....o Sharr, a Bung, a Shkoz , a Plep , a Murriz , a Kaq , a qka je ....mirru me temen ...une jam Hardi&LLapi qysh dush thirrum , une jam edhe Kosovelii , Marinari , Gogi , ardiana , anita340 , etj....qka ti pas k'saj?
nervoz une a? , me ty ? lol
jo me mu lol me vehten qe nuk mujte me dit ket far vjershen e ati gjermanit.
...haj kuku per ty , e ata e dijten se qysh osht a? ata e perkthyn ne gjuhen rrugaqjane qysh folin e shprehen vet...
po ti ta kishe pas dit bile diqysh edhe magjupisht ndash,se ai ta ka perkthy ne gjuhen qe ti me kuptui ma mir,qashtu ti flet ne shpi ne forum dhe ne parti.
ani sharro bung.... emer ki se jo llaf....bye.
rrugen qel e ki , do me than po ta lshoj rrugen ...
p.s. a edin kujt i lshohet rruga ? ok e din ti....
o hard llapi a ardian agogla nejse,un nuk e kam emnin e drunit,te thash nji her un e kam emnin lumit ti mos i perzi emnat po nese nuk e di pyete hyllirianin,se ta perkthen.
Ku jon Llapi me shok e shoqe qe zani spo u ndihet heee.
Jon kon lodh dikur tuj e sha e fye Behgjetin e tani ne fund smunden pa Behgjetin po tani nga Jelcini ja kan ngjit emnin Ismajl Vlora.
Nese u ipet rasti kan meja kthye prap emrin Jecin ,edhe at besoi shum shpejt...por ksaj radhe beha as qe do jua var.
Me dhimset ky njeri i sinqert qe shpetoi ata qe dikur i thurnin kurthe e i thurnin keng ...O jelcin ore Thi as rojtar nqeveri ski mo hi e tj,etj.
Ktu shifet jo serjoziteti i pdk dhe i argatve te saj ku vetem per te shpetuar nga lojrat e pista
qe dikur thurnin u ben qesharak.
Ani e bem krytar ?!!!!,por une do thosha me ter serjozitetin se nuk e meritoni as falla te ju thot B.Pacolli.
Si esht nis ka edhe me perfundu vetem se rolet do ndrrohen ,ku Pacolli sdo ket nevoj per ju e ju doti luteni.
Behgjeti esht njeri i punes dhe hajnat shpresoi ti dergoi prapa grilave.
Me fat z.Pacolli ,te prift e mbara.
ndexhova qe Q.kelmendin(llapin)e kan marr si deshmitar te Dick Martit.
Krijoni Kontakt