Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Shum bukur kem kalu ,ne ZVICER n menyr prefekte asht oraganizu,

nuk ma ka mar mendja se shqiptart e duan kaq shum fen islame, jam befasu, shum shum bukur,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    le te plasin pra shkijet

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    disa njerz te paqes para disa dite ishin gezuar sepse mendonin se dr.Shefqet Krasniqit do ti ndalohej hyrja ne zvicer per shkak se nuk e don nen terezen ,mirpo siq duket ata tashme jan te deshpruar sepse pikrisht Shefqet Krasniqi perfaqsoj shqiptaret ne ket konferenc ku po merrnin pjes 2000 besimtar musliman ku prej tyre 500 ishin shqiptar
    Po njerzti e paqes e kan dite qe zvicrra e ka pas vetem per te mate tensionet.
    por e ka pa se me lope nuk ka

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    Ky Shefqet Krasniqi eshte i paguar nga serbia.
    Si s`po del ndonje kosovar me e vra.
    Shefqet krasniqi ka me ra kurban i njeriut me te keq te Kosoves.
    Shefqet krasniqi po shkatrron ndjenjat kombetare shqiptare. dhe ne vend te ksaj ndjenje po fut ndjennjen Fetare dhe kulturore Arabe.

ndoshta mos eshte nga vatikani
    Po ju si musliman Radikal duhet edhe ket me e mendu po nese qohet populli si reagim e shefqet krasniqit qe po naj prish tolerancen fetare nder shqiptare.
    Dhe ben ndonji ndrrim te madh ku do mbeteni ju.!!!!!!??????? Edhe une mendoj se nga vatikani po paguhet per te shkatrruar Islamin ne shqiptari. Dhe pastaj per ta fut fen e vet si me proletere dhe me e leht edhe ate populli do ta prenon me mir. !!!!!! edhe kjo eshte pyetje me vend mos valla edhe prej vatikanit po paguhet per ta shkatrru islamin ne kosove!!!!!!!!!!!

[QUOTE=ximi_abedini;3020205]

Mafi kena mi than shefqetit me jav pershendet nanen terezen nashta e nderroni mendimin dhe e largoni urrejtjen qe keni
    jo bre Ximi Abedini se ne nuk kem tu bo zo per qka i perket ni personi por aj po ngacmon thelbin e kombit.!!!!!!!!!!!!

[QUOTE=MafiaWarz;3020264]

More t'kish qen puna veq per N.Terezen s'kisha bo zo , po ky ka marr turr e besa kogja pare,e don me zor me na ndrru me gjuha me tradita e po fyen qdo gje tjeter qe eshte e jona e jo arabe.

Duhet ti hiqet e drejta per Hoxhe keti cungi.
    Edhe une mendoj qe duhet ti hiqet e drejta si hoxh sepse aj po e shkatrron islamin ne Shqiptari

Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    hoxha e ka tamam e ti mafi po don me pru ligje xhungle e me fol shefqeti si te vjen mire ti. sipas islamit ne xhenet shkon vetem muslimani e nene tereza a mos ka qene muslimane. e bol me ksi far pyetje te kota . ti me dukesh si jahudi o mafi. edhe nje here te terheq verejtjen me ato pershendetje te fliqura.
    Pse nese vjen kohe te i besh edhe nje vrejtje qka don me i bo bre lope.
    Po ata shqiptar si ata stergjysherit e tu qe nuk kan qen musliman ku do shkon athua. edhe ata ne ferr.
    Po nese te paret e mi kan shku ne ferr qe nuk ishin musliman edhe une po shkoj te te paret e mi sepse du ti shoh. !!!!! edhe pse ne te gjiht jemi te zotit pa marr parasysh feja.

Citim Postuar më parë nga Ylberii! Lexo Postimin
    ti the se pik se pari krejt shqiptart nuk identifikohen sipas Dr.Shefqetit e tash ti merr per pikpamje disa nga muslimant per krejt.Sipas Dr.Shefqetit nena terez nuk ka qene e fes islame per kete arsye ajo nuk ka mundsi te shkoj ne xhenet(Allahu xh.sh e din mas miri) e ti si nje njeri me dije shum te madhe thua se ai nuk ben te flas se ka fol kunder shqiptarve po ti kunder kujt po flejt.
    Pash edhe nje koment qe tha se paguhet nga serbia po serbia qfar feje ka qe te lejon nje njeri te mundohet per te miren e vendit te vet e jo te serbis.
    S.A
    Po nese Allahu(patlixhan o hu) e din me se miri ateher pse po flet shefqeti aj nuk eshte alahu (patlixhan o hu)
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Shum bukur kem kalu ,ne ZVICER n menyr prefekte asht oraganizu,

nuk ma ka mar mendja se shqiptart e duan kaq shum fen islame, jam befasu, shum shum bukur,
    Po so parja eshte derdh ne at jave per me e organizu at sene Vetem 500 shqiptar te kokan kan ha.
    Pse je befasu se sa shum po e dojshin fene shqiptaret nuk po e kuptoj pse je befasu. !!!!!!!! A ndoshta ti nuk e don e vetem shitesh kinse po leni keto rrena(normal keni mbledh hoxhallaret nga xhith bota)

Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    le te plasin pra shkijet
    Po ti nuk e din a po plasin shkijet a po ju knaqet Loqka kur po na shihin ne keshtu.

Ne fakt une do isha qe ta heqim fare si teme kete psikopatin qe e quan veten hoxhe, jo per gje por po komentojme mbi nje person qe nuk ka aspak vlera, dhe mbi te gjitha eshte anti shqiptar...Pse t'i japim ketij psikopatit vlera duke e komentuar, kur ky nuk ka vlera por anti-vlera ?!!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin

Po ju si musliman Radikal duhet edhe ket me e mendu po nese qohet populli si reagim e shefqet krasniqit qe po naj prish tolerancen fetare nder shqiptare.
    Dhe ben ndonji ndrrim te madh ku do mbeteni ju.!!!!!!???????
    E mor hillirian vertet je i mbushur mllef urrejtje ,qka mendon ti a mund te jet e mundur qe shqiptaret e kosoves te braktisin fen islame dhe te na luftojn ne a ?

Shefqet Krasniqi ka perkrahjen e mbi 80% e muslimaneve te kosoves Kjo perkrahje per qdo dit rritet ne mbar trevat shqiptare e posaqerisht e shqiptarve qe jetojn ne mergim

Une do mbes ketu ku kam lindur dhe ketu do vdes ne zemer te Kosoves se Shqiperis nese i kam be dikujt keq jam i gatshum me dhan llogari ne qdo vend dhe ne qdo koh , dhe te them ty se ska bir nane qe mundet te me largoj te gjall nga shtepia ime sepse kete ska mund te bej as serbi ,une nuk e fshehi identitetin tim

Ky njeri ka kontribu per kosoven me shum se sa ti dhe sepaku duhet te kesh rrespekt dhe urrejtjen qe ke ne zemer mbaje per vete sepse ather kur atdheu ishte ne rrezik ky ishte ne rradhet e uqk krah perkrah me sali qekun dhe me trimat tjer qe ishin te gatshum tja falnin jeten atdheut ne kohen me te veshtira per kosoven ne ate koh kur bijt te cilat i rriti kjo tok iknin dhe shetiteshin neper kafenet e botes ndersa atdheu i tyre u dogjte nga okupatori serb ,ky ishte ne mesin e 12 mij pjestarve te uqk te cilet ishin te gatshum tja falnin jeten kosoves ndersa me miliona te tjer ngurronin te jipnin edhe 1 DM per te ndihmu kombin dhe atdheun e tyre ndersa sot vin dhe shesin trimni

Andaj mu nuk me vjen qudi qe sot urrehen qlirimtaret sepse keshtu jan urrejtur edhe shum qlirimtar tjer besa jan qu edhe tradhtar ,dhe kjo eshte arsyje se perse jemi kombi me i prapambetur ne bot sepse gjithmon mundohemi te shkelim njeri tjetrin per interesat personale gjithmon kemi vra qlirimtaret prapa shpine ,dhe nje njeriu qe e urren vllaun e vet dhe qe e vrat ate zoti nuk ja mundson qe te perparon
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Qdo kush qe nuk flet Shqip, nuk lutet Shqip, nuk e konsideron Shqipen dhe traditat e Shqiptarve si te shenjt per mua nuk jane Shqiptar, dhe ata qe perpiqen ti imponojn keto gjera ne torjet Shqipe do i luftoj sa te jem gjalle me qfare te mundem.

Une mohoj ne qdo koh n'qdo gje qe e konsiderohet e lart e nuk e din Shqipen.

Zoti Shqiptarve duhet te dije Shqip.
    Sebet a i ke luftu ndonjeher?
    pse nuk i lufton serbet qe te kan okupu 30% e territorit te kosoves kosoven lindore e iliriden por je i gatshum ti luftosh shqiptaret ndoshta e ke me leht sepse mundesh mi vra prapa shpine ndersa serbit ske forc dhe guxim tju afrohesh

pse nuk e lufton ate qe udhheqin institucionet e kosoves ministra e zvministra qe edhe pse jan pjes e qeveris nuk e njohin kosoven si shtet ,se shpejti do kemi edhe nje zv kryeminister qe nuk e njeh kosoven si shtet ndoshta keta jan vellezerit tuaj

TURP TURP TURP duhet tju vi

e mor shqiptar kurr sdoni mu mbush men ,gjithmon doni me na len nen robrin e shkaut
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Po re Ximi Abedini Rob i K..... maroi qef vetes

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    disa njerz te paqes para disa dite ishin gezuar sepse mendonin se dr.Shefqet Krasniqit do ti ndalohej hyrja ne zvicer per shkak se nuk e don nen terezen ,mirpo siq duket ata tashme jan te deshpruar sepse pikrisht Shefqet Krasniqi perfaqsoj shqiptaret ne ket konferenc ku po merrnin pjes 2000 besimtar musliman ku prej tyre 500 ishin shqiptar
    Cenka bërë nami pse ka shkuar në Zvicërr.
    Nuk ja ndalon askush ketij te shkoj askund,sepse nuk çon peshë shkuarja ose mosshkuarja e tij dikund.
    Efekti i predikimeve te tij si taleban vehabist ndihet vetëm në Kosovë,dhe atë tek një pjesë e vogël e të manipuluarve nga fjalët dhe predikimet e tij.
    Edhe po të shkonte ne Serbi do e lejonin te mbajë fjalim,bile edhe do i duartrokisnin zellshëm,sepse ky dhe bashkëmendimtaret e tij janë te mirëseardhur si ne Serbi ashtu edhe ne Rusi.
    Shihni vendet arabe,nën ndikimin e Rusisë nuk e pranojnë Kosovën.Bile e mira e tërë kesaj eshtë te mos na pranonin fare.Skemi nevojë për ta.
    Kemi Amerikën dhe shtetet perendimore evropiane qe na ndihmuan te çlirohemi,na pranuan dhe na mbrojnë si popull ,edhe si shtet.
    Shtetet e lindjes dhe shtetet arabe lë të shkojnë në..........rr.s.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    [QUOTE=Hillirian-zo;3020642]Po njerzti e paqes e kan dite qe zvicrra e ka pas vetem per te mate tensionet.
    por e ka pa se me lope nuk ka

Shefqet krasniqi ka me ra kurban i njeriut me te keq te Kosoves.
    Shefqet krasniqi po shkatrron ndjenjat kombetare shqiptare. dhe ne vend te ksaj ndjenje po fut ndjennjen Fetare dhe kulturore Arabe.

Dhe ben ndonji ndrrim te madh ku do mbeteni ju.!!!!!!??????? Edhe une mendoj se nga vatikani po paguhet per te shkatrruar Islamin ne shqiptari. Dhe pastaj per ta fut fen e vet si me proletere dhe me e leht edhe ate populli do ta prenon me mir. !!!!!! edhe kjo eshte pyetje me vend mos valla edhe prej vatikanit po paguhet per ta shkatrru islamin ne kosove!!!!!!!!!!!

[QUOTE=ximi_abedini;3020205]

jo bre Ximi Abedini se ne nuk kem tu bo zo per qka i perket ni personi por aj po ngacmon thelbin e kombit.!!!!!!!!!!!!

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin

Edhe une mendoj qe duhet ti hiqet e drejta si hoxh sepse aj po e shkatrron islamin ne Shqiptari

Pse nese vjen kohe te i besh edhe nje vrejtje qka don me i bo bre lope.
    Po ata shqiptar si ata stergjysherit e tu qe nuk kan qen musliman ku do shkon athua. edhe ata ne ferr.
    Po nese te paret e mi kan shku ne ferr qe nuk ishin musliman edhe une po shkoj te te paret e mi sepse du ti shoh. !!!!! edhe pse ne te gjiht jemi te zotit pa marr parasysh feja.

Po nese Allahu(patlixhan o hu) e din me se miri ateher pse po flet shefqeti aj nuk eshte alahu (patlixhan o hu)

Po so parja eshte derdh ne at jave per me e organizu at sene Vetem 500 shqiptar te kokan kan ha.
    Pse je befasu se sa shum po e dojshin fene shqiptaret nuk po e kuptoj pse je befasu. !!!!!!!! A ndoshta ti nuk e don e vetem shitesh kinse po leni keto rrena(normal keni mbledh hoxhallaret nga xhith bota)

Po ti nuk e din a po plasin shkijet a po ju knaqet Loqka kur po na shihin ne keshtu.
    O qerkuz ,

prap ti , hhhhaaaa

te lumshin duart se na knaqe ty shkeu , humor

per qudi sa bukur po i gjen keto fjal , dhe din mi lidh aty ku duhet

tu gzoft zemra se na knaqe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Po re Ximi Abedini Rob i K..... maroi qef vetes
    A e din sa asht bo qumshi ,

litra e vajit 1.80 shum shtarjti , me roga te vogla.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •