Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791

vendet islamike shndrrohen ne demokratike

jam musliman i perdale fare une ........ por ..... kot me kot fare me duket qe amerikani te ndikoje aq shume sa shume vende islamike ti shndrroj ne demokratike, sheriatin islamik ta bojn demokratik etj.

menoni qe o koha per xhihad ?
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Tash do zbatohet sheriati se ma pare nuk eshte zbatua ne asnje shtet te botes.
    Se pari sheriati te zbatohet ne vendet arabe dhe me pas ne Amerik, Evrope e kejt kadal kadal ta marrim boten.

Ato lajmet atehere qe i sjellshin se nje grua u gurezua se beri keshtu apo beri ashtu, keto kane qene genjeshtra vetem per ta luftuar Islamin ne nje far menyre qe t'i tregojn te tjereve qe Islami nuk eshte i mire, sepse po frigohen shume, shume njerez po konvertohen ne Islam dhe ata te menēurit (CIA) po e shohin boten te mbushur me musliman dhe ka filluar lufta qe moti kunder Islamit, me lajme te ndryshme qe i sjell MafiaWarz, Daniel00 e tjere e tjere.

Keshtu qe nuk ka nevoje per xhihad gjithēka eshte t'u shku te para.

Ja se ku e ceki edhe antari jone i dashur the_admiral ne nje postim te tij se:
    po nuk e di sa e njeh realitetin, por nga kjo qe shkruan duket qe pak fare.

psh ne tunizi as qe behet fjale te kete sunduar islami.
    shteti nuk ka pasur aspak ligje islamike...

populli kerkon tani qe shteti te behet me islamik nga sa c'ka qene...

Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    jam musliman i perdale fare une ........ por ..... kot me kot fare me duket qe amerikani te ndikoje aq shume sa shume vende islamike ti shndrroj ne demokratike, sheriatin islamik ta bojn demokratik etj.

Po, koha eshte per xhihad.
    Arabėt e kan filluar xhihadin kundėr vet-vetės sė tyre, gje shume e pelqyer kjo.

Pas rrezimit te diktarures demokratike, u mbetet te zgjedhin : Prap nje demokraci te re, apo ta risjellin sheriatin Islamik, me te cilin te paret e tyre mesjeten e shendrruan ne periudhe te artė !

Vetem libia prodhon per 50miliard naft ne vit, sikur shtetet arabe te fonksiononin te bashkuar si dikur me sheriat, keta do ta nenshtronin ameriken dhe evropen, rusin edhe kinen me indi !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    DONT deri me tani ata kane qene shtete KOMUNISTE-DIKTATORILALE tano do behen vertete shtete ISLAMIKE me SHERIATIN ISLAM .

Sa kollaj qe flisni edhe ju ketu.... vetem ideja e udheheqjes nga islami ju con ne qiell te 7.
    A e degjuat ca tha ai kryetari islamik qe u kthye nga anglia? Ai qe te gjithe ju islamistet thonit: shyqyr erdhi, tani do e udheheq ai popullin....

Per ato qe nuk e kane degjuar, ai "debili" kishte thene: une jam kundra jo islamisteve (gje qe normalisht pritej nga ai), gjithashtu jam kundra femrave.... dua nje popull vetem me meshkuj. E disa budalliqe te tjera si keto... t'a shohim sa te mira do i sjelli vendit ai!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Posht diktatoret
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Realisht ato shtete mė sė paku mund tė quhen Islamike. Ato shtete keqperdorėn Islamin pėr qėllime tė tyre njė shembull Arabia Saudite njihet si Republikė Islamike (vetėm 6 shtete janė tė njohura si Republika Islamike) dhe kur t'a shohim mbi Sheriatin qendron familja mbretėrore pra automatikisht e shėndėrron nė monarki sistemin ligjvėnės atje. E vetmja familja mbretėrore qė ndėrhynė nė normat e sheriatit, ndėrkaq pikėrisht ky sheriat ėshtė kategorikisht kundėr sistemit monarkist, pikėrisht ky sheriat ėshtė kundėr qė dikush tė jetė mbi tė.
    Kur jemi tek ligjet jo-Islame, monarkia konsiderohet mė e rėndė nė Islam se sa regjimet tjera cilat do qofshin ato pėr arsye se Mbret (Malik) ėshtė vetėm All-llahu, e jo njeriu.
    Andaj keto 6 shtete tė udhėhequra nga familje mbretėrore sistemin Islamik e kanė pėrdorur sipas deshirave tė tyre dhe natyrisht si maskė para popullit, pėr ndryshe ata janė larg larg Islamit real tradicional.
    Ėshtė vėrtetė shpresėdhėnėse zgjimi i popullatės nė ato vende, pas Tunizisė dhe Egjiptit radha i vie Libisė, Marokos, Jemenit, Bahreinit pse jo edhe Arabisė Saudite edhe pse nė kėtė vend do tė jetė mė vėshtirė tė ndodh.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin

Jo mor Don't, kjo ėshtė shenjė e mirė qė mė nė fund edhe ata e kanė kuptuar qė s'jetohet me gjera qė moti u ka kaluar koha. Ama kur them moti - duhet kuptuar qė vėrtet shumė moti. Por mė mirė vonė se kurrė dhe sa mė shpejt ta bėjnė kėtė aq mė mirė pėr ta. Ėshtė prapa dhe i vonuar ai shtet- popull qė jetėn nė shekullin 21 dhe ka mentalitetin e shekullit 16!!

P. S. Mirė e paske thėnė nė njė shrkim tjetėr: Poshtė diktatorėt!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 22-02-2011 mė 09:36
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Ore ju s'po e kuptoni nje gje, qe kadaf-mubarak-ben-ali-benafika etj,.. kan qen reformator e asessi musliman e islamist !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Jo mor Don't, kjo ėshtė shenjė e mirė qė mė nė fund edhe ata e kanė kuptuar qė s'jetohet me gjera qė moti u ka kaluar koha. Ama kur them moti - duhet kuptuar qė vėrtet shumė moti. Por mė mirė vonė se kurrė dhe sa mė shpejt ta bėjnė kėtė aq mė mirė pėr ta. Ėshtė prapa dhe i vonuar ai shtet- popull qė jetėn nė shekullin 21 dhe ka mentalitetin e shekullit 16!!

P. S. Mirė e paske thėnė nė njė shrkim tjetėr: Poshtė diktatorėt!

Qysh juve kejt dallash po jav kap !!!!
    Libia ka qene nje shtet Islam, por tash hala me i fort eshte be oh ti.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •