Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

S’ka gjë për rritjen e rrogave

Qysh në mbledhjen e parë të Qeverisë së Kosovës, kryeministri Hashim Thaçi e ka cilësuar qeverinë e re si më të mirën në historinë e qeverive në Kosovë. Sipas tij, derisa qeveria e kaluar është njohur si qeveri e pavarësisë, qeveria e sapoformuar do të njihet si qeveri e integrimeve.
    Sipas kryeministrit të vendit, agjenda e kësaj qeverie është për një Kosovë evropiane dhe integruese.

Ndryshe, Thaçi ka folur edhe për dialogun me Serbinë. Ai ka thënë se Qeveria e Kosovës është e gatshme për dialog, mirëpo pa prekur çështjen e statusit, integritetit territorial.

Qeveria e vendit në mbledhjen e parë propozoi miratimin e projektbuxhetit vetëm për muajin mars, që nënkupton se shërbyesit civil prapë do t'i marrin rrogat e tyre pa rritje. Në këtë drejtim u bë e ditur se në mbledhjen e ardhshme të qeverisë do të bëhet publik programi i qeverisë

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga linnda... Lexo Postimin
    Qysh në mbledhjen e parë të Qeverisë së Kosovës, kryeministri Hashim Thaçi e ka cilësuar qeverinë e re si më të mirën në historinë e qeverive në Kosovë. Sipas tij, derisa qeveria e kaluar është njohur si qeveri e pavarësisë, qeveria e sapoformuar do të njihet si qeveri e integrimeve.
    Sipas kryeministrit të vendit, agjenda e kësaj qeverie është për një Kosovë evropiane dhe integruese.

Ndryshe, Thaçi ka folur edhe për dialogun me Serbinë. Ai ka thënë se Qeveria e Kosovës është e gatshme për dialog, mirëpo pa prekur çështjen e statusit, integritetit territorial.

Qeveria e vendit në mbledhjen e parë propozoi miratimin e projektbuxhetit vetëm për muajin mars, që nënkupton se shërbyesit civil prapë do t'i marrin rrogat e tyre pa rritje. Në këtë drejtim u bë e ditur se në mbledhjen e ardhshme të qeverisë do të bëhet publik programi i qeverisë
    Kadaleee Linda, fjalen e ka dhene dhe do e mbaj, rrogat do behen pasi te miratohet bugjeti I kosoves per 2011.

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    S’ka gjë për rritjen e rrogave
    bravo bre hashe se po lun qoke me popull.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Kadaleee Linda, fjalen e ka dhene dhe do e mbaj, rrogat do behen pasi te miratohet bugjeti I kosoves per 2011.
    Premtimet nuk bohen tu i shty per çdo muj e per çdo vit

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga linnda... Lexo Postimin
    Premtimet nuk bohen tu i shty per çdo muj e per çdo vit
    Linde, Lindee nuk i ka shty asnjhere, mirepo sipas logjikes institucionet kan pasur te behen ne fund te vitit te kaluar apo ne fillim vit, mirepo si pasoj e Mitrovices ato u shtyn. Tani pa miratim te bugjetit asnje shtet nuk merr vendime qe te rris pagat sepse aty behen planifikimet, nese punon ne ndonje ministri me dy prill shko edhe merre rrogen me rritje bile edhe me retroaktiv.

Linde, Lindee nuk i ka shty asnjhere, mirepo sipas logjikes institucionet kan pasur te behen ne fund te vitit te kaluar apo ne fillim vit, mirepo si pasoj e Mitrovices ato u shtyn. Tani pa miratim te bugjetit asnje shtet nuk merr vendime qe te rris pagat sepse aty behen planifikimet, nese punon ne ndonje ministri me dy prill shko edhe merre rrogen me rritje bile edhe me retroaktiv.
    Ehh me dyy prill...une muj me shku edhe me 3 qershor me e marr po spe kom rrogen e rritme,premtimet jan kan per ne janar por po i shtyjn mujt

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    O nuk ka rritje te rrogave,ato jan kan rritje te votave,po mesuesit nuk kan ni mire se ne vend te votave kan ndegju rroga.
    Le te harrojn ate pun,mund te kete ngritje me se shumti 20%,edhe ket me marrveshje me fondin monetar,ne te kunderten kosova edhe ashtu bugjetin e ka minus 45o milion,kush merr vesh pak shume pak ne ekonomi ky shtim i rrogave mund te mbes vetem si nje genjeshter e bukur e nje kryeministri te pa pergjegjeshem

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O nuk ka rritje te rrogave,ato jan kan rritje te votave,po mesuesit nuk kan ni mire se ne vend te votave kan ndegju rroga.
    Le te harrojn ate pun,mund te kete ngritje me se shumti 20%,edhe ket me marrveshje me fondin monetar,ne te kunderten kosova edhe ashtu bugjetin e ka minus 45o milion,kush merr vesh pak shume pak ne ekonomi ky shtim i rrogave mund te mbes vetem si nje genjeshter e bukur e nje kryeministri te pa pergjegjeshem
    Ne muajn Prill, drenicak qe te qet puna ka aparatat e bankave lirisht futja kartelen edhe mos u befaso kur ta shihsh rrogen baaaaaaammmmm me rritje ..

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Zgjedhjet kane kaluar, qeveria e premtimeve nuk eshte me, tash jane ministrat e rinj dhe ata nuk pergjigjen per premtimet e atyre qe kane ikur, e pse kryeministri eshte i njejti nuk ka fare lidhje.....
    Kesaaj ne i themi: Prit gomar te dal bar, gjersa doli bari, ngordhi gomari...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Tani pa miratim te bugjetit asnje shtet nuk merr vendime qe te rris pagat sepse aty behen planifikimet
    Cka po thu o koleg?!
    Hashim Thaqi e morri vendimin per rritje te pagave akoma pa u aprovu i buxhetit per vitin 2011. Me kete vendim i vuri ne siklet edhe vet ministrat e tij.
    Jo vetem kaq. Ne momentin kur Hashim Thaqi e morri kete vendim, nuk ishte fare ne detyren e kryeministrit, sepse ky vendim u morr ne nentor...ne ate kohe Thaqi ishte kryeminister ne shkarkim.

Hashim Thaqi do te duhej te parashikonte qe mund te kete rivotime ne Mitrovice apo gjetiu. Nuk ka qene e veshtire te parashikohet se mund te kete ankesa ne KZAP...sidmos kur jane ne pyetje zgjedhjet ne nje vend me tradite jo te gjate te mbajtjes se zgjedhjeve.

p.s. une mendoj se premtimi per rritje te pagave do te realizohet dhe pagat do te ekzekutohen me rritje retroaktivisht. Nese kjo nuk ndodhe, Hashimi le te pregaditet qysh tani per pergjysmim te votave ne zgjedhjet e ardheshme.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •