Close
Faqja 13 prej 19 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 187
    mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Ne historikun e egzistences se Universitetit te Kosoves nuk mbaj mend ti kete ndodh kjo ndokujt, ose aq me pak ti jete bere nje fyerje e nje sulm sebeve qe drejtonin Universitetin perpara- ne struktura udheheqese dhe rektorat!!! turli papovici nderoheshin nga profesorat dhe studentat!!!
    Trimeri primitive, trimbudallenjte shqiptar, kunder vetvetes trim dhe kunder armikut te vertete te shqiptareve servil i pakurriz!!!
    Sherim te shpejte dhe te plote i deshiroj Rektorit, dhe mendje ne koke studentave!

bili99
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Kriminel vetem se "sulmoj" rektorin ne menyren me civilizuse dhe me paqesore?!! Ku po jeton bre ti shoki?!!
    Nė mėnyrė civilizuese t'a lėsh njeriun pa njėrin sy dhe t'ia dėmtosh lėkurėn?!
    Po ska dyshim ju s'jeni ma tė mirė se Gadafi.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    i uroj sherim te shpejte Rektorit dhe denim duhet per lahperat qe hodhen bojen ftyres nje Mesuesi.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Ereza Lexo Postimin
    Pse oj hajl nuk rrin me kqyr pleqnin tane e merzin kuptohet nese ki merzi po vjen e na kallxon qysh e kush me ndru mbiemra , doo edhe 100 vjet me i ba hala mesin te papjekun ne kry thojka me ndru njeri mas sdi sa vjete mbiemrin se e paska pas kryetari i ksaj zojs e po ja lnon zemren saher e lexon ec pash familjen e mos u perzi ku ski haber me kry se na e qave
    2
    Per Ereza,
    Sikur te kishe njohur donihere respekt,me siguri nuk do ishe shprehur ne kete menyre pa kurrfare arsye ndaj meje,Por kjo s'do shum sqarime,perveqse karakterin e treguar dhe kulturen tende familjare!!!
    Asgje me pak as me shum,E sa i perket anes time,shum mire dihet kush jam dhe nga vije,sepse une jam identifikuar qe kur kam hyr nen kete Forum me Emer dhe Mbiemer..nuk kam pas nevoi me mbajt masken,se s'me eshte dashur maska,(si juve disave ketu) per te cilat mund dhe te jeni plaka dhe me te zeza se plaka,dhe une nese jam ni plake,(jam per vete)dhe po ta dini aspak nuk jam duke ju marr lakmi juve te rejave ne ket kohen e ku po jetoim Sot!
    Ps,vertet eshte per te ardhur keqe se ne qfare niveli keni ra,(absurde)per disa si puna jote!
    Dhe sa i perket merzis, une di dhe se si dueht merzia, dhe se si duhet burreria....Sepse me ka mesuar Nenlokja nga MALESIA

hajt,shnetje dhe Ty!

Hajla Rugovase.
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Po mire moj hajla e Rugoves, une plaku i pari te dola zot duke te mbrojtun nga llafet e plakave
    keqija, ti nje flm s'ma bene! nejse pake shaka nuk a keqe?
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    2
    Per Ereza,
    Sikur te kishe njohur donihere respekt,me siguri nuk do ishe shprehur ne kete menyre pa kurrfare arsye ndaj meje,Por kjo s'do shum sqarime,perveqse karakterin e treguar dhe kulturen tende familjare!!!
    Asgje me pak as me shum,E sa i perket anes time,shum mire dihet kush jam dhe nga vije,sepse une jam identifikuar qe kur kam hyr nen kete Forum me Emer dhe Mbiemer..nuk kam pas nevoi me mbajt masken,se s'me eshte dashur maska,(si juve disave ketu) per te cilat mund dhe te jeni plaka dhe me te zeza se plaka,dhe une nese jam ni plake,(jam per vete)dhe po ta dini aspak nuk jam duke ju marr lakmi juve te rejave ne ket kohen e ku po jetoim Sot!
    Ps,vertet eshte per te ardhur keqe se ne qfare niveli keni ra,(absurde)per disa si puna jote!
    Dhe sa i perket merzis, une di dhe se si dueht merzia, dhe se si duhet burreria....Sepse me ka mesuar Nenlokja nga MALESIA

hajt,shnetje dhe Ty!

Hajla Rugovase.

kush po ma perkthen

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    zotni rektori e meriton me shpalle "deshmor".
    Lavdi Muje Rugova, s'ka pase me ty, ma i mire je kane, prandaj edhe te banen ibret jalemi..
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    valla pom duket pak e tepert kjo ani arrestuan dy aktivistet e vv pak e tepert serbet ne mtrovic te veriut bejn gjthqka e nuk i arreston as kush hmm......... do te doj te shifja foton e ber me boj ngjyr mir dhe te shifja hollsisht se a e ka rrok ne sy apo jo nuk e besoj un mendoj se eshte manipulim u mujes madj per nje grrith te vogel ne qaf hec bac se nuk shiten kto ma nuk jemi ne kumunizem ka ik ajo koh ma

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Kakaka,allahile a pa sy e kan lana?!! qyqy edhe lekuren ja kan demtuar ueee,hej mos pahiri ja kan thy edhe kamen a doren
    Qe de, ti je deshmia ma e mirė e ekstremizmit enverist tė Vetėfundosjes. Paramendo nė vend se tė distancoheni ju e banalizoni aktin thuajse ka ndodh ndaj njė krijese jo-njerėzore.
    Oj shqipe, e keni sulmu institucionin e UP-sė, rektori Rugova boll mirė tha se nuk kam nė dorė asgjė sa i pėrket semestrave, ajo pėrcaktohet nga ministria. Po badihava ju nuk jeni tė prirur pėr me gjet shkaktarin dhe zgjidhjen, ju jeni tė prirur pėr me ba skena tė tilla nashta na qet TV-ja, kėsaj here e keni dhi.
    Ti je hija e Kastriotit

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga halla mine Lexo Postimin
    kadal se imam sheqenefi ka thane edhe per rektorin e nderuar qe eshte i kuq, bile tha qe jane kap enveristat ner veti(me nder me thane)..
    Qafirat..
    Mos fol pa argumente.
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 13 prej 19 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •