Close
Faqja 3 prej 43 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 429
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Une moti e kam dit qe ky eshte agjent i CIA-s.

Qe njerzit te thone se ja cka bejn hoxhollaret musliman, po cfare hoxhe more ky ej ? Pfff
    Ky ftyren e njerit nuk e ka e le me te jete musliman, ncnc.

Shyqyr Zotit CIA po deshton dhe gjithe bota po e kupton qe ky nuk ka qene aspak musliman dhe as nuk ja ka pas haberin fese Islame.

Keshtu Zoti i le te udheheqin shtetet ka 30 vite dhe ne fund i poshteron.
    Kadal kadale gjithcka po del ne shesh.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kemi ketu ndonje njohes te mire te libise?

si jeton populli ne Libi?

Flas para ketij revolucionit te kti viti.

sa e ka rrogen nje mesues?
    si jan shkollat?
    po kopshte cerdhe a ka?
    Po spitalet?
    Po bujku si jeton?
    Po puntori i Naftes ose i Industrise?

A shkon populli ne plazhe?
    po grat e vajzat?
    Po kafenera a ka?

etjetj..

na silli pamje te qyteteve e fshatrave te para se ti dilte flaka..

.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Libia eshte si te gjitha vendet arabe, e varfer, e shtypur nga feja islame.
    Kadafi eshte nje aktor i madh. Me kujtohet ai para 15 vjetesh ne Spanje i beri atentat avionit ku kishte hipur vete(duke i vrare 15 vete) per perfitime politike. Ai eshte diktatori me i madh, edhe me i poshter se Sadam Hyseni.
    Eshte antiamerikan.Pro rus. Sot opozita libaneze kishte sulmuar ata 50 agjentet serbe. Mire ishte ti kishin vrare fare.
    Kete radhe diktatoret arabe nuk e kane te lehte. do perfundojne te gjithe si Sadami.
    CIA ka vendosur te vendose rregullin dhe demokracine ne keto vende.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Ky eshte terrorist komunist me permbajtjen amerikane ,ky ska te beje fare me fene islame , eshte nje tip psikopat dhe skizofren .
    I nderuem ti me zi se mesia, Kadafi ashete nje tip diktatori si millosheviqi, stalini,enveri,sadami e si krejte diktatoret tjere,qe e ben jeten mbi germadhat e gjakut te popullit ti. Psikopat i pa fe dhe i pa ndjenja njerzore. Ashete i shkolluem ne beligrad te jugosllavis. Nuk ka gje te perbashket me demokracin Amerikane, ashete anmik i Amerikes.Ashete diktator parnoik i fundit njete si diktatori kores komuniste, qe ushtron dhune mbi popullin e vete. Dhashet Zoti te jen te funedit dhe te mos lindin me monestra te tilla.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    paska ike per tu fshehe ne venezuela

tani do kete lufte tribush ne libi, se ata keshtu jane te ndare ne fise, klane.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    Libia eshte si te gjitha vendet arabe, e varfer, e shtypur nga feja islame.
    Kadafi eshte nje aktor i madh. Me kujtohet ai para 15 vjetesh ne Spanje i beri atentat avionit ku kishte hipur vete(duke i vrare 15 vete) per perfitime politike. Ai eshte diktatori me i madh, edhe me i poshter se Sadam Hyseni.
    Eshte antiamerikan.Pro rus. Sot opozita libaneze kishte sulmuar ata 50 agjentet serbe. Mire ishte ti kishin vrare fare.
    Kete radhe diktatoret arabe nuk e kane te lehte. do perfundojne te gjithe si Sadami.
    CIA ka vendosur te vendose rregullin dhe demokracine ne keto vende.
    Aq shume paske njohuri per Libine sa qe i ke ngateruar perafersish 5000 km LIBIA-LIBANI

te tjerat nuk i lexoj se ma gerdite ...aaaa harova si i kishte vrare 15 veta dhe vete kishte mbetur gjalle heheheh vertet artist

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ky eshte terrorist komunist me permbajtjen amerikane ,ky ska te beje fare me fene islame , eshte nje tip psikopat dhe skizofren .
    Boll ore se na hapët barkun me këtë mbështetjen Amerikane të Geddhafit. Amerika në Egjipt mbajti anën e popullit. Nuk është Amerika që e mban Geddhafin por është Europa me në krye Italinë dhe 400 kurvat e Berluskonit që e mbështet këtë horr.
    Amerika bën mirë të mbyllë kufirin dhe mos bëj politikë të jashtme e t'ju lëj të hani kokat tuaja kudo që ndodheni sic u bë në L2B, me këtë rast zgjidhet dhe problemi i mbipopullsisë në botë. Amerika Libisë i ka vendosur embargo shumë vite, dhe nuk e aprovon atë njëri i cili bën biznes me Italinë dhe Francën. Nga Libia vetëm këto pak vitet e fundit Amerika merr rreth 80,000 barile nafte në ditë nga Libia rreth 10,000,000+ nga gjithë të tjerët, pa marrë rezervat e veta. Pra rreth 0.8% e nevojave energjitike vetëm në sektorin e naftës i përmbush Libia, që janë pak a shumë ASGJE. Geddhavi mbahet në këmbë nga të tjerë njerëz. Po të faktorizosh dhe prodhimin e brëndshëm, praktikisht as 0.5% e naftës që përdor Amerika vjen nga Libia.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 21-02-2011 më 15:48
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Amerika i ka vendosur sanksione popullit Libian dhe jo gadafit ,gadafi e ka bere punen perfekt si per amerikanet si per evropjanet ,ketu nuk bej dallim

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Amerika i ka vendosur sanksione popullit Libian dhe jo gadafit ,gadafi e ka bere punen perfekt si per amerikanet si per evropjanet ,ketu nuk bej dallim
    Cfarë pune ka bërë Gedhafi për Amerikën ? Mos flit kot. Libia ka qënë koloni e tjetër kujt, nuk ka fuqi Amerika për ta thënë urt e butë të fusë hundët atje. Amerika as Kosovën nuk e mbajti dot, sa u fut doli dhe e la se do ta hapshin në katërsh po të rrinte. Ka interesa globale shumë komplekse dhe Amerika është vec një variabël që bën lëvizje të llogaritura e nuk mund të shpëtoj këdo!

Nëse do të shohësh ndryshimin Amerikan mjafton të analizosh dy Koretë. E veriut me sistemin RusoKinez dhe me mbështetje aktive për gati gjysëm shekulli të këtyre dy supershteteve që si në sipërfaqe, si në resurse si në njerëz ja kalojnë me disafish Amerikës dhe janë shumë më pranë vëndit në fjalë. Analizohe këtë më shtetin proameriken i të njëjtës etni, Korea e Jugut, me mijëra milje larg aleatit të saj por që ka arritur standarte që sot quhen "Gjermanët e Azisë".
    Ta kenë fatin Libia të lidhet me Amerikën por sdo, sepse nuk është Geddhafi komunist, por është populli komunist dhe islamik, dy ideologji që janë bashkuar me art për t'ju kundërvënë perëndimit dhe që kanë krijuar shoqëri të falimentuara kudo që kanë mbirë, përfshi dhe Shqipërinë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Per Informata Me Te Hollesishme Ju Lutem Drejtoheni Tek Qendra Informative Sekrete Amerikane ,nuk Kam Kohe Te Merem Me Spjegime

Faqja 3 prej 43 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •