Behgjet Pacolli prezanton bashkeshorten
diten me llapin e naten me prishtinen c e hardin hahah!
po a e shef or mjeran sa shume kopjon sikur te jesh llapi vet hahah!
ti je kameloni me fleksibil i forumit!
po sa ftyra femrash ke po du me thene nofka haha!
nuk jane oj zonja prishtina c gjithe njerzit si ti !
ne mengjes sjell lotin ose llapin hahah !
hajt avdush hajt se te njohim ty me me themel !
Ike meso shkrim lexim Qfare mesusesh keni pasur ju ore te mjer qe shfaqni ter ket Anal-Fabetizem ketu si nuk ju vjen turp.
Une vetem 4 klas i kam ber ne kosove dhe prap shkruaj shum ma mir se ju qe keni kryer edhe fakultete ne kosove ne gjuhen shqipe perveq ksaj i flase edhe kater gjuhe te huaja dhe prap jam me konsistent ne drejt shkrim se ju qe keni mbaruar fakultete ne gjuhen shqipe dhe qka esht me e keqja JU nuk njifni as edhe nje gjuh te huaj perveq shqipes dhe ase ket nuk jeni ne gjendje ta zotroni ashtu si duhet .
Turp duhet te ju vie nuk e di pse e bartni koken kote
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 22-02-2011 mė 18:09
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
ZOTRI JU KENI DREJT TE KOMENTONI PER DERI SA JENI SHQIPTAR DHE NUK DYSHOJ PER KET JENI I MIR SE ARDHUR ATA QE KOSOVEN E SHOHHIN SI NJE VENT PER MINORITETE JU NUK JENI I MIRSEARDHUR POR PER SHQIPTAR KENI DEREN HAPUR JU SHQIPTARET NE ILIRID TREGUAN PATRIOTIZMIN KUR ISHTE KOHA E LUFTES NE KOSOVE UN JU PERKULEM
Ne fjalimin qe beri sot Presidenti Pacolli pasi mori votat e duhura ne raundin e trete verejta se z.Pacolli me padurim kishte pritur momentin qe te behet President, ishte aq shume i emocionuar sa qe mezi permbahej, thashe do ti ndodhe dicka e keqe nga gezimi i madh, mirpo une nga ajo qe pashe se shume pak e degjova verejta se ky person vertete e don aq shume Kosoven dhe krijova bindjen se Pacolli si President do te mundohet te beje shume per te miren e Kosoves, se ne te gjithe jemi njerez dhe kemi ndjenja, jemi deshmitare secka flitej diteve te fundit per Pacollin, normalisht se zotnia eshte ndjere keq, ai tani e ka radhen qe te deshmoje me vepra, gje te cilen e ka bere deri me sot pa qene President.
Me mbetet ti deshiroje shume shendet e suksese te metutjeshme, une per vete hoqa dilemen se mos po bie Kosova ne duar te pa sigurta.
Krijoni Kontakt