdekje,,,,,kam frike perse perseriten kam tre here qe mi heqin,,,,,kinoterapi ose reze behen per keto ne qoftese e ke malinje kam 10 vjet qe vuaj me frike,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,shume faleminderit qe me pergjigjeni

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Vasi & Broken Smile,
    Ne shkrimin tim te meparshem kam bere gabim ne perdorimin e fjales polip....zevendesojeni me papillome apo 'warts'. Vasi me mire harroje fare te gjitha ato qe shkruajta mesiper sepse u nxitova nuk e kuptova qe problemi yt eshte me qesken e urines. Ato qe shkruajta s'ka te bej fare me problemin qe ke ti.

jane te rezikshme te sjellin vdekje,,,,,kam frike perse perseriten kam tre here qe mi heqin,,,,,kinoterapi ose reze behen per keto ne qoftese e ke malinje kam 10 vjet qe vuaj me frike,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,shume faleminderit qe me pergjigjeni
    Fillimisht mos ki frike, qetesohu ke 10vjet qe jeton me kete dmth NUK jane malinje. Qendro positive!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Postime
    47
    mjer ai njeri qe ka semundje

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ca eshte polipi? ca nuk mbart trupi i njeriut, lloj lloj semundjesh.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Postime
    47
    aman tani po shtohen lloj lloj semundje per njerzit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Postime
    47
    as une se di tamam ceshte polipi a papiloma

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    as une se di tamam ceshte polipi a papiloma
    po cfare ndjen, cfare jane simptomat? une se kam idene fare se cfare ke, infeksion ne kanalin urinar, right? (me c'lexova pak nga broken smile)
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Postime
    47
    une kam psur djegje ne urine gjith kohen

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •