Close
Faqja 17 prej 43 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 429
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po ju keni pru disa teori.

Teorite e juaja jane:

1. Izraeli dhe Amerika i kane nxitur keto protesta 'per t'i shkaterru shtetet myslimane'.
    2. Perendimi i ka nxitur keto protesta, 'per te nderhyre dhe per ta vjedhur naften'.
    3. Populli eshte nxitur per te bere protesta me qellim qe te behet nje shtet i cili do te bazohej ne sheriat, pra shtet islamik.
    4. Populli eshte nxitur kryesisht per te bere protesta per shkak te gjendjes se veshtire ekonomike-sociale dhe te drejtave qe duhet t'i kene ata popuj, si p.sh. liria e mendimit dhe shprehjes.
    5. Populli ka dale te protestoje per shkak te shtypjes dhe krimeve te diktatoreve, cifitit te Gadafit & co.

Cila ju duket me e logjikshme?!

Tung
    1. Kjo eshte e vertet ne rastin Iranian.
    2. Jo, por perendimi deshiron te nderhy tash, pasi kadafi eshte gati te bie !
    3. Ka shume shanca, nese jo, do te jete shume me afer sheriatit, se sa ligjeve perendimore.
    4. E vertet.
    5. E vertet.

Tung.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    dhasht zoti libianet te clirohen vet nga monstrumi gadafi,amerika mire eshte te ndihmoj ket ceshtje por ja se nuk ka me kredibilitet moral ,intervenimi amerikan vetem do te dobesoj levizjen per perbysjen e diktatorve ne shtetet arabe e qe nuk eshte larg mendesh te perfshij edhe pjes tjera te botes,
    Problemi eshte se bota arabe eshte e mbushur me monstra te tille, ne fakt edhe ai qe do te vije pas Gadafit nje monster tjeter do te jete! Vendet me "demokratike" arabe jane monarkite (psh Jordania, Maroku) kurse keto tjerat qe quhen "republika" ku ne fakt ke monarki te pashpallura (Siria, Sudani, Algjeria deri tani Tunizia, Egjipti, Libia) jane pjesa tjeter. Ne fakt keta islamistat ne boten shqiptare me cudisin kur enderrojne me sy hapur per nje bote ku do te dominonte islami, une i pyes ku eshte modeli sipas te cilit do te ndertohej nje shoqeri e tille? E di se pergjigjja zakonisht eshte nje heshtje e gjate!

Do na rritet shume cmimi benzines.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Do na rritet shume cmimi benzines.
    171 lek ka shku ke Apleti ,me keq se kaq ska ku shko.

Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    171 lek ka shku ke Apleti ,me keq se kaq ska ku shko.
    Se di si jan andej se jam ne Amerike, po ketej eshte me rreth $1 litri, po thon qe do shkoj rreth $1.5 ne vere.

Qeka lemeri fare andej. Me jep adresen se ta nis un me post qe ktej.

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    lol. Pse jo. Nis noi kontiniere me anije, e di qe vje mas 3 mujsh po te pakten na zgjidh pune

1.7$ benzina me rroga 250 mije lekshe vetem ke ne e shef .lol

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ultranacionalistet e partise radikale serbe (SRS) me ne krye vojislav seselj kane shprehur perkrahjen ndaj diktatorit te libise gheddafi, duke e cilesuar ate si nje "luftetar i imperializmit dhe globalizimit" dhe nje mik te vertete te serbise qe ka mbajtur krahun e saj edhe gjate bombardimeve te NATO-s te vitit 1999...

http://www.blitzquotidiano.it/politi...seselj-772472/
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    eshte e qarte tashma..

keto revolucionet jane shperthime binladeniste .. mulla omaroiste.. talibaniste..

ne libi kjo duket qarte fare..

libia po shkon 100 vjet poshte..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 05-03-2011 më 21:23 Arsyeja: : /

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pra revolucionet ne vendet arabe sjan tjeter.. kto njimenthi.. tani me nji fjale.. vec revolucione te vonuara khomeiniste..
    pra nje dor e djallezuar ka kurdisur kto revolucione per te krijuar sa me shume shtete binladeniste.. pra nje far imperializmi mulla omerist.. fondamentaloist.. qe do ta coj boten arabe te pakten menderisht 300 vjet prapa..

revolucioni khomeinoist ne iran e coj iranin 120 vjet prapa..

kjo po ndodhe ne afriken veriore..

do benet gjakderdhje madhe per llogari te disa akadem-mykve islamiko fanatik..

gjynah..

nje tragjedi e madhe..

..

nejse puna tyre por shqipot duhet te ken kujdes nga bin ruc-edvin-ladin-stalini..

,,

jo me kot llumi i shqiperise adhuron kte rrahes femrash..

ju e dini kush praktikon rrahjen e femrave.. ose gure-zimin..

pra bejini lidhjet..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 05-03-2011 më 21:24 Arsyeja: : /

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Sic ju kam thënë më parë, regjimet në lindjen e mesme dhe anti-amerikanizmi i tyre kanë një prapavijë sllave.

Ultranacionalistët serbë mbështesin Gadafin

BEOGRAD- Ekstremistët ultranacionalistë të partisë radikale serbe, SRS të drejtuar nga Vojisllav Sheshel kanë shprehur mbështetjen e tyre ndaj “vullnetit të popullit libian” i cili lufton për të qenë nën drejtimin e Muamar Gadafit, i njohur për prirjet e tij anti imperialiste e globaliste.

Në një komunikatë të shpërndarë nga agjencia e lajmeve Beta, SRS-ja kritikon qëndrimin e qeverisë serbe, që ka dënuar Gadafin dhe rezistencën e tij të armatosur kundër protestuesve.

“Është më shumë se sa konfirmim, fakti që Serbia drejtohet nga njerëz pa ndërgjegje, pa principe morale dhe pa guxim, të gatshëm për të poshtëruar për të kënaqur Brukselin dhe Washingtonin,- thuhet në komunikatën e shpërndarë nga partia e Sheshel.

Lideri libian Gadafi,- nënvizohet më tej,- është një mik i besuar i Serbisë, ka qënë gjithmonë në anën tonë, si gjatë bllokimit ashtu edhe gjatë bombardimeve të NATO-s në 1999. Është e turpshme të shohësh tani se si qeveria e presidentit Boris Tadic i bën kortezhe atyre që na kanë bombarduar dhe që kanë tendencvë të bëjnë të njëjtën gjë më shtetin e liderit libian”,- përfundoi komunikata e ultranacionalistëve serbë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 17 prej 43 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •