Close
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 187
    Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Edhe mua ne fillim nuk me erdhi mir kur e pash ate gjest,por ajo nuk eshte dicka e dhunshme ka qen paqesore nuk eshte lenduar fare.

Ne shqiptaret nuk jemi mesuar me kesi lloje aksione simbilike qata na duket e dhunshme.
    A ma mir eshte me vepru si VV apo si demonstruesit ne Egjipt?!!

Demokraci
    pershendetje Disa,e ke thene mire, per mendimin tim, ata te ri kan zgjedhe metoden me te mire per ta demonestru pa kenaqesin e tyne, kuregje hyq, jan revoltu, pune e madhe se e kan ngjyros mujon, se paku nuk kan pengu tjeter perpos ti. Me mire keshtu se korbat e edi-ngjeles qe lyen me gjak krejte Tiranen!
    Keni meshir per ato 2 studenta shqyqptar.
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Mire jam faleminderit. Po ti si je?

Me demanto nese them te paverteta sepse une i kam me te thanme. Dij qe Joschka Fischer ishte minister i jashtem i Gjermanise ne ate kohe dhe se ate e kane gjuajtur ambientalistet qe ishin kunder bombardimit te Jugosllavise.
    A jane te sakta keto qe une kam degjuar?
    Ne nje menyre ka njefare lidhmerie mes ketyre incidenteve. Te dyja ne menyre indirekte jane kunder Kosoves, te parin e kane shkaktuar keqdashesit e Kosoves te dytin debillet.

Ps ne mos gaboj Fischerin e kane gjuajtur anetare te partise se vet.

Bravo Anitė, te dhenat i ke marre shume mire, por ke lene ca gjana ne gjysem, ti e din se ku e ke pas qellimin.
    Atehere, te vazhdoj une aty ku ti mbete..........por pa dasht me e ndrru te verteten.

Partia, te ciles i ka taku Joschka Fischer, eshte parti pacifiste, e cila ne thelb eshte kunder luftes......... dhe perderisa Fischer ne menyre direkte apo indirekte ishte per bombardimin e Serbise, per pacifistet do te thoshte kjo "Gjermania po hy ne lufte"...............andaj edhe reagimi i tyre. E qarte deri ketu?

Tash a na pelqen ty e mu ne kete rast "pacifizmi" i tyre eshte dicka tjeter........... edhe qe mos te te le vend, t'm'i ndrrosh fjalet e mia ne goje, po te them se qellimi kryesor i imi i atehershem ka qene te bombardohet Serbia.

Une e dij poziten politike te atehershem te Fischer.........Sipas teje dhe Hard, do te thote se vetem ministrat duhet "skuqur" e jo cdokush qe e meriton?

Pak sqarim............Kosova nuk eshte prone e ndonje personi........ Drenica, Kosova eshte prone e shqiptarėve.
    Fakulteti nuk eshte prone e rektoreve dhe profesoreve, por eshte e Kosoves, eshte e studentėve...........andaj edhe ekziston e drejta e reagimit te popullit nese keqperdoret pozita............keshtu eshte ne demokraci..........e per disa e dij qe demokracine e kan perzi me diktature............ose nuk e kan perzi, por po ju konvenon dhe po munden.

E dashur, dallim te ti dhe une eshte, se ti mundohesh me i paraqit gjanat ashtu si ty te pelqen dhe konvenon, perderisa une e paraqes te verteten ashtu si eshte, pa u mundu me i dhan ngjyra te cilat mu me pelqejne e me ia hjeke ato qe mua s'me pelqejne.

Te verteten, s'ke me mujt me vra as ti e askush tjeter..........ka me na u hakmerre edhe ty edhe mu te femijet tane, andaj nje keshille nga une............mendo ne te ardhmen e femijeve tu, ne te ardhmen e pasardhesve te tu, mos mendo me ngjyra politike se per politike jane ata qe po na udheheqin e ti dhe une jemi per t'i korigju ata.

Mbetsh mire!

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar mė parė nga Hard Lexo Postimin
    ...disa persona skan kapacitet me bo krahasimin ndermjet ministrav dhe rektorve....

P.S.....Truni n'diet.....

O Hard, pse bre p'e lodh trunin me gjana te mdhaja..........mos bre djale se po me dhimbesh, se tybe kafshata e madhe te mbetet ne fyt.

O ju te PDK-se, pse s'p'e largoni Hard-in nga rradhet tuaja, se tybe ftyren jau murr............qe kur pata rastin te njoh ketu kete person, sa here te permendet PDK, me asocon ne Hard ........ ishalla nuk eshte e tere PDK si ky...........po mire se shyqyr i njoh disa qe jane komplet e kunderta a tij e po me jep pak shprese per ju e per mu.

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Sėmuret Rugova, i pezmatohet lėkura
    E premte, 18 Shkurt 2011 16:05
    Merr pėrmasa tė reja incidenti nė tė cilin aktivistė tė Lėvizjes Vetėvendosje ngjyrosėn me ngjyrė tė kuqe, rektorin e UP-sė, Mujė Rugova. Burimet i kanė thėnė portalit Indeksonline se Rugova ka nisur tė bartė pasojat e asaj qė ka ndodhur.

Mėsohet se si efekt i ngjyrės rektorit 66-vjeēar ka nisur t’i pezmatohet lėkura, dhe mund tė ketė probleme edhe me njėrin sy.

Isuf Ibėrdemaj, zyrtar pėr informim nė UP e ka konfirmuar lajmin. “ Ka qenė tė mjeku edhe ėshtė kontrolluar. Mjeku e ka kontrolluar rreth qafės pasi ka nisur t’i pezmatohet lėkura. Kontroll ka bėrė gjithashtu edhe nė vesh dhe nė sy. Mjeket mė pas i kanė caktuar doza tė caktuara tė terapisė.”, ka thėnė Ibėrdemaj pėr Indeksonline.

Portali gjithashtu mėson se Rugova ka refuzuar njė takim tė cilin ia kishte kėrkuar lideri i Vetėvendosjes, Albin Kurti, pasi kishte mėsuar pėr pasojat e aksionit. /indeksonline/foto:koha/

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Sėmuret Rugova, i pezmatohet lėkura
    E premte, 18 Shkurt 2011 16:05
    Merr pėrmasa tė reja incidenti nė tė cilin aktivistė tė Lėvizjes Vetėvendosje ngjyrosėn me ngjyrė tė kuqe, rektorin e UP-sė, Mujė Rugova. Burimet i kanė thėnė portalit Indeksonline se Rugova ka nisur tė bartė pasojat e asaj qė ka ndodhur.

Mėsohet se si efekt i ngjyrės rektorit 66-vjeēar ka nisur t’i pezmatohet lėkura, dhe mund tė ketė probleme edhe me njėrin sy.

Isuf Ibėrdemaj, zyrtar pėr informim nė UP e ka konfirmuar lajmin. “ Ka qenė tė mjeku edhe ėshtė kontrolluar. Mjeku e ka kontrolluar rreth qafės pasi ka nisur t’i pezmatohet lėkura. Kontroll ka bėrė gjithashtu edhe nė vesh dhe nė sy. Mjeket mė pas i kanė caktuar doza tė caktuara tė terapisė.”, ka thėnė Ibėrdemaj pėr Indeksonline.

Portali gjithashtu mėson se Rugova ka refuzuar njė takim tė cilin ia kishte kėrkuar lideri i Vetėvendosjes, Albin Kurti, pasi kishte mėsuar pėr pasojat e aksionit. /indeksonline/foto:koha/

Ėshtė pėr keqardhje kjo. I urojmė shėrim sa mė tė shpejtė!
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Pas hyrjes se VV ne parlament,te gjithe kundershtaret e tij kur dalin ne foltore,luten te vnojn maska mbrojtese ne fytyre!Turp!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    E nderuar,

ke kuptu gjithcka cka kam dashur te them gabim.Po filloj me radhe.

Bravo Anitė, te dhenat i ke marre shume mire, por ke lene ca gjana ne gjysem, ti e din se ku e ke pas qellimin.
    Atehere, te vazhdoj une aty ku ti mbete..........por pa dasht me e ndrru te verteten
    Partia, te ciles i ka taku Joschka Fischer, eshte parti pacifiste, e cila ne thelb eshte kunder luftes......... dhe perderisa Fischer ne menyre direkte apo indirekte ishte per bombardimin e Serbise, per pacifistet do te thoshte kjo "Gjermania po hy ne lufte"...............andaj edhe reagimi i tyre. E qarte deri ketu?

-Jo jo une skam lene asgje ngjysme,as me ,as paqellim, cofte pse nuk di shume cofte pse sme eshte dukur relevante ,e rendesishme.

Tash a na pelqen ty e mu ne kete rast "pacifizmi" i tyre eshte dicka tjeter........... edhe qe mos te te le vend, t'm'i ndrrosh fjalet e mia ne goje, po te them se qellimi kryesor i imi i atehershem ka qene te bombardohet Serbia.

-As qe e ve ne dyshim qe ti se ke pasur qellim bombardimin e Serbise. Vetem ndonje shqiptar i cmendur do tishte kunder. As ne nje rresht timin nuk tentoj te them se jam me atdhetare se ti. Jo e dashur. Une e dua vendin tim aq sa askush se don me shume, por kaq sa une, mund ta duan miliona shqiptare.Edhe ti padyshim.

Une e dij poziten politike te atehersheme te Fischer.........Sipas teje dhe Hard, do te thote se vetem ministrat duhet "skuqur" e jo cdokush qe e meriton?

Une e kam pranuar qe nuk dij gjithcka per te mire dhe as qe kam thene se vetem ministrat duhet skuqur.

Pak sqarim............Kosova nuk eshte prone e ndonje personi........ Drenica, Kosova eshte prone e shqiptarėve.
    Fakulteti nuk eshte prone e rektoreve dhe profesoreve, por eshte e Kosoves, eshte e studentėve...........andaj edhe ekziston e drejta e reagimit te popullit nese keqperdoret pozita............keshtu eshte ne demokraci..........e per disa e dij qe demokracine e kan perzi me diktature............ose nuk e kan perzi, por po ju konvenon dhe po munden.

- I di edhe une te gjitha keto besom vec se mendoj ndryshe nga ti, gje qe nuk do te thote se une jam per diktature ose nuk jam per demokraci. As naive nuk jam qe ti perzij keto te dyja.

E dashur, dallim te ti dhe une eshte, se ti mundohesh me i paraqit gjanat ashtu si ty te pelqen dhe konvenon, perderisa une e paraqes te verteten ashtu si eshte, pa u mundu me i dhan ngjyra te cilat mu me pelqejne e me ia hjeke ato qe mua s'me pelqejne.

- Keshtu mendon ti po une jo.Meqe ti j nuk e perzin demokracine me diktature do te duhej te me pranoje te drejten per te menduar ndryshe.
    Une jam shume me fer se ti ne kete aspekt.

Te verteten, s'ke me mujt me vra as ti e askush tjeter..........ka me na u hakmerre edhe ty edhe mu te femijet tane, andaj nje keshille nga une............mendo ne te ardhmen e femijeve tu, ne te ardhmen e pasardhesve te tu, mos mendo me ngjyra politike se per politike jane ata qe po na udheheqin e ti dhe une jemi per t'i korigju ata.

Mbetsh mire! [/QUOTE]

Kjo po qe eshte ekzagjerim. Cfare po tentoj te vras une?
    Orhide ketu kemi te drejte te shprehim te gjithe mendimet tona dhe mund te debatojme mbi gjera qe na ose sna pelqejne.
    Une kam bindjet e mia politike per situaten ne Kosove dhe bile deri ne njefare mase informohem edhe cfare ngjet ne bote.Jo pse kam pretendime per tu marre me politike por thjeshte per te ditur ku dhe si po jetoj.Kjo nuk e demton aspak te ardhmen e femijeve te mij perkundrazi.
    Nuk ke nevoje te me tregosh fare nese duhet ta mendoj ose jo te ardhmen femijeve te mi. Kam kapacitete te mjaftueshme per te menduar per kete gje pa ma perkujtuar te tjeret.

Edhe ti mbetsh mire!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    a u denuan me burg ata lahperat qe hodhen Bojen rEktorit?

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    “Molerėt” e rektorit Rugova i pret pėrjashtimi

Gjuajtja me ngjyrė nė rektorin e Universitetit tė Prishtinės, Mujė Rugova, pritet t’u kushtojė me pėrjashtim nga Universiteti studentėve Rron Gjinovci dhe Durim Jashari.

Dekani i Fakultetit Filologjik, Ramush Mavriqi, i ka thėnė gazetės Koha Ditore se qysh tė hėnėn pritet tė mblidhet Kėshilli i kėtij fakulteti dhe pas raportit tė Komisionit disiplinor do tė merret vendimi pėr pėrjashtimin e Rron Gjinovcit, i cili ėshtė student nė vitin e parė nė drejtimin e Filozofisė nė kėtė fakultet.

“Konsideroj se ka bazė tė mjaftueshme pėr pėrjashtimin e tij. Vendimi do t’i dorėzohet studentit dhe ai ka tė drejtė ankese”, ka thėnė dekani Mavriqi. Neni 156 i Statutit tė Universitetit tė Prishtinės pėrcakton obligimet e studentėve brenda UP-sė, ndėrsa neni 161 pėrcakton mundėsinė e ndėshkimit me pėrjashtim tė studentėve qė bėjnė shkelje tė ndryshme, pėrfshirė edhe ato disiplinore brenda UP-sė.

Pėr vendimin e pėrjashtimit tė kėtyre dy studentėve ka folur edhe zėdhėnėsi i Rektoratit, Isuf Ibėrdemaj.

“Kanė qenė pothuajse tė njėzėshėm edhe tė gjithė dekanėt e fakulteteve pa pėrjashtim, anėtarėt e Senatit dhe Kėshilli Drejtues, se ata studentė duhen pėrjashtuar prej studimeve”, ka thėnė Ibėrdemaj. Zėdhėnėsi i Rektoratit ka treguar se vendimi pėr pėrjashtimin e studentėve, i cili javėn tjetėr pritet tė formalizohet, ėshtė marrė pasi qė ėshtė konsideruar se akti i kryer ndaj rektorit Rugova nuk ka qenė pjesė e ndonjė shprehjeje tė demokracisė, por gati sulm fizik ndaj tij.

Megjithėse gjysma e fytyrės, rrobat dhe fjalimi tė cilin ai e lexonte i ishin njollosur, Rugova pati qėndruar i qetė, pati falėnderuar studentėt dhe pati vazhduar fjalimin e tij.
    Por njė ditė pas asaj ngjarjeje, rektori Rugova kishte shpėrthyer me akuza ndaj studentėve qė e kishin njollosur, duke i quajtur ata “gjak i fėlliqur dhe kopila”.

“Ky ėshtė sulm fizik. Jam sulmuar me substanca qė janė edhe kanceroze, por edhe lėndė djegėse. Ngjyra ka qenė e tretur nė lėndė djegėse dhe ka mundur qė prej njė shkėndije tė sjellė edhe flakė. Kėto janė gjėra qė i bėn njė pjesė e rinisė, e cila ėshtė gjak i fėlliqur, se me siguri dikush prej kėtyre ose gjyshin a katragjyshin e ka me elemente sllave”, ka thėnė Rugova, tė mėrkurėn, gjatė njė intervistė dhėnė Radio-Dukagjinit.

Kryetari i KMDLNJ-sė, Behxhet Shala, ndonėse ka thėnė se nuk e pėrkrah absolutisht veprimin e studentėve kundėr rektorit Rugova, deklaratat e kėtij tė fundit “pėr gjakun e fėlliqur” i ka konsideruar jo tė nevojshme.

Ai konsideron se studentėt nuk ėshtė dashur tė dėnoheshin.

Rron Gjinovci, njėri nga studentėt qė ka hedhur ngjyrė mbi rektorin, ka thėnė pėr gazetėn se nuk pendohet pėr aktin e bėrė dhe me atė ai konsideron se vetėm ka manifestuar njė formė tė demokracisė. Komentet e rektorit se ata studentė “kanė gjak tė fėlliqur dhe janė me elemente sllave”, Gjinovci i ka quajtur raciste.

Telegrafi
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    Nuk jan lahpera ata,por jan drenicak,dhe e din me mire se ti qfar bejn dhe pse e bejn,ti trus e rri para kieve,kur nuk ke informacion mos i kece si kau peles.
    Ky rektor eshte i dhunshem si pike e par pastaj duke qen i dhunshem e ka ber univerzitetin pron private,a e din ti qe sot ne univerzitet shkon e blen qfar duash diplome,bile edhe doktorr behesh pa shkel kemba fare ne fakultet.
    Dikush duhet me i dal zot vendit,ti nuk e ke iden se ne qfar gjendje te mjer ka ren kosova ne te gjitha fushat.
    Kam frigen se pranvera do jet e nxeht,nuk durohet me keshtu popullit i ka ardh shpirti ne maje te hundes,protestat sociale do jen te pa shmangeshme,kur dihet qe po formoim qeveri kukull nga shkie e dhandur rus,prandaj brari informohu para se ta ofendosh kete rini shume te paster dhe patriotike

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •