Close
Faqja 28 prej 110 FillimFillim ... 1826272829303878 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 1094
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Nuke esht argument ky ore zotri disa fjale te nxjerra nga konteksti i nje Interviste te behgjet Pacollit ne nje media serbe dhe te perpunuara e te plasuara ne opinjone sipas deshirave redaktuse te fletushkave te kosoves .

E qe nuk i beson ti eshte problem tjeter.
    Ok po themi qe tekstin ka mujt me shkru naj kundershtar i Pacollit,por per foton cka mendon aaa mos eshte edhe kjo montazh

Nje gje dije ti dhe te gjithe keta antare ketu UNE "DISA" kurr nuk ndodhe me kritiku dikon apo me lavderu e mos me sjell fakte ama kurr...

Ait me t'mira
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Citim Postuar mė parė nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Po po e dim shum mire se si funksionon Bota. e dim qe bota eshte be fshat si ne treg ashtu edhe ne jeten e perditshme.
    Une jam Afro 3000 mije kilometra larg Kosoves dhe tash ne ket kohe po ndegjoj Radio Kosoven dhe Santana. d.m.th. une nuk ka nevoj me u kan ne Kosove dhe po ashtu jam ngat sikurse gati sikurse ata qe jan aty ne kosove.
    Por nuk eshte patjeter te bej tregti me rusi e serbi pacolli se ka sa te duash vende qe tjera qe mundesh me bo Milliarda, te lutem.

Po ty ta paska hjek fukarallikin pacolli e tash i del Zot. Mirepo une te preferoj hiq mos fol dhe knaqu me familjen tane dhe parat e pacollit. Nese eshte ashtu nuk ta nxa per te madhe.
    E ke gabim o shoki Bota esht rrote per ta njohur nuk njifet dhe nuk paragjykohet bota me te ndegjuar ate duhet ta kesh shijuar disa dekada per ta njohur dhe kur them bota e kam fjalen per boten perendimore evropen qendrore jo Afganistanin apo Irakin .

Nuk mvarem une nga Pacolli dhe po ju them se familja ime deri ne vitet e nentdhjeta ka qen nje nder me te pasurat ne kosove dhe po ashtu une jetoje jasht ku babai ime jeton kur Behgjeti Ndoshta nuk e ka ditur ku i bie Evropa .

Keshtu qe nuk e bej ket per ndonje inters por thjesht jam i bindur dhe i sigurt se Behgjet Pacolli mundet ta qoj kosoven perpara (Insistoje prape se Pacolli e din si funksionojn gjerat ne bote dhe Evrope esht njeri i cili e njef gjuhen me te cilen mundet me ja hape dyert kosoves drejt zhvillimit dhe Evropes )

Nje gje ju duhet ta kuptoni se simpatija personale miqesiaj dhe te kuptuarit e gjuhes komunikative me evropianet luan nje role shume te madhe ne Evrope.

Nuke mundn me ja hapin dyert zhvillimit te kosoves disa fshtare te izoluar te cielet nuk e kuptojn gjuhen e komunikimit dhe miqesis Evropiane Behgjeti ju pin gjakun me pamuke Evropianve per interes te kosoves

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Jo nuk me ka treguar don te me tregosh ti si mendone ti se keta djem te cilet punojn jasht kosove per Pacollin jan detyruar me dhune per te dal jasht kosove sa i poshter qe esht ky pacolli si ju prishen rehatin djemve te cilet jan duke jetuar nder pallma ne kosove dhe ky i poshtri Behgjet Pacolli i dergoje jasht kosove.

Jo ore djale pacolli po ju ndihmone me te gjitha mundesit qe ka qfare mendoni ju ore fshatar te ballkanit se pacolli i merr keta djem nga kosove per interes te vetin jo oré quna gabim e keni se pacolli mund te zgjedhe puntore trgu i botes esht perplot te pa pune pacolli mundet te marre ne pune edhe PAKISTANEZ dhe ti paguaj nga 250.dollar por aje po i merr shqiptaret per ti ndihmuar dhe ate me nje page shume te mire mbi 2000 dollar

PO EDHE FUKARALLEKI TE QONE NE DER TE HASMIT O I VERBER:
    TI JE NJE IDHTAR I VERBER I PACOVIT PER AT ARSYE NUK JA VLEN TE SPJEGOJ TY DIQ SE NUK KA SUKSES:

Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    E qe nuk i beson ti eshte problem tjeter.
    Ok po themi qe tekstin ka mujt me shkru naj kundershtar i Pacollit,por per foton cka mendon aaa mos eshte edhe kjo montazh

Nje gje dije ti dhe te gjithe keta antare ketu UNE "DISA" kurr nuk ndodhe me kritiku dikon apo me lavderu e mos me sjell fakte ama kurr...

Ait me t'mira

Per cilen foto e ke fjalen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    ap djal zeza masha e paska kap pacollin perpara ska be faj njeri mishi i bardhe ma i shishem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    valla boll rezik kjo puna femrav asht pun made perandoria osmane e ka humb veten qeshtu tuj martu sulltanat me gra tjera hmm e lere ma kosova po as emri spaska me ju permen mare mozomakeq

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    E ke gabim o shoki Bota esht rrote per ta njohur nuk njifet dhe nuk paragjykohet bota me te ndegjuar ate duhet ta kesh shijuar disa dekada per ta njohur dhe kur them bota e kam fjalen per boten perendimore evropen qendrore jo Afganistanin apo Irakin .

Nuk mvarem une nga Pacolli dhe po ju them se familja ime deri ne vitet e nentdhjeta ka qen nje nder me te pasurat ne kosove dhe po ashtu une jetoje jasht ku babai ime jeton kur Behgjeti Ndoshta nuk e ka ditur ku i bie Evropa .

Keshtu qe nuk e bej ket per ndonje inters por thjesht jam i bindur dhe i sigurt se Behgjet Pacolli mundet ta qoj kosoven perpara (Insistoje prape se Pacolli e din si funksionojn gjerat ne bote dhe Evrope esht njeri i cili e njef gjuhen me te cilen mundet me ja hape dyert kosoves drejt zhvillimit dhe Evropes )

Nje gje ju duhet ta kuptoni se simpatija personale miqesiaj dhe te kuptuarit e gjuhes komunikative me evropianet luan nje role shume te madhe ne Evrope.

Nuke mundn me ja hapin dyert zhvillimit te kosoves disa fshtare te izoluar te cielet nuk e kuptojn gjuhen e komunikimit dhe miqesis Evropiane Behgjeti ju pin gjakun me pamuke Evropianve per interes te kosoves

AI TASH PO E KUPTOJ BABI YT KA DAL ME DRRAS NE GJYKS NE PERENDIM SI PUNETOR I HUAZUAR PO PARE KA PAS MESIGURI BABAI YT POR AJ MESIGURI KA DHAN NE VEND TE NENSHKRIMIT VIJAT E GISHTIT POJ TI PO ME TREGON SE NUK PO E KUPTOJ BOTEN. HAJMEDET PER MU

Citim Postuar mė parė nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    PO EDHE FUKARALLEKI TE QONE NE DER TE HASMIT O I VERBER:
    TI JE NJE IDHTAR I VERBER I PACOVIT PER AT ARSYE NUK JA VLEN TE SPJEGOJ TY DIQ SE NUK KA SUKSES:

Edhe njeher pacolli po ju ndihmone shqiptarve per ndryshe aje mundet te marre PAKISTANEZ dhe ti paguaj nga 250.dollart

Por pacolli i merr kosovaret shqiptaret dhe poj paguan nga 2000.dollar

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Per cilen foto e ke fjalen

Per kete.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Citim Postuar mė parė nga gjema Lexo Postimin
    valla boll rezik kjo puna femrav asht pun made perandoria osmane e ka humb veten qeshtu tuj martu sulltanat me gra tjera hmm e lere ma kosova po as emri spaska me ju permen mare mozomakeq

Femrat te njerzit e pasur kan ndikim zerroooooooo dhe ket e din ne qofte se je i pasur ose ke qene i pasur .

Faqja 28 prej 110 FillimFillim ... 1826272829303878 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •