Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Urime populli i Kosovës trevejtori i pavarësisë - pa qeveri

Nuk ma ka marrun mendja se trivjetorin e pamvarsis do ta festojm pa qeveri.

Mirpo populli asht mas meritori dhe ai e meriton ket urim, sepse nga gjaku i kti poplli na ka ardh kjo dit e liris qdo her tuj falenderue shum faktorin nderkombtar.

Prandej popllit te Kosoves ja uroj trevjetorin e pamvarsis.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Urime "gjysem "pavaresia,dhasht Zoti e ne vitin e ardhshem kem nje pavaresi siq luftuam.
    Nje pavaresi sovrane,nje pavaresi pa decentralizim,pa kushtetut anti kombetare,pa pako te ahtisarit,pa Mitrovic te ndare,pa simbole anti kombetare etj.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Pa qeveri sepse kem politikan te pa pergjegjeshum.

Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Urime "gjysem "pavaresia,dhasht Zoti e ne vitin e ardhshem kem nje pavaresi siq luftuam.
    Nje pavaresi sovrane,nje pavaresi pa decentralizim,pa kushtetut anti kombetare,pa pako te ahtisarit,pa Mitrovic te ndare,pa simbole anti kombetare etj.
    dhe pa qita politikanat e vetshkarkuem.

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Kosova eshte ne nje gjendje me te mire se pra 10 vjete ajo nuk diskutohet,por ende nuk e kemi arritur ate per cka kemi luftuar me dekada.
    Me thoni vellezer te dashur,a luftoj Adem Jashari,Zahir Pajaziti,per nje Kosove me decentralizim,per nj...e Kosove me pako te ahtisarit,per nje Kosove me nje kushtetut anti kombetare,per nje Kosove me simbole anti kombetare,per nje Kosove pa Mitrovic etj ejt?!Pergjigjeja eshte JO,ata luftuan per nje Kosove sovrane,per nje Kosove te bashkuar me Shqiperin,per nje Kosove ku do te valon flamuri kombetar etj etj.
    Prap urime Kosove gjysem pavaresia inshalla don Zoti e vitin e ardhshem e kem pavaresin e plote siq kemi luftuar dhe kemi derdh gjakun.

Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Kosova eshte ne nje gjendje me te mire se pra 10 vjete ajo nuk diskutohet,por ende nuk e kemi arritur ate per cka kemi luftuar me dekada.
    Me thoni vellezer te dashur,a luftoj Adem Jashari,Zahir Pajaziti,per nje Kosove me decentralizim,per nj...e Kosove me pako te ahtisarit,per nje Kosove me nje kushtetut anti kombetare,per nje Kosove me simbole anti kombetare,per nje Kosove pa Mitrovic etj ejt?!Pergjigjeja eshte JO,ata luftuan per nje Kosove sovrane,per nje Kosove te bashkuar me Shqiperin,per nje Kosove ku do te valon flamuri kombetar etj etj.
    Prap urime Kosove gjysem pavaresia inshalla don Zoti e vitin e ardhshem e kem pavaresin e plote siq kemi luftuar dhe kemi derdh gjakun.
    ata nuk liftuen per kso Kosove veq ata nuk mujten mi shlirue vet. qellimin e kan pas te mir, por osht e ditun qi lufta me gjith ato forca serbe ka qen e shtir edhe e pamundun. te hujt na e hoqen shkaun prandej po lujn qysh po dojn gjithashtu tuj ja ndihmue kta njerzit ton. Mi pas fitue vet e kishim bo kushtetuten vet qysh t kishim dasht.

Perjashtuar Maska e Loti-99
    Anëtarësuar
    21-11-2009
    Postime
    216

Thaçi uron qytetarët për festën e pavarësisë

Kryeministri në dorëheqje, Hashim Thaçi, uroi gjithë qytetarët e Kosovës më rastin e trevjetorit të pavarësisë. Ai tha se pavarësia është meritë e gjithë popullit të Kosovës

Prishtinë, 16 shkurt 2011 – Kryeministri në dorëheqje, Hashim Thaçi, uroi gjithë qytetarët e Kosovës më rastin e trevjetorit të pavarësisë. Pasi tha se pavarësia është meritë e gjithë popullit të Kosovës, kryeministri Thaçi kujtoi gjithë ata që flijuan jetën për të realizuar idealin e shtetit të Kosovës, ndërkaq falënderoi edhe të gjitha shtetet që ndihmuan krijimin e shtetit të Kosovës.

Thaçi: Emri i Adem Jasharit ka bashkuar shqiptarët kudo që janë

Kryeministri në largim i Kosovës Hashim Thaçi ka bërë homazh pranë varrit të komandantit legjendar të UÇK-së Adem Jashari në Prekaz, me rastin e shënimit të trevjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Ai me këtë rast ka thënë se qytetarët e Kosovës duhet të ndihen mirë për të arriturat në vend.

"Sot jemi këtu në Prekaz për të bërë nderimin shtetëror për komandantin legjendar Adem Jashari dhe gjithë familjen Jashari. Gjithë luftëtarët e UÇK-së, gjithë luftëtarët e lirisë që kanë bërë shumë për lirinë e Kosovës, emri, jeta, vepra e komandantit legjendar Adem Jashari na lidh drejtpërdrejt me udhëheqjen e tij në luftën për liri dhe çlirimin e vendit. Emri i tij ka bashkuar shqiptarët kudo që janë. Të gjithë qytetarët e Kosovës janë çlirimtarë, çdo qytetar i Kosovës duhet të ndihet mirë për të arriturat që kemi bërë për këto 12 vjetët e fundit në fitimin e lirisë, me shpalljen e Kosovës shtet të pavarur dhe sovran me njohje që kanë ndodhur, me zhvillimin ekonomik që po ndodh, gjithashtu edhe me rritjen sociale", ka thënë Thaçi.

Ai ka bërë të ditur se së shpejti pritet konstituimi i institucioneve të reja të dala nga zgjedhjet e 12 dhjetorit, të cilat i pret një punë e madhe në rrugën e integrimeve evropiane.

"Natyrisht që kemi bërë shumë, na mbetet për të bërë edhe më tepër, tash kur institucionet e reja pritet dhe do të bëjnë edhe më tepër në kuadër të agjendës Kosova evropiane. Sot jemi këtu për të nderuar të kaluarën, por jemi edhe për të marrë energji për të ardhmen", është shprehur Thaçi.

Kreu i Qeverisë në largim ka vizituar edhe familjen Jashari.

Citim Postuar më parë nga Loti-99 Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=aSdou...layer_embedded

Thaçi uron qytetarët për festën e pavarësisë

Kryeministri në dorëheqje, Hashim Thaçi, uroi gjithë qytetarët e Kosovës më rastin e trevjetorit të pavarësisë. Ai tha se pavarësia është meritë e gjithë popullit të Kosovës

Prishtinë, 16 shkurt 2011 – Kryeministri në dorëheqje, Hashim Thaçi, uroi gjithë qytetarët e Kosovës më rastin e trevjetorit të pavarësisë. Pasi tha se pavarësia është meritë e gjithë popullit të Kosovës, kryeministri Thaçi kujtoi gjithë ata që flijuan jetën për të realizuar idealin e shtetit të Kosovës, ndërkaq falënderoi edhe të gjitha shtetet që ndihmuan krijimin e shtetit të Kosovës.

Thaçi: Emri i Adem Jasharit ka bashkuar shqiptarët kudo që janë

Kryeministri në largim i Kosovës Hashim Thaçi ka bërë homazh pranë varrit të komandantit legjendar të UÇK-së Adem Jashari në Prekaz, me rastin e shënimit të trevjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Ai me këtë rast ka thënë se qytetarët e Kosovës duhet të ndihen mirë për të arriturat në vend.

"Sot jemi këtu në Prekaz për të bërë nderimin shtetëror për komandantin legjendar Adem Jashari dhe gjithë familjen Jashari. Gjithë luftëtarët e UÇK-së, gjithë luftëtarët e lirisë që kanë bërë shumë për lirinë e Kosovës, emri, jeta, vepra e komandantit legjendar Adem Jashari na lidh drejtpërdrejt me udhëheqjen e tij në luftën për liri dhe çlirimin e vendit. Emri i tij ka bashkuar shqiptarët kudo që janë. Të gjithë qytetarët e Kosovës janë çlirimtarë, çdo qytetar i Kosovës duhet të ndihet mirë për të arriturat që kemi bërë për këto 12 vjetët e fundit në fitimin e lirisë, me shpalljen e Kosovës shtet të pavarur dhe sovran me njohje që kanë ndodhur, me zhvillimin ekonomik që po ndodh, gjithashtu edhe me rritjen sociale", ka thënë Thaçi.

Ai ka bërë të ditur se së shpejti pritet konstituimi i institucioneve të reja të dala nga zgjedhjet e 12 dhjetorit, të cilat i pret një punë e madhe në rrugën e integrimeve evropiane.

"Natyrisht që kemi bërë shumë, na mbetet për të bërë edhe më tepër, tash kur institucionet e reja pritet dhe do të bëjnë edhe më tepër në kuadër të agjendës Kosova evropiane. Sot jemi këtu për të nderuar të kaluarën, por jemi edhe për të marrë energji për të ardhmen", është shprehur Thaçi.

Kreu i Qeverisë në largim ka vizituar edhe familjen Jashari.

Edhe mua më ka bërë përshtypje urimi i sotëm.
    S'e kam dëgjuar ndonjëherë kështu.
    Ishalla është ky rast që në të ardhmen të punohet për Kosovën pa eufori e pa patriotizëm folklorik. Kosova vetëm me punë të sinqertë zhvillohet, pse jo do të ketë harmoni e mirëqenie për të gjithë.
    Uroj që Kosova, kurrë më në historinë e saj të mos festojë Pavarësinë sikur sivjet!

Gëzuar Pavarësia vëllezër dhe motra. Kosova të ecën vetëm përpara!

P.S. Ardit miku, ti shpesh kap ca tema të nxehta, besa i trajton edhe mirë, por e keqja është se shpesh je edhe vulgar.

Mos u frikëso nga drejtësia. Mbese ndonjëehrë për kohë të shkurtët do të humbasësh edhe shokët, por kur ta kuptojnë edhe ata të vërteten do të kthehen dhe pastaj do të të duan edhe më shumë.

Vulgaritetin hiqe!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    urime 3 vjetori me zonjen e pare ruse
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •