Close
Faqja 5 prej 43 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 429
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Nese SHBAt nuk intervenoin duke bombardu forcat ajrore te gadafit ky i cmendur do te bej masaker vetem qe ta ruaj pushtetin,dy avion mirazh te forcave ajrore te libise kan ik ne malta,pilotet nuk kan pranu ta bombardoin bengazin,disa bomba te amerikanve do ti benin mire gadafit.
    po pra. e lexova edhe une kete lajm...

qe ka qene psikopat gheddafi e kemi ditur me kohe, por qe do mund te arrinte deri ne kete pike ky idiot, nuk ma ka marrur mendja.

tani eshte i strukur ne venezuele thone..
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po pra. e lexova edhe une kete lajm...

qe ka qene psikopat gheddafi e kemi ditur me kohe, por qe do mund te arrinte deri ne kete pike ky idiot, nuk ma ka marrur mendja.

tani eshte i strukur ne venezuele thone..
    Kjo eshte nje Masaker Cmdenduri raportohen mbi 500 te vdekur vetem sot. Ky ni psikopak vazhdon dhe 'bota e lir' vetem vezhgojn. Ne Amerik meshum flitet per qmimin e naftes se sa per qmimin tragjik human.

Dy avion luftarak Aterojn ne Malta duke refuzuar urdherat per te bombarduar katunet ne Libi.

Allah jepi durim dhe fuqi Popullit Libian

Ju Islamofob te forumit ta dini se ju plainifikoni po edhe Allahu Planifikon. Drejtsia dot sundoj e mandej ju pabesimtaret do ta mirni ndor e mandej e pritini Kijametin dhe vazhdoni denimin ne ferr special kriuar per ju. Allahu e din mas miri
    BAC, SU KRY

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Nese doni te percellni situaten ne Shtete Arabe ju kisha rekomendu ket faqe arabrevolution.posterous KOM. Veretje perban multimedia Grafike te pa edituara.
    BAC, SU KRY

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Nese SHBAt nuk intervenoin duke bombardu forcat ajrore te gadafit ky i cmendur do te bej masaker vetem qe ta ruaj pushtetin,dy avion mirazh te forcave ajrore te libise kan ik ne malta,pilotet nuk kan pranu ta bombardoin bengazin,disa bomba te amerikanve do ti benin mire gadafit.
    Jooo Gadafi nuk i meriton bombat e amerikes ,ai e meriton denimin e popullit , ishallah kapet edhe ai edhe qelbaniket tjere dhe varen haptas ne shesh te Tripolit , meriton denim si QAUSHI i Rumanise

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Jooo Gadafi nuk i meriton bombat e amerikes ,ai e meriton denimin e popullit , ishallah kapet edhe ai edhe qelbaniket tjere dhe varen haptas ne shesh te Tripolit , meriton denim si QAUSHI i Rumanise
    Nuk e denon hiq, se Amerika ka urdheruar qe te behen keto vrasje.
    Njejt si puna Milloshit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Ne te gjitha shtetet ku sundon Islami se shpejti do te vendoset demokracia sespse populli nuk beson me ne perra.
    Sinqerisht juve eshte duke ja u kap gabim, lexoje postimin e The_Admiral !

po nuk e di sa e njeh realitetin, por nga kjo qe shkruan duket qe pak fare.

psh ne tunizi as qe behet fjale te kete sunduar islami.
    shteti nuk ka pasur aspak ligje islamike...
    Ne asnje shtet ne bote nuk zbatohen ligjet e Islamit (sheriati)
    populli kerkon tani qe shteti te behet me islamik nga sa c'ka qene...
    Po pra.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PrisHtiNa-Lee : 22-02-2011 më 02:09

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Pas Enver Hoxhes ky bufoni fytyr kali i Libise eshte fytyra me e urryer.Shpresoj ta gjej nje fund si ai i Sadamit.

Bota po heshte para tiranis se Kadafit …

E meriton te torturohet ne sheshin e gjelbert te Tripolis bashk me familjen e tij.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Popullit te libise i duhet ndihma nga jashte ,ky i cmendur nuk largohet nga pushteti,imponimi i nje NOT FLY ZONE do te ishte ndihm e madhe per popullin e Libise.Gadafi do te humb pyetja eshte sa njerez do te vriten deri ne momentin kur ky kriminel do te perfundoi si qaushesku.

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Nuk është aq e thjeshtë ndërhyrja nga jashtë pasi cënohet sovraniteti Libisë. Gaddafi është një lider vendas me gjithë psikopatinë e tij dhe jo një forcë e jashtme pushtuese që ka shkelur të drejtën ndërkombëtare.
    relata refero

Faqja 5 prej 43 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •