Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Qdo kush qe nuk flet Shqip, nuk lutet Shqip, nuk e konsideron Shqipen dhe traditat e Shqiptarve si te shenjt per mua nuk jane Shqiptar, dhe ata qe perpiqen ti imponojn keto gjera ne torjet Shqipe do i luftoj sa te jem gjalle me qfare te mundem.

Une mohoj ne qdo koh n'qdo gje qe e konsiderohet e lart e nuk e din Shqipen.
    Zoti Shqiptarve duhet te dije Shqip.
    Ah Mafia ashtu eshte Gjuha e shenjt eshte Gjuha shqipe Kultura e shenjt eshe Kultura Shqipes por edhe trojet te shejta jan trojet e bijve te shqipes (illiria)

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    A e din sa asht bo qumshi ,

litra e vajit 1.80 shum shtarjti , me roga te vogla.
    Shko vete nanen tane sa eshte tu e shit qumshtin. Po nuk po e shitke me me liter por me ka nje te thithme.

E vajin duhet me e ble dikun tjeter se sjam kon moti me ble vaj e me ja ly mamit tan prapanicen e me tja fut ne vrap.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Ah Mafia ashtu eshte Gjuha e shenjt eshte Gjuha shqipe Kultura e shenjt eshe Kultura Shqipes por edhe trojet te shejta jan trojet e bijve te shqipes (illiria)
    eshte por ju po e flliqni ate duke perdor vetem per sharje ofendim per fjal banale

sepaku une jam me krenar se ti sepse une ende se kam ndot gjuhen shqipe me flliqsira qe i flisni ju ,sepse mua me vjen turp te flliq gjuhen shqipe me sharje e ofendime
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Silverwings Lexo Postimin
    Cenka bërë nami pse ka shkuar në Zvicërr.
    Nuk ja ndalon askush ketij te shkoj askund,sepse nuk çon peshë shkuarja ose mosshkuarja e tij dikund.
    Efekti i predikimeve te tij si taleban vehabist ndihet vetëm në Kosovë,dhe atë tek një pjesë e vogël e të manipuluarve nga fjalët dhe predikimet e tij.
    Edhe po të shkonte ne Serbi do e lejonin te mbajë fjalim,bile edhe do i duartrokisnin zellshëm,sepse ky dhe bashkëmendimtaret e tij janë te mirëseardhur si ne Serbi ashtu edhe ne Rusi.
    Shihni vendet arabe,nën ndikimin e Rusisë nuk e pranojnë Kosovën.Bile e mira e tërë kesaj eshtë te mos na pranonin fare.Skemi nevojë për ta.
    Kemi Amerikën dhe shtetet perendimore evropiane qe na ndihmuan te çlirohemi,na pranuan dhe na mbrojnë si popull ,edhe si shtet.
    Shtetet e lindjes dhe shtetet arabe lë të shkojnë në..........rr.s.
    Amerika na ka ndihmu dhe po na ndihmon ende por jo shtetet e evropes te cilat para disa dite na treguan se na tradhtuan (siq na kan tradhtuar shum her gjat historis e tradhtin me te madhe nese nuk e din na ben me 13 qershor 1878) sepse ne bisedimet Kosov -serbi do bisedohet per status dhe kjo tregon se evropa nuk na don dhe ska deshir qe te ekzistojm si shtet por deri sot eshte shtir para amerikes pasi qe ska pas qare

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    eshte por ju po e flliqni ate duke perdor vetem per sharje ofendim per fjal banale

sepaku une jam me krenar se ti sepse une ende se kam ndot gjuhen shqipe me flliqsira qe i flisni ju ,sepse mua me vjen turp te flliq gjuhen shqipe me sharje e ofendime

Po boll qe po perzien fjal te arabeve ne gjuhen shqipe.
    Por duhet te dish se edhe ofendimet i takojn gjuhes, seciles gjuhe por edhe shqipes.
    E ti qe sa ke nis me fol normal qe te duket banale dhe flliqsire ofendimii se ende je i jeshilt pa pjek je e hajmedet

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Po boll qe po perzien fjal te arabeve ne gjuhen shqipe.
    Por duhet te dish se edhe ofendimet i takojn gjuhes, seciles gjuhe por edhe shqipes.
    E ti qe sa ke nis me fol normal qe te duket banale dhe flliqsire ofendimii se ende je i jeshilt pa pjek je e hajmedet
    nese une e paskam ndot me arabet edhe pse une nuk di gjuh tjeter perveq shqipes ather gjith shqiptaret e paskan ndot gjuhen shqipe disa me arab disa me anglez grek serb italian etj dhe nese e shiqojm historin keto te fundit gjithmon na kan luftu dhe jan mundu me na shkatrru,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Shko vete nanen tane sa eshte tu e shit qumshtin. Po nuk po e shitke me me liter por me ka nje te thithme.

E vajin duhet me e ble dikun tjeter se sjam kon moti me ble vaj e me ja ly mamit tan prapanicen e me tja fut ne vrap.

leri tash hajgaret mos e trego edujkaten e prindve ketu , se ne edim per afersisht se qysh jeni te edukum,

po pse more spo shkon te forumi me humor ,

mu po ma mer mendja se je ty bo hajgare , nuk e ki ti per nime apo ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Shum bukau ka qen , sepaku 2000 vet, ose ma teper vetem shqiptar,

per afersisht gjithsejt 4000 deri ne 5000 vet jan kan , ske pas ka me qit komen, nje ndertes e madhe 4 katshe , me te gjitha salonet extra,

E shikoni se si degradojne diskutimet ne forum ne sharje e fyrje personale mes anetareve kur flitet e diskutohet mbi nje person si ky pseudo-hoxha, qe nuk meriton te jete as pjese e forumit sepse po e ndot fare....Cfare shembulli me konkret se kaq doni qe ky njeri eshte anti -shqiptare , sepse shiko se si shahemi ne shqiptaret me njeri tjetrin per te....
    Ndjej nje keqardhje te thelle tek ju shoh ne kete gjendje, tek humbni vlerat tuaja te edukates dhe kultures per dike qe nuk ia vlen...Po jemi shqiptare more njerez, c'beni keshtu??!!!

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    E shikoni se si degradojne diskutimet ne forum ne sharje e fyrje personale mes anetareve kur flitet e diskutohet mbi nje person si ky pseudo-hoxha, qe nuk meriton te jete as pjese e forumit sepse po e ndot fare....Cfare shembulli me konkret se kaq doni qe ky njeri eshte anti -shqiptare , sepse shiko se si shahemi ne shqiptaret me njeri tjetrin per te....
    Ndjej nje keqardhje te thelle tek ju shoh ne kete gjendje, tek humbni vlerat tuaja te edukates dhe kultures per dike qe nuk ia vlen...Po jemi shqiptare more njerez, c'beni keshtu??!!!
    per kete duhet te mesohemi te rrespektojm mendimin e qdo njerit e jo te kalojm menjeher ne ofendime dhe sharje

nese ti nuk e don ket hoxh ather pse futesh ne ket tem me ba perqarje
    nese ky hoxh eshte kriminel ather kriminel qenke edhe ti sepse nuk i dorzon faktet atje ku duhet por e fyen pa kurfar argumenti

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •