Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ne muajn Prill, drenicak qe te qet puna ka aparatat e bankave lirisht futja kartelen edhe mos u befaso kur ta shihsh rrogen baaaaaaammmmm me rritje ..
    Une ja fus kartelen edhe ne prill,por fjala u kan me jafut ne janar,dhe kur ja futa ne janar ,mandej ja futa edhe ne shkurt dhe kurgja hiq,a kam te drejt te dyshoi qe edhe marsi do ja fus por nuk do ket gje.
    Une me sa marr vesh ne ekonomi,rritja e rrogave nuk mvaret nga deshira e hashimit kupton ti,nuk jemi shtet i pamvarur,edhe kuleten na e mbajn te huajt prandaj ta besosh hashimin eshte utopi,edhe une besoi qe do ket rritje 10-20% por jo me shum fatekeqesisht,kete edhe hashimi e ka dit por ka dasht te na mashtroi ishte koh e votave,duhet ta kuptoim,me thuaj ti a me mire ka qen ne ate koh kur ka premtu apo sot gjendja ne kosove,une mendoi qe hashimit as ne mend i bjen per rroga tona,ati i ka dal pune tash ne parti dhe nuk i han palla per ne

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Cka po thu o koleg?!
    Hashim Thaqi e morri vendimin per rritje te pagave akoma pa u aprovu i buxhetit per vitin 2011. Me kete vendim i vuri ne siklet edhe vet ministrat e tij.
    Jo vetem kaq. Ne momentin kur Hashim Thaqi e morri kete vendim, nuk ishte fare ne detyren e kryeministrit, sepse ky vendim u morr ne nentor...ne ate kohe Thaqi ishte kryeminister ne shkarkim.

Hashim Thaqi do te duhej te parashikonte qe mund te kete rivotime ne Mitrovice apo gjetiu. Nuk ka qene e veshtire te parashikohet se mund te kete ankesa ne KZAP...sidmos kur jane ne pyetje zgjedhjet ne nje vend me tradite jo te gjate te mbajtjes se zgjedhjeve.

p.s. une mendoj se premtimi per rritje te pagave do te realizohet dhe pagat do te ekzekutohen me rritje retroaktivisht. Nese kjo nuk ndodhe, Hashimi le te pregaditet qysh tani per pergjysmim te votave ne zgjedhjet e ardheshme.

Vendimi per rritje te pagave ne parim eshte marr ne fund te Gushitt 2010 dhe kjo ka qene publike, dmth para zgjedhjeve te pergjithshme dhe caktimit te dates se tyre.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Une ja fus kartelen edhe ne prill,por fjala u kan me jafut ne janar,dhe kur ja futa ne janar ,mandej ja futa edhe ne shkurt dhe kurgja hiq,a kam te drejt te dyshoi qe edhe marsi do ja fus por nuk do ket gje.
    Une me sa marr vesh ne ekonomi,rritja e rrogave nuk mvaret nga deshira e hashimit kupton ti,nuk jemi shtet i pamvarur,edhe kuleten na e mbajn te huajt prandaj ta besosh hashimin eshte utopi,edhe une besoi qe do ket rritje 10-20% por jo me shum fatekeqesisht,kete edhe hashimi e ka dit por ka dasht te na mashtroi ishte koh e votave,duhet ta kuptoim,me thuaj ti a me mire ka qen ne ate koh kur ka premtu apo sot gjendja ne kosove,une mendoi qe hashimit as ne mend i bjen per rroga tona,ati i ka dal pune tash ne parti dhe nuk i han palla per ne
    Drenicak, a e presim pas miratimit te bugjetit se cili kemi me pas te drejt, dhe do e shikojme se a jane realizuar premtimet deri ne nje per cdo gje qe ka premtuar kryeministri i Kosoves.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491

Vendimi per rritje te pagave ne parim eshte marr ne fund te Gushitt 2010 dhe kjo ka qene publike, dmth para zgjedhjeve te pergjithshme dhe caktimit te dates se tyre.

Thaçi premton rritje të pagave për shërbyesit civilë
    Shkruar nga KosPress

E Shtunë, 27 Nëntor 2010 20:57
    Pasi ua premtoi se prej janarit të vitit të ardhshëm do t’u rritet rroga prej 50 për qind arsimtarëve, kryeministri në largim Hashim Thaçi, të shtunën, është zotuar se po qe se zgjidhen kryeministër edhe për katër vitet e ardhshme, do t’u rrit rrogën shërbyesve civilë për 30 për qind.

Me nënshkrimin e një memorandumi midis kryeministrit në largim dhe kryetarit të Sindikatës së Shërbyesve Civilë, Mursel Zymberi, parashihet që ky memorandum të zbatohen gjatë mandatit katërvjeçar nëse në krye të Qeverisë është Hashim Thaçi.

“Zotohemi se për shërbyesit civil nga janari i vitin 2011 do të rriten për 30 për qind rrogat për shërbyesit civilë. Ky është zotim dhe vendim dhe në të njëjtën kohë zotohemi se kjo vlen për dy nivelet e shërbyesve civilë”, ka thënë Thaçi.

Ndërsa, Zymberi ka thënë se oferta e kryeministrit Thaçi i ka shtyrë të besojnë në rritjen e rrogës së kësaj shtrese të administratës publike, e cila u kërcënua me grevë ditë më parë nëse nuk ka ngritje pagash.

“Shërbyesit civilë janë zemra e shtetit. Dua t’i besoj kryeministrit Thaçi se marrëveshja do të implementohen në përpikmëri”, ka thënë Zymberi. /KosPress/
    ----------------------

Drenicak, a e presim pas miratimit te bugjetit se cili kemi me pas te drejt, dhe do e shikojme se a jane realizuar premtimet deri ne nje per cdo gje qe ka premtuar kryeministri i Kosoves.
    Fillo prej "Lugines se silikonit"
    Kjo ishte premtuar se do te perfundonte gjate mandatit te pare.
    Le qe nuk u perfundua, por as nuk filloi ndonjeher.

oooo marum bre me premtime t'deshtume
    Pfff jem msu tash

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •