Close
Faqja 14 prej 43 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 429
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    O brarri krejt puna eshte hajduti e Amerikes dhe Evropes askush nuk e ka gajlen e popullit te gjithe luftojne per leke ore ,akoma se ke mare vesh
    A mund te behesh me serioz?
    E Izraeli a ka faj?! Se sipas jush per cdo gje qe behet, fajet gjithsesi duhet t'i kete ShBA-ja. Une mendoj se fajet i ka Izraeli se ky eshte fajtor se nje i diktator i krisur bombardon popullin e vet me aeroplane.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    me duket libianet u cuan ne revolucion.. me rrezue "shiun" e me hi ne m.ut.. se "breshrin" ku me e gjet..

do ta vuajn gjat ket budallakine.. e revolucionit majmunoist.. dmth.. me qe beri dhe tjetri revolucion eja yxhym dhe ne..bejm revolumu-tion..

dhe egjypti ne kto ujra do lundroj gjat..
    Tek ne i thuan K.aka perqesh M.utin. Ti brari nuk e sheh shqiperine qe jane bere beter shteteve te afrikes qendrore , katastrofe . ke gjet te perqeshesh nje popull trim dhe guximtar, sikur te mos kishte vdekur ENVERI edhe 1000 vjet ,ju akoma do ishi komunista ateista.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    E cuditshme historia e ktij Gadafit!

Si eshte puna e njeriut...thone qe ka lindur ne nje cader..ne nje familje shume te varfer beduainesh...
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    me duket libianet u cuan ne revolucion.. me rrezue "shiun" e me hi ne m.ut.. se "breshrin" ku me e gjet..

do ta vuajn gjat ket budallakine.. e revolucionit majmunoist.. dmth.. me qe beri dhe tjetri revolucion eja yxhym dhe ne..bejm revolumu-tion..

dhe egjypti ne kto ujra do lundroj gjat..
    Me thoshte dje nje miku im qe ben tregeti me vendet arabe:
    Qe te beje revolucion Egjypti e tunizia, jam ok, por Libia nuk ka pas aresye te beje revolten me te vogel. Eshte shteti me i pasur e me social ne arabi.
    Kohet e fundit Gadafi po ndertonte 600000 apartamente per popullin.
    Me siguri dora e amerikaneve e ka bere kete.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Ky Kataifi i perngjaka Sulltan Berishes...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Pasuria e Gaddafit sillet nga 80-150 miliardë $ amerikanë
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ky Gadafi, gomari na paskerka dhe nje shpi ketu afer fare, 10 min larg, ne USA, NJ. Ja kane bllokuar, plus ishin irrituar komshinjte. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Pasuria e Gaddafit sillet nga 80-150 miliardë $ amerikanë

Po ju i jepni përparësi jetës së kësaj bote, e dihet se jeta e botës tjetër është më e dobishme dhe e përjetshme. (A’la: 16-17)
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Me thoshte dje nje miku im qe ben tregeti me vendet arabe:
    Qe te beje revolucion Egjypti e tunizia, jam ok, por Libia nuk ka pas aresye te beje revolten me te vogel. Eshte shteti me i pasur e me social ne arabi.
    Kohet e fundit Gadafi po ndertonte 600000 apartamente per popullin.
    Me siguri dora e amerikaneve e ka bere kete.
    Njeriut perveq pasurise i duhet edhe liria,majmuni ne kafaz ka "standard"me te mire se ne gjungel ,Libia eshte shtet i pasur eksporton naft e gaz ne vler rreth 40 miliard$,paga te mira kan elita dhe puntoret(ekspertet)e huaj ,shumica e libiasve paguhen 500$ ne muaj,pastaj a durohet nje diktator qe qytetarve te vet po edhe te huajve ju imponon viza dalese.

Ata mire ja bejn qe e largoin gadafin,veq mos te vin ne pushtet ekstremistet islamik,ata jan me te kqi se gadafi.

Libi, fillojnë sanksionet e OKB-së

Pas sanksioneve të firmosura nga presidenti Obama ndaj regjimit të Muamar Gedafit, vijnë edhe sanksionet e vendosura nga Këshilli i Sigurisë në OKB, e cila u shpreh në unanimitet mbrëmjen e së dielës, duke aprovuar në unanimitet rezolutën 1970. dokumenti parashikon bllokimin e pasurisë së Gedafit dhe të disa prej familjarëve të tij, embargo në shitjen e armëve dhe një përfshirje të Gjykatës Penale Ndërkombëtare të AJA për krimet e luftës ose ato kundër njerëzimit të kryera në Libi.

Ambasadorja e SHBA-së në OKB, Suzan Rajs, ka theksuar se rezoluta i referohet artikullit 7 të Kartës së Kombeve të Bashkuara, e cila nuk përjashton një ndërhyrje ndërkombëtare në rast se paraqitet nevoja. Anëtarët e Këshillit kanë shfaqur shqetësimin e tyre për vdekjen e civilëve, "duke hedhur poshtë pa mëdyshje nxitjen e armiqësisë dhe dhunës të kryer nga krerë të lartë të qeverisë libiane kundër popullit".

Mesazhi i fortë
    "Shpresoj që mesazhi të jetë dëgjuar dhe marrë në konsideratë nga regjimi në Libi", ka thënë sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki Mun, duke komentuar votimin e unifikuar, një votim për të cilin ai ka shtuar se "dërgon një mesazhtë fortë se dhunimi i rëndë i të drejtave të njeriut nuk mund të tolerohet". Qëndrimi i fortë i vendosur nga Këshilli është mbështetur nga misioni libian në Kombet e Bashkuara, i cili në një letër mbështet masat kundër "përgjegjësve për sulmet e armatosura kundër civilëve libianë, edhe përmes Gjyakatës Penale Ndërkombëtare". Letra është firmosur na ambasadori Mohamed Shalgham, ish-mbështetës i Gedafit, i penduar pas shpërthimit të represionit në Libi. Shaghlam i kishte kërkuar të premten Këshillit që të vepronte me shpejtësi për të ndalur gjakderdhjen.

Ndërsa nga Evropa, Katrin Ashton ka thënë se shtypja do të ketë "pasoja" dhe ka kërkuar sërish fundin e menjëhershëm të dhunës dhe shkeljes së të drejtave të njeriut. "Gedafi dhe autoritetet libiane e dinë që veprimet e tyre të papranueshme dhe skandaloze do të kenë pasoja, - tha Ashton, duke shtuar se, - pandëshkueshmëria ndaj krimeve të kryera nuk do të tolerohet". Edhe Rusia është pozicionuar në lidhje me këtë çështje. Në një telefonatë të bërë me kolegun libian Musa Kusa, ministrii Jashtëm rus, Sergei Lavrov, ka dënuar përdorimin e papranueshëm të forcës mbi civilët.

``SHEKULLI``
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Faqja 14 prej 43 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •