Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Amerika na ka ndihmu dhe po na ndihmon ende por jo shtetet e evropes te cilat para disa dite na treguan se na tradhtuan (siq na kan tradhtuar shum her gjat historis e tradhtin me te madhe nese nuk e din na ben me 13 qershor 1878) sepse ne bisedimet Kosov -serbi do bisedohet per status dhe kjo tregon se evropa nuk na don dhe ska deshir qe te ekzistojm si shtet por deri sot eshte shtir para amerikes pasi qe ska pas qare
nese une e paskam ndot me arabet edhe pse une nuk di gjuh tjeter perveq shqipes ather gjith shqiptaret e paskan ndot gjuhen shqipe disa me arab disa me anglez grek serb italian etj dhe nese e shiqojm historin keto te fundit gjithmon na kan luftu dhe jan mundu me na shkatrru,
Shum bukau ka qen , sepaku 2000 vet, ose ma teper vetem shqiptar,
per afersisht gjithsejt 4000 deri ne 5000 vet jan kan , ske pas ka me qit komen, nje ndertes e madhe 4 katshe , me te gjitha salonet extra,
E shikoni se si degradojne diskutimet ne forum ne sharje e fyrje personale mes anetareve kur flitet e diskutohet mbi nje person si ky pseudo-hoxha, qe nuk meriton te jete as pjese e forumit sepse po e ndot fare....Cfare shembulli me konkret se kaq doni qe ky njeri eshte anti -shqiptare , sepse shiko se si shahemi ne shqiptaret me njeri tjetrin per te....
Ndjej nje keqardhje te thelle tek ju shoh ne kete gjendje, tek humbni vlerat tuaja te edukates dhe kultures per dike qe nuk ia vlen...Po jemi shqiptare more njerez, c'beni keshtu??!!!
per kete duhet te mesohemi te rrespektojm mendimin e qdo njerit e jo te kalojm menjeher ne ofendime dhe sharje
nese ti nuk e don ket hoxh ather pse futesh ne ket tem me ba perqarje
nese ky hoxh eshte kriminel ather kriminel qenke edhe ti sepse nuk i dorzon faktet atje ku duhet por e fyen pa kurfar argumenti
Krijoni Kontakt