Hajde oooo Nuh se jane mbledhe armiqt heheheeh shihe si hardhuca po bejne ,vec kur do vije Nuhi krejt do ikin vetem China do ngele ne debat edhe ai koke ulur do ike ,ose po do filloje ta ofendoje allahun sic e ka zakon![]()
Hajde oooo Nuh se jane mbledhe armiqt heheheeh shihe si hardhuca po bejne ,vec kur do vije Nuhi krejt do ikin vetem China do ngele ne debat edhe ai koke ulur do ike ,ose po do filloje ta ofendoje allahun sic e ka zakon![]()
Prite nje pershendetje te madhe nga une per keto fjale shqiptari.
Shume sakte e ke thene edhe ate ne lidhje me pjesemarrjen e (disa) boshnjakeve ne anen e UCK. Kjo s'mund te coje uje ne mulli te islamit. Sepse shqiptaret moren pjese edhe me masovisht ne luften e boshnjakeve dhe te kroateve. Dhe sepse ne radhet e UCK kane marur pjese edhe suedeze, holandeze, kroate. Keta tre popuj i permend per arsye se kam njohuri personale. Vellau im ka qene epror (komandant i TF) ne UCK dhe pjesemarres ne Betejen e Pashtrikut. Ai rrefente si per pjesemarrjen e shqiptareve te krishtere nga Shqiperia, ashtu edhe per suedeze, kroate dhe holandeze ne radhet e UCK. Kjo nuk e ben UCK nje organizate kaurresh ose te krishteresh ose me vlera te krishtera, kete nuk dua ta them. Por tregon se nuk ishin vec boshnjaket si popull musliman pjesemarres dhe tregon se UCK nuk ishte as edhe organizate islame ose me vlera islame. Kete e deshmon fakti se ne UCK pati edhe eprore dhe ushtare shqiptare te besimit te krishter. Kjo thjesht flet per luften e drejte qe bente UCK dhe simpatite per te tek njerez qe cmojne luften e nje populli per liri ne rrethana te dobeta.
hee!? u frikove![]()
HAHAHA e dija se do kapesh me allahun![]()
Si te mos e dije, kur nuk bej sekret nga kjo gje. Si te mos tallem, kur nga ana e besimtareve te tij, nuk doli rralle nje njeri qe di t'i thote dy argumente logjike, si ti per shembull qe s'di, por pellet njejte si Allahu brockulla te tipit "A u frigove?". SI te flasesh me keso kafshesh ndryshe? E di pse them se besimtaret e mirefillte te Allahut jane si kafshet? Sepse komunikojne pa logjike, pa intelekt, por vec me instinkte themelore si dhembja, pikellimi, frika. Pra si kafshet. Qeni ose lopa te kupton vec nese i flet nepermjet keso instiktesh. Argumente, logjike, intelekt si forme te komunikimit nuk njohin.
Kam nje popozim per besimtaret muslimane ne kete teme:
Zgjedhni ndonje prej kaurreve, ia jepni fjalekalimin qe te shkruaj ne emer te juaj. Keshtu do perhapim pershtypjen se jo vetem kaurret, por te gjithe shqiptaret dine te logjikojne.
Krijoni Kontakt