Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ke bere shkolle ti çuno, histori Shqiptare? Edhe mos fol budalliqe .
    Ke ndonje problem ti ?
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Po plasni nga inati.
    Deislamizmi i shqiptareve ka qen moto e perendimit qysh para renies se perandoris Islame.

Enveri u edukua me frymen komuniste ne Montpelier te frances, selia e fran masoneve !
    Shqiptaret i kan mashtruar nje here, sot si kan mashtruar por edhe me keq, i kan nenshtruar !
    Shko tregoju atyre qe nuk dine shkrim dhe lexime po Ne vitet 1990 shqipetarve te Kosoves ja mbyllen Univerzitetin e Prishtines dhe u dha leja nga pushteti i Millosheviqit te Marohet Medresea Alahudine dhe ata hoxhillaret kane marre paga te majeme nga Millosheviqi ne Kosove nuk ka qen e ndaluar feja nga komunizmi sepse komunizmi dhe feja muslimane nuk dallojne njera me tjetren te dyjate masakruan shqipetar
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Larg islamit radikal nga trojet tona. Trojet shqiptare kane qene dhe do te jene perjetesisht perendimore, proamerikane dhe europiane. Te gjithe islamistet rradikale duhen pergjuar dhe nese perbejne rrezik duhen arrestuar.

Fara jua e keqe dhe e shpifur arabe nuk ka per te mbire kurre ne keto troje dhe nese mbin duhet shkulur nga rrenjet.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Nuk kemi qen as njeher ne sherbim te as nje fe dhe as nuk do jemi kurr kombi jon esht shqiptaria.
    Ato raste individuale jan dhe do mbesin raste te izoluara.
    Aij njeri qe ka gjuajtur mbi ushtaret amerikan duhet te denohet me vdekje.

QEVERIA Maska e policia911
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    167
    o legen ca sherbimi thu ti mer yttttttt ptuuuu
    RROFTE SHQIPERIA

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    Larg islamit radikal nga trojet tona. Trojet shqiptare kane qene dhe do te jene perjetesisht perendimore, proamerikane dhe europiane. Te gjithe islamistet rradikale duhen pergjuar dhe nese perbejne rrezik duhen arrestuar.

Fara jua e keqe dhe e shpifur arabe nuk ka per te mbire kurre ne keto troje dhe nese mbin duhet shkulur nga rrenjet.

Fjalet e tua large pames,jan aqe te bukura dhe aq me shije sa qe njeriu thot,ah ah sa do ishte mirre po te ishim ne boten e qudirave,te rrethuar me vasha te bukurra dhe tegjitha nudo(cullak)dhe ateher do te ishi ne nivelin qfar ju deshiron.

Por nje deshir e till nuk do te ndodhe as ne kosove e as ne shqipri,per ty dhe per ju te gjith islamiket si ata rradikal si ata jo rradikal jan te njejt,ok ,po si ka mundesi qe ti ta detyrosh nje polic ta arrestoj vellaun e tij,vetem e vetem se ty po te prishet endrra,po kush je ti oooo shoki .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189

Fjalet e tua large pames,jan aqe te bukura dhe aq me shije sa qe njeriu thot,ah ah sa do ishte mirre po te ishim ne boten e qudirave,te rrethuar me vasha te bukurra dhe tegjitha nudo(cullak)dhe ateher do te ishi ne nivelin qfar ju deshiron.

Por nje deshir e till nuk do te ndodhe as ne kosove e as ne shqipri,per ty dhe per ju te gjith islamiket si ata rradikal si ata jo rradikal jan te njejt,ok ,po si ka mundesi qe ti ta detyrosh nje polic ta arrestoj vellaun e tij,vetem e vetem se ty po te prishet endrra,po kush je ti oooo shoki .
    [COLOR="Blue"][/COLO

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin

kush jam une? une jam pjese e 98% te shqiptareve qe enderrojne nje shqiperi e cila do te jete evropiane dhe perendimore. Dhe dalengadale enderra po realizohet.
    Nje komb i cili qe ne lindjen e tij para mijera vjetesh ka qene pjese e kultures dhe gjenetikes evropiane, madje nje nga kombet me te rendesishem dhe te vjeter te evropes. Dhe kjo vazhdoi derisa na mberriten ne dyert e trojeve tona callmat osmane.Per 500 vjet. Por ata s'munden kurrsesi te na ndryshonin shpirtin, zemren dhe perkatesine tone evropiane. As serbet nuk ja arriten qellimit per t'ja paraqitur perendimit dhe amerikes shqiperine ne 1999 si nje njolle te zeze islamike-terroriste.

Une jam zeri i atyre qindra mijera studenteve kur ne 1990 u derdhen me shume se kurre shesheve te tiranes per te rrezuar diktatorin qe na largoi nga evropa . Shesheve jehonte fuqishem parrulla: E DUAM SHQIPERINE SI E GJITHE EVROPA, kjo thenie u be synimi kryesor i shqiptareve te ketyre 20 viteve.

Ndersa ju flisni sot kunder amerikaneve. Sa e sa anetare te cerdhes islame te forumit kane bere thirrje te hapura kunder amerikaneve! Nje si puna juaj ishte edhe arid uka. qe na turperoi dhe qe i rente mbi krye ajo qe beri. Si puna e arid ukes ka dhjetera ne kosove e maqedoni e shqiperi, por ata vetem se nuk kane guxim.

Ca policie thua? Policia shqiptare ka arrestuar keto vitet e fundit sa e sa rradikale e xhihadiste dhe po survejon pjesen tjeter. Sepse policia eshte ne mbrojte te shtetit dhe sigurise publike.

Keta islamistet e rinj qe na vijne te "arsimuar" nga afrika sjelli vetem pisllek ne shqiperi. ata jane kafshe, iu a hypin kushurirave te para dhe nuk njohin nder e moral shqiptar. Dine vetem ti burgosin femrat dhe femijet nen carcafe te zeza, qe mbjellin vetem zi. Po s'ka gje se shteti ka strukturat e tij informative, vecanerisht tani pas atij akti qe ndodhi. Dhe me siguri do te ndodhin edhe te tjera ne te ardhmen pasi kjo pritet nga njerez te cilet mbjellin urrejtje dhe intolerance ne cdo aspekt, nga njerez qe te vrasin nese iu fyen profetet, qe rrahin vajzat e reja me kamxhik deri ne vdekje, qe nuk njohin evolim e as ndryshim.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    kush jam une? une jam pjese e 98% te shqiptareve qe enderrojne nje shqiperi e cila do te jete evropiane dhe perendimore. Dhe dalengadale enderra po realizohet.
    Nje komb i cili qe ne lindjen e tij para mijera vjetesh ka qene pjese e kultures dhe gjenetikes evropiane, madje nje nga kombet me te rendesishem dhe te vjeter te evropes. Dhe kjo vazhdoi derisa na mberriten ne dyert e trojeve tona callmat osmane.Per 500 vjet. Por ata s'munden kurrsesi te na ndryshonin shpirtin, zemren dhe perkatesine tone evropiane. As serbet nuk ja arriten qellimit per t'ja paraqitur perendimit dhe amerikes shqiperine ne 1999 si nje njolle te zeze islamike-terroriste.

Une jam zeri i atyre qindra mijera studenteve kur ne 1990 u derdhen me shume se kurre shesheve te tiranes per te rrezuar diktatorin qe na largoi nga evropa . Shesheve jehonte fuqishem parrulla: E DUAM SHQIPERINE SI E GJITHE EVROPA, kjo thenie u be synimi kryesor i shqiptareve te ketyre 20 viteve.

Ndersa ju flisni sot kunder amerikaneve. Sa e sa anetare te cerdhes islame te forumit kane bere thirrje te hapura kunder amerikaneve! Nje si puna juaj ishte edhe arid uka. qe na turperoi dhe qe i rente mbi krye ajo qe beri. Si puna e arid ukes ka dhjetera ne kosove e maqedoni e shqiperi, por ata vetem se nuk kane guxim.

Ca policie thua? Policia shqiptare ka arrestuar keto vitet e fundit sa e sa rradikale e xhihadiste dhe po survejon pjesen tjeter. Sepse policia eshte ne mbrojte te shtetit dhe sigurise publike.

Keta islamistet e rinj qe na vijne te "arsimuar" nga afrika sjelli vetem pisllek ne shqiperi. ata jane kafshe, iu a hypin kushurirave te para dhe nuk njohin nder e moral shqiptar. Dine vetem ti burgosin femrat dhe femijet nen carcafe te zeza, qe mbjellin vetem zi. Po s'ka gje se shteti ka strukturat e tij informative, vecanerisht tani pas atij akti qe ndodhi. Dhe me siguri do te ndodhin edhe te tjera ne te ardhmen pasi kjo pritet nga njerez te cilet mbjellin urrejtje dhe intolerance ne cdo aspekt, nga njerez qe te vrasin nese iu fyen profetet, qe rrahin vajzat e reja me kamxhik deri ne vdekje, qe nuk njohin evolim e as ndryshim.

O ti idishmi,ata nuk vijn nga afrika ,por vijn nga azija,1990 kurr ti ke ber zhurm ne shqipri,ti nuk e ke dit se per qfar po ben zhurm ,e sa per perqindjen qe po e permend e ke te saket sepse te gjith kan qen shqiptare te fes islame ,po ku nbeten ata dy perqindeshi lol?

E sa per hypje te kusherrirave ti mundesh veq me kafshu bishtin etret,se a dote ndoll me ti edin ,sepse kjo esht politik o kali,politike e perfitimit te bisnismenave te shteteve botroreo kali a kupton ti,ato do te ndollin se politika esht e till per shitjen e arsenalt ushtarak ,sa i perket urretjes ti ke urretje me shum se ne ,sepse ti per epshine tende duhesh me pas marrdhenje me mashkuj pedofil,prandaj ke urretj ti .

Sa per amerikan ,askushe nuk flete per kombin amerikan kunder ,por ne gjdo kombe ka debila , e tene je ti me kompani trimi i madhe me shok shum,ti je ky ,pastaj ty nuk esht tu tani per ata qe jan vra ,por te ka arrdhe shanca me leh ne forum pra qeni mir me shok shum.

Shteti ka burrimet informative po ,por ato ndrojn kahjen se po ti hulumtojn ashtu si duhet aty del cia organizator,sepse esht pun pisnesi lol,e ti ende nuk qenke rritur prej 1990 kurr ke luajtu top top hopa lol.

Nje thenj:

Kurr nje femi pis berrte

shteti aty nuk ka vend.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •