Close
Faqja 11 prej 32 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 312
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Nuk ka kush se ēka te shajė ty mė zi se ai qe je! Sikurse ta kina menden qe tė mallkoj apo ta shaj dikėnd, i kisha thėnė u bėfsh si "Renea". S'ka ma zi qe je, mazamakeq per at zemer tėnden.
    A je ti ai qe i quan njerzt zagar , djallezor , mbeturina , flliqsira , sektar ?

Nese nuk e duron te verteten ska nevoj te shajsh , plus mir do te ishte ti tregosh chinos te mjafte me ato shilime sharje qe i shkruan per Zotin tone dhe ai nuk shan nga qejfi normal , ka hall te madh , por ato sharje mir esht ti transformoje ne mendime qe nxisin diskutimin dhe jo ofendimin.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Te ishte aq e leht sic e thua sdo te ikshe ne Gjermani dhe prej andej te shajsh , do te rrishe ne Kosov dhe do te shajshe aty nga qendra e Prishtines. nejse cofje te kendshme.
    Po s'ka lidhje nga cili vend ia shiloj.
    A nuk eshte i gjithepushtetshem?
    Je ka ja fute edhe ti cdo dite e me teper te shkretit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Chino mos fol shume se do e thiri NUH MUSEN , e din ti ,ai eshte PENICILIN per ty dhe te tjeret

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga ezel Lexo Postimin
    Chino mos fol shume se do e thiri NUH MUSEN , e din ti ,ai eshte PENICILIN per ty dhe te tjeret

Ai tungi a hahahahhahahahaha
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Cili Nuh, ai qe i ka ngja Allahut per budallesi a? : D
    Mos e thirr se e kaurrizoj edhe ate. Bohem shume kaurra. Po kam qejf mi lujt q*ke vec une me Allahun.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Nuhi Nusen a?

Mfal ezel veq se paske verejt, keta trimat ketu e kane shendru prej NUH MUSA ne NUH NUSJA tu bo hajgare me tipin, edhe ti si shume po e permend Nusen a mos je dashuru marrzisht pahire?

Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    I gjithpushtetshem esht edhe andej , te cof kudoqe te jesh. Je i vetdijshem edhe ti , ti ke me cof ndersa ne Gjermani Islami do te perhapet , keeek , humbesi chino ahaha. Po vijn dit te mira, ama jo per ty , ahaha. Te shkretit ato qe te kan eduku ne ket menyr , pale sa jan duke hjek , tshajn ty e shajn veten , ahaha.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    I gjithpushtetshem esht edhe andej , te cof kudoqe te jesh. Je i vetdijshem edhe ti , ti ke me cof ndersa ne Gjermani Islami do te perhapet , keeek , humbesi chino ahaha. Po vijn dit te mira, ama jo per ty , ahaha. Te shkretit ato qe te kan eduku ne ket menyr , pale sa jan duke hjek , tshajn ty e shajn veten , ahaha.
    Kur? Une u myta tul lujt q*ke me te. Jo i gjithefuqishem, por vec ekzistent te ishte, do bente dicka. Cili "Zot" e le veten mu bo palaco i kaurreve.

Islami mundet te perhapet ne tere boten, une prape se prape vec qyrret i kam per te. Kjo vec per dy fakte te vetme: Tek populli im eshte perhapur me dhune dhe njerezit e tij kane qene armiqte e popullit tim. Ai "Zot" qe e perhap fene e tij ne kete menyre,eshte kriminel. Per kete arsye flas per "Zotin" Allah si per nje palaco, per kete arsye nuk mi rrun as q*ket.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Me pas qene i "gjithepushtetshem" nuk do kishte nevoje me perdor jihadista e hoxhallar per perhapjen e fejes islame por kishte dalur vete me fuqite dhe zgjuarsine e tij.

Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Kur? Une u myta tul lujt q*ke me te. Jo i gjithefuqishem, por vec ekzistent te ishte, do bente dicka. Cili "Zot" e le veten mu bo palaco i kaurreve.

Islami mundet te perhapet ne tere boten, une prape se prape vec qyrret i kam per te. Kjo vec per dy fakte te vetme: Tek populli im eshte perhapur me dhune dhe njerezit e tij kane qene armiqte e popullit tim. Ai "Zot" qe e perhap fene e tij ne kete menyre,eshte kriminel. Per kete arsye flas per "Zotin" Allah si per nje palaco, per kete arsye nuk mi rrun as q*ket.
    Ahahah , ty te duket se luan , ndersa je pjes e lojes , edhe macja e len miun , te vrapoje , te hidhet , mendon se po i ik maces , por fundi esht ne lukthin e maces. A pak denim te duket mos tet duan farefisi , te jesh i shporrur nga shoqeria , te detyrohesh te martohesh me nje gjermane sepse ste spranon asnje shqiptare nje psikopat si ti ?
    Per sharjet qe ben , ta rrudhesh gojen , sepse sje duke fol me prinderit e tu dhe as per prinderit e tu , nese ato ti rruajn , normal qe tjert jo.
    Tek populli jot esht perhap me dhune , ndersa tani keto tjeret hiq pa dhun po e kultivojn dhe po e trashegojn brez pas brezi .
    Jemi antivirusa per armiqt, disa i shtym me e mbledh bishtin dhe me u kthy mbrapsht e disa ngjermani.

Faqja 11 prej 32 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •