Problemi eshte se bota arabe eshte e mbushur me monstra te tille, ne fakt edhe ai qe do te vije pas Gadafit nje monster tjeter do te jete! Vendet me "demokratike" arabe jane monarkite (psh Jordania, Maroku) kurse keto tjerat qe quhen "republika" ku ne fakt ke monarki te pashpallura (Siria, Sudani, Algjeria deri tani Tunizia, Egjipti, Libia) jane pjesa tjeter. Ne fakt keta islamistat ne boten shqiptare me cudisin kur enderrojne me sy hapur per nje bote ku do te dominonte islami, une i pyes ku eshte modeli sipas te cilit do te ndertohej nje shoqeri e tille? E di se pergjigjja zakonisht eshte nje heshtje e gjate!
Do na rritet shume cmimi benzines.
lol. Pse jo. Nis noi kontiniere me anije, e di qe vje mas 3 mujsh po te pakten na zgjidh pune
1.7$ benzina me rroga 250 mije lekshe vetem ke ne e shef .lol
ultranacionalistet e partise radikale serbe (SRS) me ne krye vojislav seselj kane shprehur perkrahjen ndaj diktatorit te libise gheddafi, duke e cilesuar ate si nje "luftetar i imperializmit dhe globalizimit" dhe nje mik te vertete te serbise qe ka mbajtur krahun e saj edhe gjate bombardimeve te NATO-s te vitit 1999...
http://www.blitzquotidiano.it/politi...seselj-772472/
Vasudhaiva Kutumbakam
eshte e qarte tashma..
keto revolucionet jane shperthime binladeniste .. mulla omaroiste.. talibaniste..
ne libi kjo duket qarte fare..
libia po shkon 100 vjet poshte..
Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 05-03-2011 më 21:23 Arsyeja: : /
pra revolucionet ne vendet arabe sjan tjeter.. kto njimenthi.. tani me nji fjale.. vec revolucione te vonuara khomeiniste..
pra nje dor e djallezuar ka kurdisur kto revolucione per te krijuar sa me shume shtete binladeniste.. pra nje far imperializmi mulla omerist.. fondamentaloist.. qe do ta coj boten arabe te pakten menderisht 300 vjet prapa..
revolucioni khomeinoist ne iran e coj iranin 120 vjet prapa..
kjo po ndodhe ne afriken veriore..
do benet gjakderdhje madhe per llogari te disa akadem-mykve islamiko fanatik..
gjynah..
nje tragjedi e madhe..
..
nejse puna tyre por shqipot duhet te ken kujdes nga bin ruc-edvin-ladin-stalini..
,,
jo me kot llumi i shqiperise adhuron kte rrahes femrash..
ju e dini kush praktikon rrahjen e femrave.. ose gure-zimin..
pra bejini lidhjet..
Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 05-03-2011 më 21:24 Arsyeja: : /
Sic ju kam thënë më parë, regjimet në lindjen e mesme dhe anti-amerikanizmi i tyre kanë një prapavijë sllave.
Ultranacionalistët serbë mbështesin Gadafin
BEOGRAD- Ekstremistët ultranacionalistë të partisë radikale serbe, SRS të drejtuar nga Vojisllav Sheshel kanë shprehur mbështetjen e tyre ndaj “vullnetit të popullit libian” i cili lufton për të qenë nën drejtimin e Muamar Gadafit, i njohur për prirjet e tij anti imperialiste e globaliste.
Në një komunikatë të shpërndarë nga agjencia e lajmeve Beta, SRS-ja kritikon qëndrimin e qeverisë serbe, që ka dënuar Gadafin dhe rezistencën e tij të armatosur kundër protestuesve.
“Është më shumë se sa konfirmim, fakti që Serbia drejtohet nga njerëz pa ndërgjegje, pa principe morale dhe pa guxim, të gatshëm për të poshtëruar për të kënaqur Brukselin dhe Washingtonin,- thuhet në komunikatën e shpërndarë nga partia e Sheshel.
“Lideri libian Gadafi,- nënvizohet më tej,- është një mik i besuar i Serbisë, ka qënë gjithmonë në anën tonë, si gjatë bllokimit ashtu edhe gjatë bombardimeve të NATO-s në 1999. Është e turpshme të shohësh tani se si qeveria e presidentit Boris Tadic i bën kortezhe atyre që na kanë bombarduar dhe që kanë tendencvë të bëjnë të njëjtën gjë më shtetin e liderit libian”,- përfundoi komunikata e ultranacionalistëve serbë.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt