shikoni debilet:P
hahahahah
ende ka te tille
bile edhe ketu ne forum
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ti hapesi i temes akoma e ven ne dyshim se kush ishte?
Pastaj ky del dhe bertet si gomar qe eshte e rrezova une komunizimin, kuku per te me gjithe komunizem. Ky ka qene me sigurimin e shtetit ne ate kohe, e shifni si vjen si president ne ate makin dhe askush nga policia nuk i thot gje? Po ca ka ai sot qe bertet e rrezova une kur ai ska pas lidhje me kete pune pervec qe ka qene kunder. Tani don te fitoj votat e popullit ne emer te komunizimit.
Pink dhe D&G po kush e don kete ne Shqiperi aman?
Te gjithe ata qe e kan idhull jan te punesuar ne shtet dhe nuk guzojne te levizin me vesh se fluturojne nga puna. E don vetem Veriu se Jugu harroje. E lexova nje dite nje postim shkruante: 'Ne nga Veriu jemi me Salen, pse me qene me Edin qe eshte nga Jugu. Me mire me qene me Salen se eshte yni dmth (nga Veriu) edhe pse nuk ka be gje per ne'.
Imagjino ku ka arrit injoranca.
Ja ne ditet qe eshte rrezua busti. Sala me te njejten xhakete![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Shikoni, mos e teproni tani, ai nė makinė vėrtet ėshtė Saliu por ai po shkonte me makinė pėr ta tėrhequr shtatoren me litar dhe pėr ta rrėzuar.
Makina vėrtetė ishte e sigurimit tė shtetit por ishte sa pėr maskim pėr tė kaluar pa u vėnė re nga policia.
Njė rrugė dhe dy punė.
Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri
....nji kok madh duket , edhe gjeste tipike Saliu-s....
Shumė aktiv dhe i devotshem behesh kur ėshtė ne pyetje mbrojtja e "dinjitetit" te xhaxhit dhe bijve te tij.
Kam pershtypjen se po mos te ishte Sali Berisha kryeminister dhe Edvin Kristaqi opozitė ti as do regjistroheshe ne kete forum.
Nejse pune per ty,ēeshtje private e jotja, por mos shihni ėndėrra se do ju kthehet dita e xhaxhait dhe bijeve te tij kurrė.
Krijoni Kontakt