Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Mė kupto unė nuk dua tė paragjykoj askėnd.
    Sali Berishėn e kam provuar dy herė qė e ka bėrė Shqipėrin mė keq se Vuēidoli.
    Nėse mundesh (me prova) mė bind tė mos gaboj me Edi Ramėn (jo vetėm mua personalisht)
    po ke te drejte edhe une ne nje mendim jam per saliun. por edi rama eshte kryetari i bashkis cfare ka bere per tiranen ato pallatet qe i ka lyer si ne peru la name e ka bere tiranen skandal. tirana ka 800 mije banore ne mos gabohem kane rregulluar qendren deri diku edhe gjithe andej eshte skandal. eshte turp ne ate vend ku jeton pothuajse 1/3 e popullsise shqiptare ska drite, rruge & uje. prandaj isha kunder protestave. pse nuk ngrihet ky popull te protestoj per keto por proteston per qef te edi rames. turp.

si thashe kushdo qe te vij te njejten gje do bej. do rrjepi popullin do shesi shqiperin tek greku e do na shtypi asgje me teper. te pakten nese eshte dikush nga emrat qe perfshihen ne politiken e sotme. gjithe politikanet e shqiperis jane profesionist hajdute asgje me teper. zoti e ndihmofte shqiperin. kemi dy armiq vendet fqinje edhe politikanet qe zgjedhim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 14-02-2011 mė 16:39
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    E dha?

Kur?

Hajt per hajer
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anėtarėsuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    po ke te drejte edhe une ne nje mendim jam per saliun. por edi rama eshte kryetari i bashkis cfare ka bere per tiranen ato pallatet qe i ka lyer si ne peru la name e ka bere tiranen skandal. tirana ka 800 mije banore ne mos gabohem kane rregulluar qendren deri diku edhe gjithe andej eshte skandal. eshte turp ne ate vend ku jeton pothuajse 1/3 e popullsise shqiptare ska drite, rruge & uje. prandaj isha kunder protestave. pse nuk ngrihet ky popull te protestoj per keto por proteston per qef te edi rames. turp.

si thashe kushdo qe te vij te njejten gje do bej. do rrjepi popullin do shesi shqiperin tek greku e do na shtypi asgje me teper. te pakten nese eshte dikush nga emrat qe perfshihen ne politiken e sotme. gjithe politikanet e shqiperis jane profesionist hajdute asgje me teper. zoti e ndihmofte shqiperin. kemi dy armiq vendet fqinje edhe politikanet qe zgjedhim.
    vroma jo ska bo gjo po ka betonizu gjith tironen si iu ka dasht qejfi. ka regullu 15katshin a tajvonin q'i ka per vete ene ka hap i grop pa e dit njeri cka ka me mbi siper., me ju bo supriz t'gjithve kupto nji qytet e ka bo lomsh do me bo gjith venin tani
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Mė ndje pėr paditureinė time nė kėtė ēėshtje, si mund tė mė bindėsh edhe mua pėr kėtė qė thua me kaq siguri ??
    Mund te te bind une, nese nuk e ben dot ****.
    Ka 400 dosje ne prokurori, per vjedhjet, korupsionin dhe bemat e keqia te Edi Rames. Por persa kohe qe Kryeprokurorja te fleje mbi to, nuk do e mesojne dot te verteten shqiptaret.
    Por e verteta vonon, vec nuk haron.
    Sapo Edi Rama te mbetet nje person pa imunitet e pa funksione, te jesh i sigurt se nuk do te kete me nevoje per nje apartament qe i ka munguar prej kohesh , per aresye te "fukarallekut " te tij.
    Do te jetoje goxha gjate ne "shtepine pa qera". se atje e ka vendin e merituar prej kohesh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 2043 : 14-02-2011 mė 17:40
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Nje minus shume i madh per demokracine shqipetare......
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    370

Smile

Do te kemi me shume kulturpolitike,ne mes te djathteve dhe te majteve.

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anėtarėsuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Sala do vdese aty

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    do e zvendesoje astrit patozi
    ps-ja ne opozit nja 15 vjet te tjera

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Mund te te bind une, nese nuk e ben dot ****.
    Ka 400 dosje ne prokurori, per vjedhjet, korupsionin dhe bemat e keqia te Edi Rames. Por persa kohe qe Kryeprokurorja te fleje mbi to, nuk do e mesojne dot te verteten shqiptaret.
    Por e verteta vonon, vec nuk haron.
    Pėr kėto qė thua i dėgjoj ditė pėr ditė nga Saliu dhe "pėrsėritėsit" e tijė.
    Prokuroria pėr ato dosjet imagjinare ka kthyer pėrgjigje publikisht se: "nuk ka asnjė tė dhėnė apo indicie qė tė provojė ato qė lehin Salinjtė ditė pėr ditė"
    Kur pyeta anėtaren "****" e pyeta se nuk kisha biseduar ndonjėher me atė dhe mendova se do jetė ndonjė person qė vė llogjikėn nė punė, nuk kėrkova ndonjė sqarim nga Ti.
    Ti je anėtar i industrisė tė shpifjes, pėrgjigjen tėnde e dija edhe pa shkruar fare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Pėr kėto qė thua i dėgjoj ditė pėr ditė nga Saliu dhe "pėrsėritėsit" e tijė.
    Prokuroria pėr ato dosjet imagjinare ka kthyer pėrgjigje publikisht se: "nuk ka asnjė tė dhėnė apo indicie qė tė provojė ato qė lehin Salinjtė ditė pėr ditė"
    Kur pyeta anėtaren "****" e pyeta se nuk kisha biseduar ndonjėher me atė dhe mendova se do jetė ndonjė person qė vė llogjikėn nė punė, nuk kėrkova ndonjė sqarim nga Ti.
    Ti je anėtar i industrisė tė shpifjes, pėrgjigjen tėnde e dija edhe pa shkruar fare.
    Aha ti kerkon njerez te llogjikshem?
    Keni ndermend te hiqni Edin nga kreu i PS?
    Emo pune e madhe, se mos keni pasur ndonjehere njeri te llogjikshem ne krye ju. Vini ke te doni, njesoj jeni te gjithe
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •