Close
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 187
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    ani ju ket deshironi e more komunista e ju jeni pjell e fares magjup ju ne zemer keni anti shqiptarin ju duhet djek se per tu skuqur ju edhe nuk skuqeni fare jeni far e poshter
    O beni33

Ku ket para luftes qe nuk ngjyroset Rektorin e Shkinise Ky univerzitet u sulmuar nga serbet e tash po sulmohet nga vezet e shkinise qe i ka qelur Pula e LVV
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Vallain bre, te kishit luftu shkaun dhe dukurite antikombetare, qysh p'e luftoni njani tjetrin, moti kishim hec para...........poooor

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Sa keq kur njeriu ngutet...Bie ndesh me fjalet e veta!Ne kete rast Ty po te pelqen kjo gjendje kaosi me duket!
    E sa per vezet e shotave,kerko se keni shota e shotana mjaft tek VV-ja!
    E pa njohura ne politik sje as kund.
    Me vjen keq te ta them por nji te keqeje ti heshtesh i bie sikur ske forc ta ndryshosh ,ose pajtohesh me te dhe si perfundim e keqja na mbulon te gjithve por edhe ty..
    SItuata ne Kosov nuk esht e mir ,kshtu e vlersoi une .
    Do doja te jem gabim ,por vetem hajt se do behet mir nuk qendron.Te pakten 20 vjet jemi mashtruar se jo neser jo pasneser do jemi te lir .
    Jo do na shpetoi Gjermani ,jo turku jo Anglia jo Austria jo Amerika .Duhet vet te kerkojm ate qe na takon si komb...mjaft me me shpresa shterpe se as kush per ne nuk e vuan.
    Pse e knaqur jeni ju apo u dashka te jemi te gjith te knaqur kure nuk funksionon as nji institucion i shtetit,
    Universtitete private ke ne Kosov ,as kush nuk do ju njoh diplomat..jepi pergjigje pytjes sime te lutem ., Ku ishte Z .M.Rugova ku ishit ju qe po u mbetet hatri pse u njellos tek e fundit Muj Rugova e ai qe sa esht tu na e kajt nanen me profiteret qe kan zaptuar Vendet e dijes dhe te punes e prosperitetit vetem per klanet e tyre duke len jasht deres se dituris per shum te rinj qe kan vullnetin ,dijen e fatkeqsish ju mungo pozita e leku ne shoqri .

Mir mbetsh.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Smile

Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    HHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pes yllshin,

aaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii jam knaq ty qesh,

hallall te koft se AS je sot,

popo keshtu jena na , e di fort mirr, edhe sot me ja shajt titen dikuj ngatrohet , he kuku.
    Pes rremshin e kumunistve ,se krejt me ka trullav forumi,24h on line.

Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Vokeri ty adoleshent tu duka.
    Rinia esht ajo qe vet ju ka ofruar vv dhe nese ti mendon se rinia nuk din kujt ti besoj esht diq e pa kuptueshme per mua.
    Vokerin Shqiptar po ma zen ti mua a ?!
    Vokeri sa per informim, eshte personi i cili refuzonte te njihte ushtrin ēlirimtare te kosoves deri ne masakren e reēakut. Sa kam besim ne Vokerin ?! Hic,.. njeri i pa-moralshem eshte, kot shtirret sot si mik i shqiptareve.

Rinia ? A e ke vrejt ti qe e ter rinia na jan shendrruar ne laramana te te gjitha partive politike ?! Po, po ,.. s'ka met mo i ri, i cili mendon te fiton me an te djerses se vet, por shpreson ne hazer, mos po i bie dicka pi qillit, e ne kete rast, mos pi lshon dicka hashimi a albini naj sen ne goj. Eshte gjynah i madhe, qe kjo rini punon per mos me qit kurgjo hic ne drit !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Shume demokratike forma per te protestuar.Me pelqen
    Respekt djemve dhe vajzave te Levizjes Vetevendosje!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    E pa njohura ne politik sje as kund.
    Me vjen keq te ta them por nji te keqeje ti heshtesh i bie sikur ske forc ta ndryshosh ,ose pajtohesh me te dhe si perfundim e keqja na mbulon te gjithve por edhe ty..
    SItuata ne Kosov nuk esht e mir ,kshtu e vlersoi une .
    Do doja te jem gabim ,por vetem hajt se do behet mir nuk qendron.Te pakten 20 vjet jemi mashtruar se jo neser jo pasneser do jemi te lir .
    Jo do na shpetoi Gjermani ,jo turku jo Anglia jo Austria jo Amerika .Duhet vet te kerkojm ate qe na takon si komb...mjaft me me shpresa shterpe se as kush per ne nuk e vuan.
    Pse e knaqur jeni ju apo u dashka te jemi te gjith te knaqur kure nuk funksionon as nji institucion i shtetit,
    Universtitete private ke ne Kosov ,as kush nuk do ju njoh diplomat..jepi pergjigje pytjes sime te lutem ., Ku ishte Z .M.Rugova ku ishit ju qe po u mbetet hatri pse u njellos tek e fundit Muj Rugova e ai qe sa esht tu na e kajt nanen me profiteret qe kan zaptuar Vendet e dijes dhe te punes e prosperitetit vetem per klanet e tyre duke len jasht deres se dituris per shum te rinj qe kan vullnetin ,dijen e fatkeqsish ju mungo pozita e leku ne shoqri .

Mir mbetsh.
    Ganimet,ani une nuk jame askund,veq me thuaj se ku jane keta qe veprojn ne kete menyre!Nuk me dhimbet Muj Rugova aspak,nuk e lartesoj,por menyra se si u veprua eshte e turpshme ganimet!Kjo nuk na ndihmon aspak!Cfar arrijten me ato gjeste?Asgje,perveq qe humbi,nese mendon VV qe edhe ne parlament do futet me veze e me ngjyra,gabohet!Ldk-ja me karriga,keta me keto ,,armet''e veta,e ku do vemi ne pra?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    E paten gjujte Joschka Fischer, veshin ia paten shurdhu ............kta tanet bile me te kulturumė.

Secili person duhet te jep llogari per veprimet e veta.........pra edhe politikanet, edhe rektoret.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    E pa njohura une kom ndigju se edhe opingen e ka haner kres.
    Gj.W >B.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Te vetmit qe mbajn shpresen gjall jan qunat e VV,ketij rektori te dhuneshem shume mire ja ka ber,bile kan zgjedh nje ngjyr te mire se eshte dashte me nje ngjyr te zez,sepse univerzitetin e ka shendrru ne pron private.
    Ka kalu koha e heshtjes,kjo tok ka pas dhe do ket djem dai qe nuk ju ben syri verr per askend,une i perkrah ne maksimum,keshtu duhet te veprohet me te gjith ata qe keqperdorin pozitat qe ua ka servu nana parti.
    Ju quna meritoni qmim te lart,dhe me siguri ne nje dite te ardheshme do nderoheni nga populli shqipetar,e ky rektor qe ju ofendon,ju duhet ta merrni si kompliment,jam i bindur se akti i juaj ka ngrit ndergjegjejen edhte tek te tjeret per tu merr ne mbrojtje te kosoves

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •