Une perdora ate qe ke shkruar vete, apo akoma nuk e ke kuptuar??!! A don te ta shkoqis me mire??!!
Njeriu emancipohet kur i rebelohet te vjetres, te errtes, asaj qe i pengon zhvillimin!! Pra rebel nuk eshte antiteze e emancipimit!!
Mos perdor fjale pa ia ditur kuptimin!!
E po kur njeriu e quan veten tradhetar dhe nuk e kupton, a mund te jete tjeter perveēse "hajvan"??!!Njeriun se quaj asnjehere "hajvan", sepse nuk ma lejon etika morale !
Kopil dmth bir kurve, e milloshi njihej si kopil.
Eshte e vertet qe sot "kopil" dmth "pa-atesi"(me sa di une eshte me origjine greke dhe ka kuptim tjeter), por sidoqofte prape shqiptar mbetesh, nese ajo "kurva" (siē e quan ti duke perdorur nje term sllav) eshte shqiptare!! Une nderoj nje bir "kurve" shqiptar qe dha jeten per liri djhe peshtyj mbi ate qe nuk eshte bir "kurve", por tradhetar i kombit!!
Hoxha Krasniēi(bukuroshi) ka mbiemer serb, por a ben kjo gje me pak te vyer per vahabistat kosovare??!!
O ē'na lodhet me keta vehabista,
Sa per dijoni,.. kopilovici nuk njihej si shqiptar por ne e kem zakon ta bejm shqiptar edhe shkjaun me te zi. Tjetra, atehere kosova kishte per sundimtar nje Shka me emrin Vuk Mill Adenoviēin ! Nese per ty, ishte bukur kosova, sot per sot ne e gjykojm si TMERR ato kohera !Pajtohem!!Kur e bej mend qe historin e shqiptareve e kan harrnuar murgjit fanatik te mesjetes,... nuk pritet asgje e hajrit. Historia shqiptare ka nevoje te revizohet ne detaje, se nuk jemi me ne kohen e komunizmiit ku perbinimin ēdo perrall.
Cilen histori do te marrim per baze, ate te Celebiut, ate te serbeve apo ate te grekerve??!! Nuk ma ha mendja qe harapet te kene shkruar histori per ne shqiptaret, apo jo!!
Tregona pakez se ku duhet te bazohemi per historine e re te shqiptareve dhe ne cilat pika duhet te ndryshohet!!!
Krijoni Kontakt