Close
Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 187
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    O Hard, pse bre p'e lodh trunin me gjana te mdhaja..........mos bre djale se po me dhimbesh, se tybe kafshata e madhe te mbetet ne fyt.

O ju te PDK-se, pse s'p'e largoni Hard-in nga rradhet tuaja, se tybe ftyren jau murr............qe kur pata rastin te njoh ketu kete person, sa here te permendet PDK, me asocon ne Hard ........ ishalla nuk eshte e tere PDK si ky...........po mire se shyqyr i njoh disa qe jane komplet e kunderta a tij e po me jep pak shprese per ju e per mu.

...pse qka m'ke mua , qe po tu dhimbsha ....

.....kush nxerr bubrek tani ? s'kan llogari me m'largu....

...sa interesant .... qe une per ty harroj qe ekzsiton bile ...

edhe pse je kundra PDK-s....shpresat te PDK-ja po i mbajshe a?....
    ....po ani ske nevoj ketu me tregu shpyrtin tend t'shumtuar....mu shpreh kunder PDK-s dhe udheheqesit te saj....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    drenicak..

mos i jep perkrahje anarkistave..

je atdhetar i mire.. e i provuar..

mos e prano metoden e tyre..

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Rektori duhet te tregoje madheshti perkunder aktit te ulet dhe adolescent !

....Mendoj qe Rektori duhet te perdori autoritetin e tij dhe ti fali keta studentat, pasi nuk besoj se e dijne misionin e tyre e te qenit student . Ti fali nga perjashtimi qe mos te mbesin rrugeve ,keshtu duke skuqur mund edhe te skuqen nga dikush pernjemend!
    Jo perjashtim, paraperjashtim ose denim tjeter !!!

Misioni primar eshte mesimi per nje student, politizimi i studentave vecsa i dezorjenton nga misioni primar ,dhe jo vetem ata por edhe ata te paperfshiret ne politiken e dites..
    Me ngjyrosje te rektorit , mund edhe te mbesin me karriere profesionale ngjyroses!!! shpresoj se do tu jepet nje shance te vazhdojne shkollimin- nese e kan nje ambicie per edukate dhe shkollim!

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 18-02-2011 mė 16:53
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Ps,asgje,ishte ni gabim teknik kerkoi falje tek stafi..flm,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 18-02-2011 mė 18:17
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Nuk jan lahpera ata,por jan drenicak,dhe e din me mire se ti qfar bejn dhe pse e bejn,ti trus e rri para kieve,kur nuk ke informacion mos i kece si kau peles.
    Ky rektor eshte i dhunshem si pike e par pastaj duke qen i dhunshem e ka ber univerzitetin pron private,a e din ti qe sot ne univerzitet shkon e blen qfar duash diplome,bile edhe doktorr behesh pa shkel kemba fare ne fakultet.
    Dikush duhet me i dal zot vendit,ti nuk e ke iden se ne qfar gjendje te mjer ka ren kosova ne te gjitha fushat.
    Drenicak!

Une spara pelqej shume te debatoj ne forum per te vetmen arsye, ketu shpeshhere debatohet pa kritere dhe ofendimet jane jo njerzore shpesh, nuk do te thot se nuk jam lexues i rregullt i disa prej forumisteve dhe per opinonet e tyre ketu!

Ti drenicak, prej qe Drenica e ka pushtetin ne Kosove, je bere kujdestar i fyrjeve dhe ofendimeve te pa arsyeshme, cdo here dhe ne cdo kohe, edhe atehere kur me se paku ka pasur nevoje te fyhet pushteti, ti ke qene kujdestare per te keq, eshte turp per ty te debatosh ne menyren siq debaton, te krahinizosh Kosoven siq e krahinizon, dhe te jesh kaq i nje anshem e kundershtues dhe kurr realist e faktues i ngjarjeve, por gjithmone ofendues, kjo qe lexoi nga ty, i vie era gjakderdhje te paster te shqiptareve ne mes shqiptareve drenicaaaak!

Lidhure me temen:

Une ka kohe qe nuk e kam ndjer veten ne pozite me te rende dhe me te keqe, qe nga pas lufte se sa mbremjen kur kam pare se si iu jane versul Rektorit studentet e tij, dhe e kan baltos me ngjyre ne menyren me c'njerzore, ata student kane qene te dirigjiuar per te vepruar turpshem dhe me urdher te dikujt e baltosen institucionin me te larte te Arsimit shqip ne Kosove, duke kryer nje akt aq te turpshem dhe duke na turpruar te gjithve para botes demokratike!

1. A thua nuk kishte mjete dhe vende tjera per te protestuar per te "pa drejtat" e studenteve te UP-se?

2. A thua nuk kishte dite tjeter per ta shpreh "mllefin" e tyre, por pikrisht ne diten kur UP-ja kishte pervjetorin dhe diten e manifestimit !?

3. Me c'te drejt nje parti politike i fut militantet e saj partiak dhe te verber te veprojne aq turpshem, brenda UP-se ne dite te tilla?

4. Si nuk u turpruan para, prezences se Kryefamiljarit te Familjes Legjendare, qe i dha aq shume gjak te paster Kombit tone!...mvaret kujt komb i perkisni ju me militant te till!

5. A kuptoni ju se cka eshte institucion shtetror e cka parti minore!?

Edhe nese kam pas nje respekt per VV, duke menduar ne proceset qe po kalon Kosova i duhet edhe nje parti e till, me "kerkesa" te tilla nacionale, siq ishte VV-ja, tani me e nxoret bojen se kush jeni, dhe cfare keni synim te i sjellni Kosoves, perveq formalitetit te rrejshem per opinion, asgje tjeter nuk do i sjellni per veq turpit, njejt siq po i nxjerr turpin, para botes Edi Rama Shqiprise sot! ate do sjellni!?

Le ta kujtoi Albin Kurti sot veten e tij se me veprimin qe ka bere me militant naiv te till, askujt me dem se vetes nuk i ka bere, sepse populli nuk ha bar, por tash do ta vlersoj qarte kush fshihet prapa VV-se dhe atij! ironia qendron edhe me lart, kur as kerkim falje si lider i VV-se per gjestin e turpit nuk i beri UP-se as Rektorit.

Le ta kujtoi ai kohen dhe daten e 1 tetorit '97, kur i printe bashk me komplet rektoratin dhe dekanatet e UP-se, dhe terhejekjes zvarr nga ana e pushtuesve pikrisht Albinin, dhe se atehere u munduam te gjithe, ta mbrojme te vetmin Institucion qe i jep drite Kombit tone, ndersa pikrisht sot ti me militant hedh balt dhe e baltos me ngjyre UP-ne, me ngjyren e gjakut qe kemi derdh per te pasur Univerzitetin tone!

Tash lind dyshimi a ishe ti ai Albini i "vertet", apo ishe ky qe tani dukesh dhe e njollos para botes, mua me del ky i fundit me shume, nga shkau nuk pritnim te mira, por vetem te keqen, torturen, ndjekjen dhe vrasjen, si komb!

Rektorit te UP-se, Z. Muje Rugova, thellsisht i deshiroj shendet dhe jete te gjate, e cmoj lart aktin e tij burrerror para militanteve qe per pak lek, harrojne se aty nuk ka vend partia, militantizmi, albinizmi e izma-t tjere, por eshte tempull i dijes.

Rektori, ishte eshte dhe do mbetet njeriu i deshmuar, qe me perkushtim punoj ne rrugen e idealit kombetare, edhe pse nuk kerkohet te u pelqej te gjithve, pse eshte kombetare dhe i till.

Une mendoi qe UP-ja ka kriteret dhe rregulloret e veta, per te till student, nuk duhet te kete vend ne UP, ne menyre qe te vetdijesohen te tjeret, per menyren e sjelljes dhe per kriteret qe i thyejne, fundi i fundit ka universitete private mjaft ne Kosove, le ti "thyejne" kriteret e sjelljes atje dhe ne partit qe vijne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ēaushi : 18-02-2011 mė 19:17
    Dhuro shumė...e prit pak!

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    .................................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 18-02-2011 mė 20:07
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Sėmuret Rugova, i pezmatohet lėkura
    E premte, 18 Shkurt 2011 16:05
    Merr pėrmasa tė reja incidenti nė tė cilin aktivistė tė Lėvizjes Vetėvendosje ngjyrosėn me ngjyrė tė kuqe, rektorin e UP-sė, Mujė Rugova. Burimet i kanė thėnė portalit Indeksonline spitalit.

Mėsohet se si efekt i ngjyrės rektorit 66-vjeēar ka nisur t’i pezmatohet lėkura, dhe mund tė ketė probleme edhe me njėrin sy.

Isuf Ibėrdemaj, zyrtar pėr informim nė UP e ka konfirmuar lajmin. “ Ka qenė tė mjeku edhe ėshtė kontrolluar. Mjeku e ka kontrolluar rreth qafės pasi ka nisur t’i pezmatohet lėkura. Kontroll ka bėrė gjithashtu edhe nė vesh dhe nė sy. Mjeket mė pas i kanė caktuar doza tė caktuara tė terapisė.”, ka thėnė Ibėrdemaj pėr Indeksonline.

Portali gjithashtu mėson se Rugova ka refuzuar njė takim tė cilin ia kishte kėrkuar lideri i Vetėvendosjes, Albin Kurti, pasi kishte mėsuar pėr pasojat e aksionit. /indeksonline/foto:koha/
    I nderuar Gogi,Kerkoi falje ne nderyrje,por mendimi im thote se kete njeri nuk duhet ta quaj Rugova,pasi qe ky njeri ka qen qdohere kundraj te vertetit Dr.Rugoves..dhe sia vlen as te barte kete mbiemer,(pavaresisht a rrjedh nga viset e rugoves)arsyea se qdonjeri duhet ti bart gabimet dhe pasojat e veta,pavaresisht kush eshte dhe qfare Emri ka?aspak nuk vjen ne ndikim tek njerzit qe duan realitetin.
    dhe mu per kesi njerez aspak s'do me vie keq.
    Prandaj,ju kisha lutur qe mos ta citoni Rugova,sepse,asgje nuk ka t'bej me Rugoven ky njeri,dhe qdo njeri si ky,(le t'kaperthuret ne lak te vet) perkundrazi Ai duhet marr denim,e jo Studentat,qe po ua han shpirtin ne gjitha aspekte...dhe le t'shperblehet nga populli Ai vet,madje dhe nga drejtesia..Se jemi lodhur nga njerez te (skrubullt),qofte dhe baba jem.
    Vertet jam shum emocionume, duke i par shum padrejtesi ne gjitha mjediset e qytetarit qka jeta e rrethon,e keto krejt po vijn nga njerez tan, gjaja intelektual me poste mbi poste, sipas qefeve te tyre,dhe anasjelltas intereseve kolektive,partiake,e shum gjerave tjera..duke shkel lirin e te drejten e popullit,E NE VEQANTI GJAKUN E DESHMORVE dhe mundin e te shumtve,qe as qe duan ti pranoin si te tille,gjithe ata qe kan bere ne te miren e Kosoves...

Dhe normal qe do ti mbart dhe ka per ti mbartur ,jo vetem ky por qdo ai/o qe po luan me fatin e njerzve dhe aqe me shum te Kosoves,E ne emer te gjithe atyre qe ndjehen shqiptar te vertet,dhe ne emer te gjitha atyre qe kan bere diqe te arritur sa do te vogel a te madhe per vendin dhe popullin e Kosoves. E ne veqanti per nje LIRI per te cilen sakrifikum e dham qka eshte dashur te ipet,kuptohet per nje te ardhme me te mire dhe me te qet..E jo si kjo qe po ndodhe e perditshme,nga vet ata qe po e udheheqin Shtetin.
    Aspak ne te miren e saj e as te popullit ne pergjithesi...vertet jemi lodhur nga njerez te (skrubullt) intelektual, qe sdin apo s'duan te ndertoin vendin si dhe te zhvilloin nje Ekonomi per te cilen ka nevoi populli...E ne veqanti rinia e cila eshte lodhur rrugve,eshte lodhur nga rritje e qmimeve,ne qdo drejtim..s'kan buk me ngop barkun,e me qka duhet te shkollohen te shkretit,me qka duhet t'ecin drejt te ardhmes se tyre?????
    Dhe une si nje femer e moshuar,dhe pakurrfar interesi flas,ate qka e ndjej ne shpirt,dhe per ate qka me dhem zemra..pra zemra po me dhem per vendin per Kosoven dhe popullin atje,se ne qfare mjerimeve po jetoin,(ne perjashtim te atyre qe po pasurohen me hajni)pse a me krah po mi fitojn'a,te paktit jen ata qe fitoin me djersen e vet,nje pasuri me me shum se qfitohet ne jeten normale,ajo mund dhe te perzihet me interesa matrealisht,madje dhe moralisht,sipas gojdhenave te perditshme e lajmeve ne TV e flas,por me siguri nuk mund te jen te shpifura,e kush valle duhet ti shefe keto gjera? e kur valle duhet te ju vie fundi ketyre njerzve qe nuk shofin pertej hunde!
    Dhe durimi s'njefe prova dikur,sikur dhe kjo e ketyre studentave te Mujes,(pa i shtuar Rugova) dhe s'me intreson ciles parti ishin,me intereson vetem padrejtesia e tepruar ne ne perditshmerin jetsore te njerzve atje,dhe mu per kte arsye,ju them ju lumt dora,dhe pak ka qen ajo me te kuqe por eshte dashur me te zez atij dhe shum te tjerve si AI.
    Sepse nuk jemi ne shekullin e 15-dhjet.por 20,21..Ps,dhe per mos t'ngelur me kaq,S'po shifni qfare te keqe jen duke i sjellur Shtetit keto istuticionet tona qeveritare,me qfare njeriu duan te vejn ne krye te Postit si Kryetar Shteti...Njeriun,me,me te korruptuarin,antikriminel,shqiptaro rus.serbo.sllav.Bexhet Pacollin.loool.!!!
    A pin uj kjo? Jo nuk pin, dhe me milarda here te thuani,kot thuhet kot deshmohet,dhe vetem qka po e shkatrroni vendin,per ni njeri qe nuk ia vlen as me u marr me te,e jo per ta ven ne krye te postit,a per si i ka do miliona,po ai me pas kjen njeri dhe shqiptar i vertet s'kishte kerkua post e as ni qeverisje,por vet ishe deklarua si njeri humanitar per ti ardhur ne ndihem popullit madje dhe vendit.
    Por jo se i duhet (vegel) ARMIKUT!
    ku deri dje beri gerdin ne popull te pambrojtur,ne popull kerkim lirie dhe drejten e vet e asgje me shum.E ky fare tipi,kerkon POSTIN per Kryetar Shteti,madje Demokratik dhe Sovran..
    Ps,keshtu e komenton Thaqi,qe me mija here e perserit,e ndryshe vepron,ndryshe punon,ndryshe,kremton,ndryshe manipolon,etj etj...
    Prandaj,
    "Ju lumt atyre qe shofin anen e drejt,e nuk shofin vetem interesin..dhe keshtu i duhen djemt vendit se perndryshe jemi duke u bere gazi i botes...Njerzit ne pushtet si punen e "Mujit" duhet dhe me ngjyr te zez dhe pak eshte, dhe gjithe te tjere shtetash qe po e ēoin vendin kah humnera.Kosova nuk ka vend per ata njerez qe shofin vetem para hunde,(interesin)dhe anasjelltas nje qeveri qe ben pazarlleqe me njerez te antikurruptum,me njerez antikriminela,antitrafikime,e madje,madje drogirasha, mafioza,e kinse me bizismena u dashka te ngrisim autoritetin e Kombit Shqiptar sipas tyre, me pas dhe ti bejm "Kryetar Shteti"si punen e Pacollit pro sllav!
    Kjo gje parashefe rrezik te madh sipas mendimit tim, per vendin e Kosoves si dhe mbar popullin e saj....Sepse njejt sikur ta bejm dhe ni shka te dyt (serbosllav) Kryetar Shteti si B.Pacollin!.
    Qe me vite eshte (vegel) e serbis/rusis..kete dhe bota e din shum mire..Prandaj perse ky popull heshte? perse valle,duhet ti mbyllim syt dhe veshet para fakteve!!!
    Ku jen gjithe ata burra shtetash intelektual qe kan re ne gjum, qfare dreqin ben qe 11 vite pas lufte,se nuk jen ne gjendje te marrin siper ni mandat per ti then veti ja ku jam per t'ēuar vendin drejt Integrimit Evropian...Dhe qdo intelektual qe ndjen veten shqiptar,duhet marr guximin,per tu paraqitur para mediave,dhe ēdo oponioni per ta ngritur zanin per nje te ardhme me te mire dhe me korrekte...dhe une mendoi se Kosova ka njerez te tille intelektual dhe te Zot...per t'marr hapin e te duhures,ja sot ja kurr!!!

Ps,mcs e zgjata pak,(kerkoi falje nese dikujt i duket qesharake qfare them) megjithate,thjeshte ishte opion i imi,sa per t'shtuar dhe diqka me pak nga tjeret antar/e...vetem duhet t'them se krejt qfare ndjeje po e shpreh mendimin...dhe mendoi se kjo nuk don urrejtje,apo ndoni akuz ndaj ketij mendimi qe shtrova ketu para lexusit/es...pa prekur askend.
    madje kjo nuk do thote qe jam fare politikane,e as intelektuale,krejt thjeshte jam amvise dhe asgje me shum.
    Vetem dua t'them se gjate gjithe jetes time,e kam dashur VENDLINDJEN me tere qenien e shpirtit tim qe ne femiri...dhe aqe me shumm LIRIN per te cilen kemi dhen shum qe te gjithe....Pavaresisht kush me pak, e kush me shum,une gjithemon e kam pare me ni sy ate qe e ka ndjer ne shpirt,dhe ate qe nuk lakmua ne pasuri, qofte dhe per te vetmen kafshat goje...por gjithemon ka dashur ti qendroi besnik "Atdhedashuris" dhe mbar Kombit te vet Shqiptar...dhe sikur TE KISHTE REZISTUAR NE ANEN POZITIVE tash e 11 vite..Me thote mendja se Kosova do ishte shummm me perpara se ku eshte SOT. dhe s'do Koment!

Jufalemnderit ne mirekuptim
    respekt per te gjithe...Hajla!

....edhe se pas nje kohe relativisht te gjate,qe nuk kam shkrua mu ne kete mes antaresh....arsyen (mbaj per vete).

Njiherit kerkoi falje nese ju kam bezdisur me citimin, nen temen e juaj?
    dhe,sidoqe te jete,pershendetje...FLM
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 18-02-2011 mė 20:10

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin
    Drenicak!

Une spara pelqej shume te debatoj ne forum per te vetmen arsye, ketu shpeshhere debatohet pa kritere dhe ofendimet jane jo njerzore shpesh, nuk do te thot se nuk jam lexues i rregullt i disa prej forumisteve dhe per opinonet e tyre ketu!

Ti drenicak, prej qe Drenica e ka pushtetin ne Kosove, je bere kujdestar i fyrjeve dhe ofendimeve te pa arsyeshme, cdo here dhe ne cdo kohe, edhe atehere kur me se paku ka pasur nevoje te fyhet pushteti, ti ke qene kujdestare per te keq, eshte turp per ty te debatosh ne menyren siq debaton, te krahinizosh Kosoven siq e krahinizon, dhe te jesh kaq i nje anshem e kundershtues dhe kurr realist e faktues i ngjarjeve, por gjithmone ofendues, kjo qe lexoi nga ty, i vie era gjakderdhje te paster te shqiptareve ne mes shqiptareve drenicaaaak!

Lidhure me temen:

Une ka kohe qe nuk e kam ndjer veten ne pozite me te rende dhe me te keqe, qe nga pas lufte se sa mbremjen kur kam pare se si iu jane versul Rektorit studentet e tij, dhe e kan baltos me ngjyre ne menyren me c'njerzore, ata student kane qene te dirigjiuar per te vepruar turpshem dhe me urdher te dikujt e baltosen institucionin me te larte te Arsimit shqip ne Kosove, duke kryer nje akt aq te turpshem dhe duke na turpruar te gjithve para botes demokratike!

1. A thua nuk kishte mjete dhe vende tjera per te protestuar per te "pa drejtat" e studenteve te UP-se?

2. A thua nuk kishte dite tjeter per ta shpreh "mllefin" e tyre, por pikrisht ne diten kur UP-ja kishte pervjetorin dhe diten e manifestimit !?

3. Me c'te drejt nje parti politike i fut militantet e saj partiak dhe te verber te veprojne aq turpshem, brenda UP-se ne dite te tilla?

4. Si nuk u turpruan para, prezences se Kryefamiljarit te Familjes Legjendare, qe i dha aq shume gjak te paster Kombit tone!...mvaret kujt komb i perkisni ju me militant te till!

Edhe nese kam pas nje respekt per VV, duke menduar ne proceset qe po kalon Kosova i duhet edhe nje parti e till, me "kerkesa" te tilla nacionale, siq ishte VV-ja, tani me e nxoret bojen se kush jeni, dhe cfare keni synim te i sjellni Kosoves, perveq formalitetit te rrejshem per opinion, asgje tjeter nuk do i sjellni per veq turpit, njejt siq po i nxjerr turpin, para botes Edi Rama Shqiprise sot! ate do sjellni!?

Le ta kujtoi Albin Kurti sot veten e tij se me veprimin qe ka bere me militant naiv te till, askujt me dem se vetes nuk i ka bere, sepse populli nuk ha bar, por tash do ta vlersoj qarte kush fshihet prapa VV-se dhe atij! ironia qendron edhe me lart, kur as kerkim falje si lider i VV-se per gjestin e turpit nuk i beri UP-se as Rektorit.

Le ta kujtoi ai kohen dhe daten e 1 tetorit '97, kur i printe bashk me komplet rektoratin dhe dekanatet e UP-se, dhe terhejekjes zvarr nga ana e pushtuesve pikrisht Albinin, dhe se atehere u munduam te gjithe, ta mbrojme te vetmin Institucion qe i jep drite Kombit tone, ndersa pikrisht sot ti me militant hedh balt dhe e baltos me ngjyre UP-ne, me ngjyren e gjakut qe kemi derdh per te pasur Univerzitetin tone!

Tash lind dyshimi a ishe ti ai Albini i "vertet", apo ishe ky qe tani dukesh dhe e njollos para botes, mua me del ky i fundit me shume, nga shkau nuk pritnim te mira, por vetem te keqen, torturen, ndjekjen dhe vrasjen, si komb!

Rektorit te UP-se, Z. Muje Rugova, thellsisht i deshiroj shendet dhe jete te gjate, e cmoj lart aktin e tij burrerror para militanteve qe per pak lek, harrojne se aty nuk ka vend partia, militantizmi, albinizmi e izma-t tjere, por eshte tempull i dijes.

Rektori, ishte eshte dhe do mbetet njeriu i deshmuar, qe me perkushtim punoj ne rrugen e idealit kombetare, edhe pse nuk kerkohet te u pelqej te gjithve, pse eshte kombetare dhe i till.

Une mendoi qe UP-ja ka kriteret dhe rregulloret e veta, per te till student, nuk duhet te kete vend ne UP, ne menyre qe te vetdijesohen te tjeret, per menyren e sjelljes dhe per kriteret qe i thyejne, fundi i fundit ka universitete private mjaft ne Kosove, le ti "thyejne" kriteret e sjelljes atje dhe ne partit qe vijne.
    Pershendetje i nderuar Qaushi,s'mujta me kalua pa te bere nje pershendetje,pasiqe,(moti s'isha ne kete mjedise)...

Gjithe te mirat
    Hajla!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    I nderuar Gogi,Kerkoi falje ne nderyrje,por mendimi im thote se
    kete njeri nuk duhet ta quaj Rugova,
    Ashtu e ka mbiemrin!

pasi qe ky njeri ka qen qdohere kundraj te vertetit Dr.Rugoves..dhe sia vlen as te barte kete mbiemer,(pavaresisht a rrjedh nga viset e rugoves)arsyea se qdonjeri duhet ti bart gabimet dhe pasojat e veta,pavaresisht kush eshte dhe qfare Emri ka?aspak nuk vjen ne ndikim tek njerzit qe duan realitetin.
    dhe mu per kesi njerez aspak s'do me vie keq.
    Prandaj,ju kisha lutur qe mos ta citoni Rugova,sepse,asgje nuk ka t'bej me Rugoven ky njeri,dhe qdo njeri si ky,(le t'kaperthuret ne lak te vet) perkundrazi Ai duhet marr denim,e jo Studentat,qe po ua han shpirtin ne gjitha aspekte...dhe le t'shperblehet nga populli Ai vet,madje dhe nga drejtesia..Se jemi lodhur nga njerez te (skrubullt),qofte dhe baba jem.
    Vertet jam shum emocionume, duke i par shum padrejtesi ne gjitha mjediset e qytetarit qka jeta e rrethon,e keto krejt po vijn nga njerez tan, gjaja intelektual me poste mbi poste, sipas qefeve te tyre,dhe anasjelltas intereseve kolektive,partiake,e shum gjerave tjera..duke shkel lirin e te drejten e popullit,E NE VEQANTI GJAKUN E DESHMORVE dhe mundin e te shumtve,qe as qe duan ti pranoin si te tille,gjithe ata qe kan bere ne te miren e Kosoves...

Dhe normal qe do ti mbart dhe ka per ti mbartur ,jo vetem ky por qdo ai/o qe po luan me fatin e njerzve dhe aqe me shum te Kosoves,E ne emer te gjithe atyre qe ndjehen shqiptar te vertet,dhe ne emer te gjitha atyre qe kan bere diqe te arritur sa do te vogel a te madhe per vendin dhe popullin e Kosoves. E ne veqanti per nje LIRI per te cilen sakrifikum e dham qka eshte dashur te ipet,kuptohet per nje te ardhme me te mire dhe me te qet..E jo si kjo qe po ndodhe e perditshme,nga vet ata qe po e udheheqin Shtetin.
    Aspak ne te miren e saj e as te popullit ne pergjithesi...vertet jemi lodhur nga njerez te (skrubullt) intelektual, qe sdin apo s'duan te ndertoin vendin si dhe te zhvilloin nje Ekonomi per te cilen ka nevoi populli...E ne veqanti rinia e cila eshte lodhur rrugve,eshte lodhur nga rritje e qmimeve,ne qdo drejtim..s'kan buk me ngop barkun,e me qka duhet te shkollohen te shkretit,me qka duhet t'ecin drejt te ardhmes se tyre?????
    Dhe une si nje femer e moshuar,dhe pakurrfar interesi flas,ate qka e ndjej ne shpirt,dhe per ate qka me dhem zemra..pra zemra po me dhem per vendin per Kosoven dhe popullin atje,se ne qfare mjerimeve po jetoin,(ne perjashtim te atyre qe po pasurohen me hajni)pse a me krah po mi fitojn'a,te paktit jen ata qe fitoin me djersen e vet,nje pasuri me me shum se qfitohet ne jeten normale,ajo mund dhe te perzihet me interesa matrealisht,madje dhe moralisht,sipas gojdhenave te perditshme e lajmeve ne TV e flas,por me siguri nuk mund te jen te shpifura,e kush valle duhet ti shefe keto gjera? e kur valle duhet te ju vie fundi ketyre njerzve qe nuk shofin pertej hunde!
    Dhe durimi s'njefe prova dikur,sikur dhe kjo e ketyre studentave te Mujes,(pa i shtuar Rugova) dhe s'me intreson ciles parti ishin,me intereson vetem padrejtesia e tepruar ne ne perditshmerin jetsore te njerzve atje,dhe mu per kte arsye,ju them ju lumt dora,dhe pak ka qen ajo me te kuqe por eshte dashur me te zez atij dhe shum te tjerve si AI.
    Sepse nuk jemi ne shekullin e 15-dhjet.por 20,21..Ps,dhe per mos t'ngelur me kaq,S'po shifni qfare te keqe jen duke i sjellur Shtetit keto istuticionet tona qeveritare,me qfare njeriu duan te vejn ne krye te Postit si Kryetar Shteti...Njeriun,me,me te korruptuarin,
    antikriminel
    ,
    Antikriminel edhe na duhen....

shqiptaro rus.serbo.sllav.Bexhet Pacollin.loool.!!!
    A pin uj kjo? Jo nuk pin, dhe me milarda here te thuani,kot thuhet kot deshmohet,dhe vetem qka po e shkatrroni vendin,per ni njeri qe nuk ia vlen as me u marr me te,e jo per ta ven ne krye te postit,a per si i ka do miliona,po ai me pas kjen njeri dhe shqiptar i vertet s'kishte kerkua post e as ni qeverisje,por vet ishe deklarua si njeri humanitar per ti ardhur ne ndihem popullit madje dhe vendit.
    Por jo se i duhet (vegel) ARMIKUT!
    ku deri dje beri gerdin ne popull te pambrojtur,ne popull kerkim lirie dhe drejten e vet e asgje me shum.E ky fare tipi,kerkon POSTIN per Kryetar Shteti,madje Demokratik dhe Sovran..
    Ps,keshtu e komenton Thaqi,qe me mija here e perserit,e ndryshe vepron,ndryshe punon,ndryshe,kremton,ndryshe manipolon,etj etj...
    Prandaj,
    "Ju lumt atyre qe shofin anen e drejt,e nuk shofin vetem interesin..dhe keshtu i duhen djemt vendit se perndryshe jemi duke u bere gazi i botes...Njerzit ne pushtet si punen e "Mujit" duhet dhe me ngjyr te zez dhe pak eshte, dhe gjithe te tjere shtetash qe po e ēoin vendin kah humnera.Kosova nuk ka vend per ata njerez qe shofin vetem para hunde,(interesin)dhe anasjelltas nje qeveri qe ben pazarlleqe
    me njerez te antikurruptum,me njerez antikriminela,antitrafikime,
    Edhe kta ,,anti''na kerkojm!

e madje,madje drogirasha, mafioza,e kinse me bizismena u dashka te ngrisim autoritetin e Kombit Shqiptar sipas tyre, me pas dhe ti bejm "Kryetar Shteti"si punen e Pacollit pro sllav!
    Kjo gje parashefe rrezik te madh sipas mendimit tim, per vendin e Kosoves si dhe mbar popullin e saj....Sepse njejt sikur ta bejm dhe ni shka te dyt (serbosllav) Kryetar Shteti si B.Pacollin!.
    Qe me vite eshte (vegel) e serbis/rusis..kete dhe bota e din shum mire..Prandaj perse ky popull heshte? perse valle,duhet ti mbyllim syt dhe veshet para fakteve!!!
    Ku jen gjithe ata burra shtetash intelektual qe kan re ne gjum, qfare dreqin ben qe 11 vite pas lufte,se nuk jen ne gjendje te marrin siper ni mandat per ti then veti ja ku jam per t'ēuar vendin drejt Integrimit Evropian...Dhe qdo intelektual qe ndjen veten shqiptar,duhet marr guximin,per tu paraqitur para mediave,dhe ēdo oponioni per ta ngritur zanin per nje te ardhme me te mire dhe me korrekte...dhe une mendoi se Kosova ka njerez te tille intelektual dhe te Zot...per t'marr hapin e te duhures,ja sot ja kurr!!!

Ps,mcs e zgjata pak,(kerkoi falje nese dikujt i duket qesharake qfare them) megjithate,thjeshte ishte opion i imi,sa per t'shtuar dhe diqka me pak nga tjeret antar/e...vetem duhet t'them se krejt qfare ndjeje po e shpreh mendimin...dhe mendoi se kjo nuk don urrejtje,apo ndoni akuz ndaj ketij mendimi qe shtrova ketu para lexusit/es...pa prekur askend.
    madje kjo nuk do thote qe jam fare politikane,e as intelektuale,krejt thjeshte jam amvise dhe asgje me shum.
    Vetem dua t'them se gjate gjithe jetes time,e kam dashur VENDLINDJEN me tere qenien e shpirtit tim qe ne femiri...dhe aqe me shumm LIRIN per te cilen kemi dhen shum qe te gjithe....Pavaresisht kush me pak, e kush me shum,une gjithemon e kam pare me ni sy ate qe e ka ndjer ne shpirt,dhe ate qe nuk lakmua ne pasuri, qofte dhe per te vetmen kafshat goje...por gjithemon ka dashur ti qendroi besnik "Atdhedashuris" dhe mbar Kombit te vet Shqiptar...dhe sikur TE KISHTE REZISTUAR NE ANEN POZITIVE tash e 11 vite..Me thote mendja se Kosova do ishte shummm me perpara se ku eshte SOT. dhe s'do Koment!

Jufalemnderit ne mirekuptim
    respekt per te gjithe...Hajla!

....edhe se pas nje kohe relativisht te gjate,qe nuk kam shkrua mu ne kete mes antaresh....arsyen (mbaj per vete).

Njiherit kerkoi falje nese ju kam bezdisur me citimin, nen temen e juaj?
    dhe,sidoqe te jete,pershendetje...FLM
    Krejt per fund,Ju persh.dhe do ta lusim Z.Muj Rugoven ta nderroj mbiemrin!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin
    Drenicak!

Lidhure me temen:

Zotri qaushi
    Eshte shume e vertet qe une jam nga drenica,dhe kjo nuk me pengon ta kritikoi qeverin,sepse ne mos asgje tjeter kjo qeveri nuk ka ber asgje,kur them asgje me te vertet asgje te mire per kosoven.
    Ka me miliona shembuj per ta vertetu kete gje,por do te marri koh per ti cekur ,dhe jam i bindur qe edhe ti i di,por ndoshta je diku nen hijen e qeveris dhe e ke detyr ti sulmosh ata qe kritikoin nje qeveri.
    Sigurisht qe ne qdo vend te botes kritikohen qeverit,por edhe sulmohen me metoda te ndryshme kjo jau mundeson demokracia.
    Sa i perket univerzitetit besoi qe pajtohemi se ky rektor eshte i dhuneshem,pastaj kur kosova ka prodhu kuadra me analfabete se sa sot,jemi deshmitar qe duke fillua prej krerve politik ku jan paisur me diploma dhe nuk kan shkel nje her ne deren e fakultetit,mos te flasim per korrupcionin e dukurit tjera negative.
    Keta quna qe kan sulmu rektorin me ngjy kan ber nje veper qe behet edhe ne shtetet me demokratike,ju kujtohet ministri i jashtem i gjermonis fisher e raste tjera,pra nuk eshte e a njohur ky gjest,se a eshte dashte ta bejn ne nje vend te till ne nje date te caktuar kjo nuk ka aspak rendesi dhe uroi qe kosova te kete kesi qunash qe qeverin ta mbajn nen presion vetem e vetem qe te mos abuzoi siq eshte duke ber me paran e popullit.
    Ti e din qe komplet qeveria eshte nen hetime per korrupcion,mjetet e informimit ne te gjith boten shkruajn per politikajt tan si te korruptuar,dhe ne po u dashka qe te mos bejm ze,jo zotri une frigohem qe popullit i ka ardh fryma ne fyt,dhe do shperthej,do harrosh ti ngjyren e rektorit ten te nderuar siq e quan,e per shumicen neve nuk eshte aspak i nderuar .
    Sa i perket VV ata quna po e bejn nje pune te mire,sigurisht qe dikujt nuk i konvenon,ka kalu koha e fjalve,fjalet nuk po i ndegjojn ka ardh koha qe kosova o te ket politik te mirfillt kombetare o keta politikaj ti kethehen arave dhe te merren me bujqesi,pra ti kethehen zanatit te tyre te vjeter ,e tua liroin vendin atyre qe din te bejn politik.
    Ne fund mos u brengos per mua pse kritikoi qeverin,do e bej gjithmon,cilado qoft ajo qeveri perderisa punet i kemi katastrof,dhe te thuash te mos e kritikojm kete e ben vetem nje popull qe nuk din ta dalloi te bardhen nga e zeza.
    Te shpresoim qe edhe ne parlament te behet nje opozit e fort nga ana e vv dhe te pakten tua hjek masken atyre qe po na shiten patriot,e ne anen tjeter kosoven e kan ber pron private.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drenicaku : 19-02-2011 mė 06:03

Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •