Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 112
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ah idioti qe nuk i ka thene '' mu largo pak zonje se te bjen era perrq...keshtu do ja kishte dhier e jo ashtu tuj ndenj si hu gardhi..

o zot mjer kosova kush e drejton...
    Shume me vend ke fol,mjere kosova qe e drejtojne injorantet,kemi qene dhe do te mbesim gjithmone te tille.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Shume me vend ke fol,mjere kosova qe e drejtojne injorantet,kemi qene dhe do te mbesim gjithmone te tille.
    ah moj nete kan dek malsoret..ska ma burra malsije qe te merrnin gjak ne vetull..ska ma adem a hamze..as shaban polluzhe a tahir mehe..ka mbet malsia ne duart e hashes ..e ja tek luan trajkovcja me ta si macja me mininin

cka me ba
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Citim Postuar më parë nga Aloe Lexo Postimin
    cfare kuptomi ka:- "Kosovo i Metohija"?
    Kjo është perdorur jo vetëm nga serbet, por edhe nga komunistat shqiptarë për të bërë ndarje teritoriale dhe per të futur perqarje në mes rajoneve në Kosovë.
    Kosova i Metohija --- Kosova dhe Dukagjini, kjo është domethënia.

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    ..... Trajkoviq tha "Kosovo i Metohija" më shokoi.....
    ç'do të thotë kjo Kosovo i Metohija për ne që se kuptojmë????
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

Citim Postuar më parë nga G.S.Vangjeli Lexo Postimin
    ç'do të thotë kjo Kosovo i Metohija për ne që se kuptojmë????
    Pershendetje zoteri Vangjeli.

Serbet thone Kosoves - Kosovo - Metohija !!! - Metohija sipas Serbeve eshte pjesa e Dugagjinit - Peja - Gjakove - Decan - ndersa pjesa tjeter eshte Kosova.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

Serbet thone Kosoves - Kosovo - Metohija !!! - Metohija sipas Serbeve eshte pjesa e Dugagjinit - Peja - Gjakove - Decan - ndersa pjesa tjeter eshte Kosova.
    faleminderit Arian për shpjegimin
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    A keshtu ka thene KUEDRA aa ... !?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

Me sa di une Metohija kishte kuptimin toke e kishes, prone e kishes. Dugagjini ka token me te plleshme dhe relievin me te mire dhe aty jane dy nga objektet me te medha fetare ne Kosove. Kur erdhen sllavet i zaptuan keto objekte. Sot ato njihen si Manastiri i Decanit dhe Patrikana e Pejes. Qe te dyjat jane te shtrira ne nje pozite te mrekullueshme gjeografike do te thoja vendet me te bukura ne Kosove. Manastirin e Decanit e kam pare vetem nga larg.
    Prej ketu ata e perdorin Kosove e Metohi gjithmone duke pase qellim te tregohet se meqe kishat jane "te tyret " edhe toka ku ato ndodhet eshte e tyrja. Keshtu e kishin ata zaptonin gjithcka ishte e bukur ngrinin ose tjetersonin nje tempull dhe ja ky eshte djepi.

Mund te jem gabim bile nuk e di as ne e kam mesuar nga prinderit apo lexuar diku ama gjithmone e kam kuptuar keshtu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Trajkoviq mu në Kuvendin e Kosovës ngrit tre gishta. Ne të Kosovës e dimë cka do të thotë kjo.

Ndiqeni videon:

http://www.youtube.com/watch?v=uoQmtoffGKU

Kameramani nuk përmbahet, kur Albini e injoron tërësisht shkinën, shprehet pas kamerës: "O ALbin he të lumtë"!

Ja dhe fotoja:

Mu spo mduket asgje e cuditshme shkine hesapi. I ka provoku e kta e kane injoru. Sa mire qe kane mujte mu permbajte pa e sha. Po shihet haptas qe edhe Albinin e ka provoku se e din ajo qe ka plot qe manej thone "a e pate Albini foli me shkinen". Bile edhe reagimi i kameramanit mu ne qate forme po mduket se sa iu drejtu ajo Albinit, ky foli hala pa e pa reagimin e Albinit.

Eeee po te mbrapshte jane keta................. Ky komb ka ardhe ne bote si denim per kumedite cfare faji qe ka ba njerzimi.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    O kerkush ska deshiru qe dikush ti versulej shkines me grushta ,fyrje si bejen shqyptaret ne mes veti tregohen trima, e para 1 shkine i palojen veshet si lepuj.
    Ate cfare presin shqyptaret nga qeveria,deputet tashe edhe albini pjese e tyne, se paku ti pergjigjeshin ne menyre te kulturume, ngadale e bute aqe sa ua lejon ligji. Tane e dim se cfare jan shkinat e shkiet, por shqyptaret nuk duhet ta mbyllin gojen kur duhet te folin, e kur nuk duhet gje se len pa ia thene e pa shpif njeni tjeterit, edhe pluma ia fusin per interesa tyne. Tane u paluan si nuse para 1 shkine te pist!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •