Kjo ka ndodhur. Por te gjithe keta profet kan perfunduar ne fund te pusit duke mos provuar asgje.
Muhamedi s.a.w.s., asnjehere nuk ka then qe "Un jam Jezusi", pra nuk mund te jet Muhamedi ne kete mes,.. kurse njerez qe kan then : Un jam Mesija,... ke me thas,Vėriani mendjen tė mos ju gėnjejė kush! 6 Sepse do tė vijnė shumė njerėz nė emrin tim e do tju thonė: Unė jam! dhe do tė gėnjejnė shumėkėnd. 7 Por edhe kur tė dėgjoni pėr luftėra e pėr lajme luftėrash, mos u shqetėsoni! Kėto duhet tė ndodhin, por as atėherė ende nuk ėshtė mbarimi."
A ka ndodhe qe bibles ti hiqen fjal ? Ti shtohen e ti ndryshohet kuptimi ne te kaluaren ?» Atij qė do ti shtojė ndonjė gjė, Hyji do tia shtojė plagėt e pėrshkruara nė kėtė libėr.
Atij qė do ta heqė ndonjė fjalė nga ky libėr i profecisė, Hyji do tia heqė pjesėn nė pemėn e jetės dhe nė qytetin e shenjtė - tė pėrshkruar nė kėtė libėr«.
Ja, unė po vij sė shpejti! Edhe shpėrblimi im me mua, pėr tė shpėrblyer gjithkėnd sipas veprave tė tij!
Ky eshte Zoti, i pari dhe i fundit por jo edhe fillimi dhe mbarimi !Unė jam Alfa dhe Omega, i Pari dhe i Fundit, Fillimi dhe Mbarimi!
InshAllah ju vjen ateher,.. por per kur e prisni me saktesisht ?Kėtė e presin tė krishterėt.
Ne e presim, por e presim 40 vite para dites se kiametit qe keto ndodhi te behen.
Krijoni Kontakt