Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 109
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    per cilet shqiptar e ke fjalen se ka shqiptar edhe shqiptar jo te gjith shqiptaret jan shqiptar mbasi ju te vetvendosjes jeni aq shum te orientuar ka shqiperia si mund ta spjegoni qe produktet e kosoves nuk lejohen te hyn ne shqiperi kujtoj vjeshten e shkuar rrushin e rahovecit gjethet viqat e kosoves pataten cipsat e kosoves e shum te tjera duk ju qitur tulifar barrierash duke kerkuar dokumente qe nuk egzistojn far e kupton se ata nuk duan bashkim apo hala sta ka rrok truri

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar mė parė nga gjema Lexo Postimin
    o shqiptarve te shqiperis me perjashtim te tropojes duhet me jav q.. ropt e nanes po spo ka kush
    ME PARE TE THIRA "VLLA"
    PO TE PERSERIS DUKE TE THANE VELLA: MOS E DHIET KET TEME DUKE THENE GJANA QE PO TE ISHE NVEDI DO TA KUPTOJSHE MIRE QE DUKE MA THANE NE SY KISHA ME TE SHKLY PER BYTHESH.........MOS U BAN TRIM E QET BAJGA PREJ GOJET NEPER COMPJUTERA .......MOS PROVOKO VLLA
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    si ka munsi ky pleh shkrun akoma ne forum

qiteni ket morr prej ktuhit se na gerditi
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    argumentone te kunderten se per trim a mes menduat se po i tutem dikuj a qka po kuj ja q... rop e nanes me ma ndal mendimin tem me than e tham ktu e kam than sa her eshte rrok kjo tem me argumentat e mia le ta argumenton dikush te kunderten

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    po supozoj ti e don nje femer dhe dom te bashkohesh me te kurse ajo nuk don refuzon si bashkohesh me te ajo q.. p... me tjer ti e don hala. ndoshta kshut e kuptoni ma leht hahahahahah

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga gjema Lexo Postimin
    argumentone te kunderten se per trim a mes menduat se po i tutem dikuj a qka po kuj ja q... rop e nanes me ma ndal mendimin tem me than e tham ktu e kam than sa her eshte rrok kjo tem me argumentat e mia le ta argumenton dikush te kunderten
    po far argumentash oj lop ti vec po fol si magari se krufar argumenti ske pru vec shpifje e llafe qajtoresh
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po far argumentash oj lop ti vec po fol si magari se krufar argumenti ske pru vec shpifje e llafe qajtoresh
    te gjitha idet e vetvendosjes i aprovoj edhe kam votu per ta vetem ne ket pik nuk e pelqej bashkimin me shqiperin. edhe per flamurin se flamuri eshte me shum i yni se i atyre. lexoj shkrimet e mia dy faqe ma heret dhe nese qato nuk te duken argumente te bollshme ateher keproblem or mik ose argumento te kunderten qe kam than un vlen per derjansi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    tash pom bjen si me u livdu por po duna me cek se kam qen nje far ushtari i uck ne jezerc ne monopollc kur thash nje far ushtari mendova se nuk kam luftu po me nje grup kemi qen te caktuar per me baj arm per ushtar se gjysa ushtareve as arm skan pas paramendone kemi ble arm ne kukes i kemi bajt deri ne jezerc kur kmi shku aty nuk kan funksionu kuyku nanen e rrebelav jav q... hapomdoket hala shpina pom dhem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    e ju po kerkoni bashkim me ta

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Ēamėri
    Postime
    96
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Kjo eshte e tepruar dhe sigurisht e pavertet. Nuk e di numrin e sakt, por dyshoj se ai numer arrine ne 80-te.
    Jo shoku -Jo , numri i shqiptareve te Maqedonise per lirine e Kosoves ishte jo 80 , por me shume se sa e shkroi Renea , mbi 800 sigurisht , pyeti ushtaret e UCK-es te Kosoves te tregojne me mire , vetem deshmore i ke me shume se aq qe ke shkruar Ti .

Nje dite i postoi dikush ne forum , po sdi ku eshte ajo Theme .

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •