Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 112 prej 112
    Citim Postuar më parë nga ggoni Lexo Postimin
    Do te na moesohen veshet qe shpesh do ta degjojme kete nga Trajkoviqi.
    Fatmirësisht në këtë rast ne jemi në një pozitë shumë më të mirë se trajkovicka. Trajkovickës e trajkovicve të tjerë ua bëjmë të ditur, dmth ua rikujtojmë, se u ka dalë Kosova nga dora!
    Ky për mua ishte një sqarim i mirë nga Kuvendi, i cili këtë do të duhej ta kishte bërë që më 22 shkurt dhe jam plotësisht i bindur se së shpejti nuk do të dëgjohet më "Kosovo i Metohija" gjithashtu nuk do t'i rrihet më trajkovickës në këtë Kuvend!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Rada Trajkoviq braktisi Kuvendin

Prishtinë, 7 mars - Deputetja e Listës Unike Serbe (JSL), Rada Trajkoviq, demonstrativisht e ka braktisur Kuvendin e Kosovës, të hënën, ndërsa i ishte tërhequr vërejtja se nga foltorja e Kuvendit nuk mund të përdorë shprehjen “Kosova dhe Metohia”.
    Nënkryetari i Kuvendit, Xhavit Haliti ia ka marr fjalën për shkak se gjatë fjalimit Trajkoviq vazhdimisht ka përdorur këtë term, transmeton Telegrafi.
    Trajkoviq ka thënë për radio KIM se ka qenë e detyruar të lëshojë mbledhjen e Kuvendit, duke përmendur shembullin e parlamentit serb.
    “Riza Halimi në parlamentin serb flet për Luginën e Preshevës, edhe pse askund nuk ekziston tërësia territoriale, e cila definohet në atë mënyrë dhe askush në parlamentin serb nuk bën probleme”, ka thënë Trajkoviq.

....komandat Zeka e kish perzon k'to ....prej kuvendi ...
    ...te lumt komandant...

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •