Close
Faqja 0 prej 43 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 429
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Libi: Rebelët shtien nën kontroll kryeqytetin, Tripoli

Ky eshte lideri i Libise, nje diktator i tipit islamik. Ky i pat shpalle xhihad Zvicrres para do kohe se kjo e fundit i pat ndalu ndertimin e minareve. Ky me heret ishte i perfshire ne akte terroriste islamike. Kryetari mbret i Libise Muhamer Ghadafi nuk iu pat frikesu as Amerikes, deri sa kjo e fundit ja pat ngrehe pak veshet. Ta shohim cfare do te ndodhe tani.

Tani ne Libi ka trazira qe nja 6 dite, ushtria dhe besniket e Muhamer Ghadafit kane shtire me arme te renda ne protestues, perfshire ketu edhe ata qe shkonin per t'i varrosur te afermit e tyre te vrare po nga Gadafi. Libia eshte me territor me i madh se Egjipti, por me i vogel se Algjeria. Dhashte Zoti qe keta popuj te lirohen nga terrorizmi fetar dhe nga diktatoret qe i kane zgjedhur here vet, e shpesh here iu jane imponuar.

http://www.msnbc.msn.com/id/41689225...ideastn_africa

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Zeri i Amerikes, 20 shkurt, 2011

Forcat e sigursië në Libi hapën sot përsëri zjarr ndaj demonstruesve, ndërsa mijëra njerëz filluan protestat në Marok. Edhe në Bahrein dhe Jemen njerëzit vazhdojnë të demonstrojnë për reforma politike.

Në qytetin e dytë më të madh të vendit, Bengazi dëshmitarët thanë se forcat e sigurisë qëlluan sot ndaj pjesëmarrësve në funeralin e protestuesve që u vranë një ditë më parë.Organizata me bazë në SHBA Human Rights Watch e ngriti në 173 perosna numrin e të vrarëve në 5 ditë protesta.

Sot në Marok u mblodhën disa mijëra portetsues anti-qeveritarë në Rabat, me kërkesën për reforma politike dhe për kufizimin e pushtetit të mbretit Mohamed. Marshuesit thërrisnin parrulla ku kërkonin një kushtetutë të re, më tepër mundësi ekonomike dhe marrjen e masave ndaj korrupsionit.

Në Tunizi, mijëra vetë dolën nëpër rrugët e kryeqytetit, me kërkesën për dorëheqjen e qeverisë së përkohëshme. Kjo qeveri ka premtuar mbajtjen e zgjedhjeve brenda 6 muajsh, por ende nuk është cektuar një datë.

Në Bahrein, mijëra protesues të opozitës u kthyen në sheshin Pearl, të kryeqytetit. Sot nuk ka patur njoftime për dhunë, por shumë pjesë të vendi ishin paralizuar nga greva e përgjithshme e opozitës dhe sindikatave.

Në Jemen, edhe sot pati një protestë para Univerisitetit të kryeqytetit Sana. Dje zyrtarët thanë se policia hapi zjarr ndaj aktivistëve të opozitës, që kishin organizuar marshimin e përditshëm nga universiteti i Sanas drejt qendrës së qytetit, duke vrarë të paktën një protestues.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Ky eshte terrorist komunist me permbajtjen amerikane ,ky ska te beje fare me fene islame , eshte nje tip psikopat dhe skizofren .

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Diktator,psikopat....tere ata njerez kishin vrare,katastrofe a!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Gardafi, Nuk shkon gjithnje kungulli mbi uje,nje dite ka me tu ngule

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ky eshte lideri i Libise, nje diktator i tipit islamik. Ky i pat shpalle xhihad Zvicrres para do kohe se kjo e fundit i pat ndalu ndertimin e minareve. Ky me heret ishte i perfshire ne akte terroriste islamike. Kryetari mbret i Libise Muhamer Ghadafi nuk iu pat frikesu as Amerikes, deri sa kjo e fundit ja pat ngrehe pak veshet. Ta shohim cfare do te ndodhe tani.

Tani ne Libi ka trazira qe nja 6 dite, ushtria dhe besniket e Muhamer Ghadafit kane shtire me arme te renda ne protestues, perfshire ketu edhe ata qe shkonin per t'i varrosur te afermit e tyre te vrare po nga Gadafi. Libia eshte me territor me i madh se Egjipti, por me i vogel se Algjeria. Dhashte Zoti qe keta popuj te lirohen nga terrorizmi fetar dhe nga diktatoret qe i kane zgjedhur here vet, e shpesh here iu jane imponuar.

jo e ke gabim sepse keto protesta qe po behen po behen pas thirrjeve te vazhdushme te dijetarve islam qe kerkoj rrezimin e atyre qe ja kan qit fytyren e zez muslimaneve ,dhe keto shtete jan aleatet kryesor te amerikes dhe Bashkimit evropian aleate te izraelit

ky eshte fundi i gadafit per fat te keq do ket viktima por pa gjak nuk fitohet liria ,shpresojm qe pas libis potestat te vazhdojn me sirin jordanin marokon kuvajtin dhe ne te gjitha shtetet e ashtu quajtura islame
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    jo e ke gabim sepse keto protesta qe po behen po behen pas thirrjeve te vazhdushme te dijetarve islam qe kerkoj rrezimin e atyre qe ja kan qit fytyren e zez muslimaneve ,dhe keto shtete jan aleatet kryesor te amerikes dhe Bashkimit evropian aleate te izraelit

ky eshte fundi i gadafit per fat te keq do ket viktima por pa gjak nuk fitohet liria ,shpresojm qe pas libis potestat te vazhdojn me sirin jordanin marokon kuvajtin dhe ne te gjitha shtetet e ashtu quajtura islame
    nuk jane duke luftuar kunder nje shteti..
    Pershendetje

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    nuk jane duke luftuar kunder nje shteti..
    Pershendetje
    por jan tu protestu kunder nje diktatori qe i ka shtyp i burgos torturu dhe vra jan tu protestu per liri dhe eshte shum veshtir te qlirohesh nga nje njeri i poshter pa pas te vrar

dhe sot ka arrit mbi 300 numri i te vrarve nga ky njeri i poshter dhe ky do vazhdoj te vras deri sa te debohet perfundimisht nga libia siq ndodhi me tunizin dhe egjiptin
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Ky eshte terrorist komunist me permbajtjen amerikane ,ky ska te beje fare me fene islame , eshte nje tip psikopat dhe skizofren .
    B

Sapo qe doli djali i Gadafit Saif dhe i shajti qith islamiket dhe ata extremistet. Kta skan te bejn fare me fe. Kan mu kall krejt me mubarak me gadaf me benali buteflika e krejt xhehnem skan kurfja me fen islame
    BAC, SU KRY

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin

Ja rrojsh bolet Gadafit ! … po pse nuk e ben edhe Hitlerin musliman pasi po t'konvenon ????

Asnje musliman i vetem se ka perkrahur "xhihadin" e Qafirit GADAFI !

Ky eshte mason, klysh i perendimit !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 0 prej 43 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •