Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 52 prej 52
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ky eshte ajo qe thuet nga Jezusi - Ungjilli dhe te krishterėt e besojnė:

"Sepse do tė ngrihen mesi tė rrejshėm e profetė tė rrejshėm"!

Kjo ka ndodhur. Por te gjithe keta profet kan perfunduar ne fund te pusit duke mos provuar asgje.

“Vėriani mendjen tė mos ju gėnjejė kush! 6 Sepse do tė vijnė shumė njerėz nė emrin tim e do t’ju thonė: ‘Unė jam!’ dhe do tė gėnjejnė shumėkėnd. 7 Por edhe kur tė dėgjoni pėr luftėra e pėr lajme luftėrash, mos u shqetėsoni! Kėto duhet tė ndodhin, por as atėherė ende nuk ėshtė mbarimi."
    Muhamedi s.a.w.s., asnjehere nuk ka then qe "Un jam Jezusi", pra nuk mund te jet Muhamedi ne kete mes,.. kurse njerez qe kan then : Un jam Mesija,... ke me thas,

» Atij qė do t’i shtojė ndonjė gjė, Hyji do t’ia shtojė plagėt e pėrshkruara nė kėtė libėr.

Atij qė do ta heqė ndonjė fjalė nga ky libėr i profecisė, Hyji do t’ia heqė pjesėn nė pemėn e jetės dhe nė qytetin e shenjtė - tė pėrshkruar nė kėtė libėr«.
    A ka ndodhe qe bibles ti hiqen fjal ? Ti shtohen e ti ndryshohet kuptimi ne te kaluaren ?

Ja, unė po vij sė shpejti! Edhe shpėrblimi im me mua, pėr tė shpėrblyer gjithkėnd sipas veprave tė tij!
    …

Unė jam Alfa dhe Omega, i Pari dhe i Fundit, Fillimi dhe Mbarimi!
    Ky eshte Zoti, i pari dhe i fundit por jo edhe fillimi dhe mbarimi !

Kėtė e presin tė krishterėt.
    InshAllah ju vjen ateher,.. por per kur e prisni me saktesisht ?
    Ne e presim, por e presim 40 vite para dites se kiametit qe keto ndodhi te behen.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    jarigaso,
    sic duket do gjera ka nevoje me nje cekic me ti fut ne koke !!!
    Gjenezen e profeteve studjoe, e do te veresh devijimin e cifuteve !!!

Kuptimi i cifutizmit ne pergjithesi eshte deivjim nga pikepamja islame,
    Aaaaaaa, nga pikepamja islame!!
    Tani po qe del ne pah "liria" e logjikes tende dhe sasia e pashtershme e gomarlleqeve qe shkruan tutje-tehu......
    Nga pikemja ēifute, a e din ti se ēfare paraqesin myslimanet??!!
    e tille duhet te jete edhe nga pikepamja kristiane !!!,
    Kjo gjithmone sipas pikepamjes islame, apo jo??!!
    si islami ashtu edhe krishterimi shohen nje "detyre" globale ne misionet e tyre, kurse cifutizmi nuk e sheh kete, se paku nuk e ka praktikuar !!!, vet ardhja e Krishtit te deshmon mor kete ???
    Edhe sikur te jete keshtu, ku eshte analogjia midis "detyres" dghe "devijimit"??!!

Popull i zgjedhur ka qene per te qen shembullore per njerezine, qe ajo ta ndjek ate ne besimin ne nje zot. Kurse ata e kan pervetesuar fene, dhe e kane shitur si dicka EKSKLUZIVE vetem te tyre (shih edhe normat formale per te konvertuar ne cifutizem, kane te bejn me shume me nacionalizmin se me fene), per kete edhe sot cifutet identifikohen si KOMB dhe si FE ne nje, gje qe nuk e ke nder popujt tjere ne bote
    Ti vertet nuk e lexon ate qe shkruan vete, perndryshe do te gajaseshe se qeshuri!!
    Ti quan ēdo mysliman te botes "vella" te popullit te Muhamedit, ndersa kur e bejne ēifutet, qenkan "nacionaliste"!!! Hajde logjike kuranore, hajde......
    Nese deshiron nje "verzet" nga dhjata e vjeter, te cilin mendon se musimanet e "Interpretojn" ndryshe, dhe se aty e shohen devijimin, do te deshperoj, ne ate detaj nuk ka nevoje te hijm, pasiqe "obligativ" per muslimanet jane vetem ajetet kuranore, keshtuqe nga pikepamja islame cdo verzet i librave te shenjte te meparshem eshte me "rezerva"
    Aaaaaaaa, logjike e paster harape!! Kush nuk e mendon si harapet e Muhamedit, na qenka ne gabim.......shume i qarte!!
    ....dhe me kete, mund te jete i devijuar, mund te jete hyjnore, etj.....por nuk eshte ceshtje debati.
    "mund" apo eshte me siguri i "devijuar"??!! Si nuk keni turp te flisni per gjera qe nuk njihni, vetem se keshtu mendojne "dijetaret" islamike??!!
    Pra, per diskutim mbeten vetem vetite objektive te cilat kryqezohen me interesat e te tjereve (vetite objektive te islamit, apo te krishterimit).
    Cfare dmth "veti objektive" ti "dijetar" ??!!
    PS: cifutizmi perputhen me islamin me shume se krishterizmi, sa per dijeni....
    ahahahahahaaha...vertet e ke ti, mer jahu??!!
    Kemi vite qe e themi kete, tash na vjen nje fshatar me kulture "gjermane" te na tregoje arat!!!
    O Nuhi!! Thote populli shqiptar: "Sa te thuash ti rrush, une kam ngrene nje kosh"!!

Mos guxoni t eflisni per fč qe nuk njihni e mos shpifni!! Muhamedi ka thene se "shpifja" eshte mekati me i rende qe mund te beje nje mysliman.....apo s'je muhamedan ti?!!!
    Jarigas

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •