Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 55
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...hajde mesele hajde.....antikrishtat ja kan rras kishes o shoq.......nuk ka fillozof europjan qe me kishen i ka ndru dy fjale !!!, jo pse ata nuk kan desht, por se kisha nuk e ka pranu........ sot e kesaj dite kisha nuk e toleron "kondomin" dhe "abortin".....hajt pra shko meso dike ne xhungell per raportet e kishes me fillozofet....shume prej tyre bile as qe kan qen katolik, o mende ndritur.........kan qen cifut, si shumica e shkenctareve qe e kane sjellur kete avancim teknollogjik.....cka i nderlidh meritat e humanisteve dhe te fillozofeve me kishen ???, nuk eshte e vertete kjo, perkundrazi, kisha i ka penguar....edhe gjeniu Immanuel Kant nuk besonte ne Zotin e kishes !!!, kurse fale mendimeve te tija eshte europa aty ku gjindet sot.

Na meso nje fillozof apo humanist qe nuk ka qen kunder kishes dhe anasjelltas....

Nuk eshte jeta bardh e zi shoqi, nuk vlen te miret vetem ajo qe te pelqen, e te lihet anesh ajo nga e cila rrezullton ajo qe te pelqen.....nese i don fillozofet, je i detyruar te kritikosh kishen, e cila, NUK I KA LARGUAR ato "egersirat", ku e sheh ti ate ???, ajo thjesht nuk ka fuqi, se nuk ja nin palla kujt per kishen....po te kish vatikani fuqi, tere boten do ta bente te krishtere, sepse, vetem nepermjet krishtit shkohet ne parajs, e se kisha e ka per detyre, DETYRIMISHT ti dergoj njerezit ne parajs, nuk ka nje a dy aty....

tung
    O koketul, kete e thashe edhe une. Thashe se nuk ka qene merita e Krishterimit, por merita e njerezve te krishtere, te cilet Krishterimi i ka quajtur antikrishta, blasfemista dhe i ka persekutuar sa ka mundur deri ne disfaten e tij (disfaten e Krishterimit).

Por e vertete eshte se keta njerez kane qene formalisht te krishtere. Sikur une qe jam formalisht musliman. Jam kaurr, po se po. Nuk ja jap Allahut atesendin fare. Por e vertete eshte se formalisht jam musliman. Ashtu si une qe jam "musliman", ashtu kane qene reformatoret, filozofet, iluministet e shkencetaret europiane, per te cilet flasim, "te krishtere".

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    O koketul, kete e thashe edhe une. Thashe se nuk ka qene merita e Krishterimit, por merita e njerezve te krishtere, te cilet Krishterimi i ka quajtur antikrishta, blasfemista dhe i ka persekutuar sa ka mundur deri ne disfaten e tij (disfaten e Krishterimit).

Por e vertete eshte se keta njerez kane qene formalisht te krishtere. Sikur une qe jam formalisht musliman. Jam kaurr, po se po. Nuk ja jap Allahut atesendin fare. Por e vertete eshte se formalisht jam musliman. Ashtu si une qe jam "musliman", ashtu kane qene reformatoret, filozofet, iluministet e shkencetaret europiane, per te cilet flasim, "te krishtere".
    Sipas komparacionit qe bere , mes teje dhe Islamit, lirisht mund te them se ato qe kan nxjerr egersiren nga krishterimi , skan qen krishter por ANTIKRISHTA.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin

hajt gjysemdije e lock....ti na mesove se e sheh progression kulturore ne boten perendimore si "merite" te te krishtereve "formal".......defekti eshte ky, perderisa ty si musliman formal e pranon nje cfare hyji, njecfare perendie, je akoma nen "umbrellen" e fese, pasiqe e leshon islamin, dhe hudhesh ne krishterizem, gjindesh akoma nen te njejten umbrelle....fillozofet nuk jane gjindur nen kete umbrelle....ata kane qendruar krejtesisht mbanesh, dhe se ne perfundimet e tyre kausale kane verejtur nje "domosdoshmeri" te nje cfare "zoti".......Voltaire ka thene, po te mos ekszistonte Zoti, njerezit patjeter do te duhej te "shpikin" nje zot, sepse aty qendron nyja e instances MORAL.....gje qe eshte per ligjdhenjen e patjetersueshme, me kete bjer dhe ngrehet rrendi shoqerore, me kete bjer dhe shkaterohet evoluimi civilizatore....Marks e kane lene psh. krejtesisht mbanesh kete faktore, edhe pse e ka verejt forcen e fese (opium per popujt).......pra, ty e ke kete qendrim, sepse te eshte mesuar ose kendej (ne islam) ose andej (ne krishterizem), kurse fillozofet dhe dijetaret perendimore (qe nje varg qendrojn me ata musliman), e kane vershuar si rrufe nga zero deri ne maksimum qendrimin e tyre, pa filtrime kishtare.....

tungi........

PS: shko impono rrethin ne perdithsmerine tende me gjysemdijen, ketu nuk te han petlla........
    albanish by nature

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Sipas komparacionit qe bere , mes teje dhe Islamit, lirisht mund te them se ato qe kan nxjerr egersiren nga krishterimi , skan qen krishter por ANTIKRISHTA.
    po te pergjigjem une ne stilin chino-jan

ERRO, ERROR....Muhamedi ka shkerdhi brenda dites 12 gra..........ääääääääääääätsch......

...sipas llogjikes vet, chino duhet pra te shkoq prpanicen per islamin, dhe te mesoj talibancit se SI DUHET KUPTUAR ISLAMI.......e cka ben chino ???......fut bishtin nder vege dhe ik ne "kulturen" e GATSHME......per te cilen kan shkoq prapanicen tjeret.....

eh....mendja e insanit, si ai sendi i molla hasanit, sic thot populli.....

selam
    albanish by nature

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Muahmedi nuk respekton lirin e vullnetit te lire qe sipas qdo libri fetar e ka dhene Zoti..
    Ja qfare do na kishte pritur te gjithve po te kishte Ligje Islamike ketu.

1-Transmeton Buhariu dhe Muslimi nga hadithi i Abdulla ibėn Omerit se i Dėrguari a.s. ka thenė:
    " Jam urdhnuar qė ti mbysė njerėzit deri sa tė deshmojnė se vetėm Allahu ėshtė Zoti i Vetėm, dhe se unė jam i Dėrguari i Tij, ta falin namazin, ta japin zeqatin. E nėse e bėjnė kėtė, arantohet nga unė gjaku i tyre, pasuria e tyre, pėr veē meritės sė Islamit. E ndėrsa llogaria qėndron tek Allahu, Poseduesi i bukurisė apsolute.
    Nga kėndargumentimi i kėtij hadithi nxjerrim se Pejgamberi a.s. ka urdhėruar qė tė mbytėn derisa ta falin namazin dhe se gjaku i tyre dhe pasurija e tyre, behėt haram pas dy deshmive, pasi qe ta falin namazin dhe ta japin zeqatin.
    Urdher i paqt per vrasje.

Kush nuk fal namazin duhet te vritet.

Kjo eshte arsya qe Islami eshte kunder Demokracis.

Sepse eshte sistem diktature, i njejte me ate te Enver Hoxhes.

Kush s'degjon duhet te vritet.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Muahmedi nuk respekton lirin e vullnetit te lire qe sipas qdo libri fetar e ka dhene Zoti..
    Ja qfare do na kishte pritur te gjithve po te kishte Ligje Islamike ketu.

Urdher i paqt per vrasje.

Kush nuk fal namazin duhet te vritet.

Kjo eshte arsya qe Islami eshte kunder Demokracis.

Sepse eshte sistem diktature, i njejte me ate te Enver Hoxhes.

Kush s'degjon duhet te vritet.
    nese ka thene muhamedi a.s. ashtu nuk diskutojme fare mafi.ashtu eshte .nuk ka hipokrizi ne islam me ta ba une qejfin ti e me ju kundevu islamit.muslimani duhet me u fal e me dhen zeqat e ti qe sje musliman ti je i lire mafi nuk ke borxh me u fal as zeqat me dhen e as ne haxh me shku e as ramazan me mbajt. kto jan kushtet per me u ba musliman e namazi eshte shtylla e besimit.

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga refet Lexo Postimin
    nese ka thene muhamedi a.s. ashtu nuk diskutojme fare mafi.ashtu eshte .nuk ka hipokrizi ne islam me ta ba une qejfin ti e me ju kundevu islamit.muslimani duhet me u fal e me dhen zeqat e ti qe sje musliman ti je i lire mafi nuk ke borxh me u fal as zeqat me dhen e as ne haxh me shku e as ramazan me mbajt. kto jan kushtet per me u ba musliman e namazi eshte shtylla e besimit.
    Kush nuk fal namazin jam i urdheruar ta vras nuk cek Myslimanin apo te pafe-un

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Mafia boll me sa ne thnive k.oqe.t

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga ezel Lexo Postimin
    Mafia boll me sa ne thnive k.oqe.t

Un kishe je femer ti '' ezel '' ske tope
    jeni bere disa gomar , maruat tu hi me 3-4 nicka me gjini te ndryshme

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    eshe sa mire e din dtthq e vete prdore nga 3-4 nicka , nje kohe ste shohim pastaj vjen 1o dite hapen tema shan ofendon dhe zhdukesh, pasatj na vjen ca te rinj dhe te njejtin stil 10 dite ,dhe kshu behet rrotull cikli i juaj

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •