Close
Faqja 16 prej 110 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 1094
    Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    I nerumi poet,plaku te lexon dhe ju kupeton fare mire. Edhe pse ashete nje krize gjithe botenore, shqyptarit shkret sju ka hjeke kriza si kur o kone pa krize bota si kur a kon krize botenore! do Zoti e na presin dite me te mira, edhe per na shqyptaret dikur ka me u bo mire.
    Besonmi se ju kupetoj dhe pajtohem me vrejtejet tuaja, nuk jan ankime keto, nese cdo shqyptar mendohet e gjykon keshtu, ndoshta dikur do te arrime qe te zgjedhim politikan me te mire, ne paqim nakun? Po me siguri ka? kosova shteti me i ri me politikan te ri te pa expirience, por ne korrupecion sikur jan te parit ne bote, sua kalon ase dhe Alka pone!
    O Poeti nerum, ku me u anku mer vlla? me mire te gjem shkak per tu gezu e me prite dite me te mira, vetedijesimi shqyptareve do te na nxirrete nga cdo krize njehere e pergjithemon.
    Ju pershendes dhe ju uroj cdo te mire ne ate skej te asaj bote trazueme.
    Kaloni mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PLAKU : 15-02-2011 mė 07:15
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Behxhet Pacolli eshte zgjidhja me e mire per momentin ku gjindet Kosova,ai eshte zgjidhje me e mire se Jakup Krasniqi e Blerim Shala e do te jete kryetar me i mire se Rugova e Sejdiu.
    Ju qe e shani per bizneset e tij krejt prej inati e keni,me qen ju te sukseseshem si Pacolli ishit fry si qurana......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-07-2006
    Postime
    82
    Eh Pacolli, ma nė fund u arrit njė sukses rus.Ruset do tė ndihen krenar me njė dhėndėrr president.
    Presidenti analfabet duhet tė pėrgjigjet disa pytjeve tona para se tė ulet nė karrikėn e tė ndjerit Rugova.
    1. Tė na tregoj edhe njė herė pėrse dhe kush e dėrgoj nė Beograd gjatė luftės nė Kosovė
    Primakovi apo dikush tjetėr.
    2. Pėrse u pėrpoq qė ta injoroj, apo mė mirė me thanė anashkoloj ndikimin e tė ndjerit dhe shum tė rrespektuarit z.Hollbrook.
    3.Nė emėr tė kujtė ishte nė takim me Millosheviqin gjatė luftės sė Kosovės dhe cila ishte agjenda e tij.
    Kjo qė ka ndodhė sot nė Kosovė e parandjej si njė tė keqe shum tė madhe.
    Kur nė Krye tė institucioneve tė Kosovės vijnė njerėzit analfabet,me biznes tė dyshimt, pa potencial intelektual, nga ana tjatėr injorohen akademikėt, profesorėt... ėshtė mė shumė se shqetsuese.
    Paramendoni bisedat shqiptaro-serbe qė do tė mbahen, pėrballė Tadiqit njė dhėnder Rus....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-07-2006
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Behxhet Pacolli eshte zgjidhja me e mire per momentin ku gjindet Kosova,ai eshte zgjidhje me e mire se Jakup Krasniqi e Blerim Shala e do te jete kryetar me i mire se Rugova e Sejdiu.
    Ju qe e shani per bizneset e tij krejt prej inati e keni,me qen ju te sukseseshem si Pacolli ishit fry si qurana......
    ti zoti drenica 97, nuk po shifshe as pertej hunde, ose ta paska gjuajt Pacolli njė asht pėr ta lėpirė.
    klm.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    64
    ohhhhhhhhhhhhhhh hajde perhajr na koft pavarsija se na mytiiiiiiiiiiiii varferiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , brravo i qofte politikanav kosovar qe u ban shpin popullit agallar e populli ska met tjeter veq azil me dal . boll fillozofova a

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar mė parė nga Poeti Lexo Postimin
    PLAKU,

A kemi a s'kemi me mire eshte qeshtje qe mune te diskutohet, por qe populli e ka qeverine cfare e meriton kjo s'ka diskutim. Nese ne France protestohet me jave pse eshte shty mosha e pensionimit per 2 vjet, tek ne shiten fabrikat (me sakt falen) dhe nja mija te punuesuar ne to tash kemi disa qindra...e sa familja ka mbete pa buk, skemi rryme se dikush se paguan e vuan e tere lagjeja ose fshati, se bisnismenet nuk paguajn fare...cmimet cdo dite ngriten e te ardhurat bien, nuk ka fabrika te reja, nuk ka investime, nuk ka pune...do te kete vjedhje, plackitje, prostitucion dhe krim, beprime keto qe askush nuk i do ne shtetin e vet.
    Une jam inxhinier i diplomuar i makinerise me nje pervoje te gjate ne prodhim, tash jam kushtimisht, ne shtetin tim, pa pune dhe jam i detyruar si shume te tjere ne vedn me inxhinieri te merrem me cka te mundem te mbijetoj...(e per cka jam shkolluar ka shkuar ne bisht te maces).
    Nuk jam tip qe vetem ankohet, por per tri vjet gadi nje fabrike nuk u hap, nje investitor nuk erdhi me investu ne Kosoven tone te dashur, me punusu te rinjet e papune dhe per ne eshte krejt rrafsh bile edhe Lypeteni na eshte rrafshu....
    Pse nuk ju jepet hapesire kokave te kombit, kemi njerez qe politiken (sepse koha e pushkes ka mbaru) e kane te lindur dhe jo te dergojme kamarier ose bukuroshe te na perfaqesojn ene KB, valle nuk ka kjo Kosove njerez me te ditur e me te ndritur??
    Kam shume [per te thene por ketu ku jam (Ne kampin amerikan ne Afganistan- e sheh tash se ku eshte dashur te vij se shteti im s'ma ka hap asnje dere) te siguroj te ardhmen time dhe te familjes.

Shiqo me poshte se si na duan pushtetaret tane

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga PLAKU Lexo Postimin
    Sharri Lubonja, le harre krejte, tashe nuk ashete koha e atyne puneve.
    Uronje Qeverin e Kosoves, uroni sukses, pregadituni per zjdhjet e aredheshme.
    TetovaMas auhaa cfare po flet ti, tashe kohenat dhe njerzit kan ndryshu.
    Ku jan me te miret ha tregonemi, po te kishte me te mire, populli i kishte zgjedhe.
    RROFET QEVERIA E SHTETIT KOSOVES ! sa lezet,Shteti Kosoves ! deri dje skem guxu me permed shqypnin si shtet! Sot i kem dy shtete.
    i nderuari,plak,un po e kuptoj brengosjen dhe deshiren tende,se ne te gjith nje e kemi,qe te kemi nje shtet me nje qeveri me te miren ne bot,ate duhet ta kesh parasysh,por un kam frik se mos po na len ne rrug ne kohen me te nevojshme.
    Kur te maresh nje rrug te mundimshme ,te gjat dhe te veshtir,duhet ta kesh nje mjet udhtimi te fort dhe para se te nisesh duhet tia beni nji kontroll te thell,nese nisesh hajt se dhasht zoti ndoshta do te mberri,kjo qe thash eshte vetem nje loto,e nese mendojm qe te rrugtojm,me frik se do na len qerrja ketu jo aty,ksaj pune i thon me mir hiq,se me te lan ne mes te rruges,pastaj hallku(evropa)ta ofron nje mjet udhtimi(qeveri),qfar asaj i pelqen,dhe dami eshte i pa permiresuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar mė parė nga arvanitasi Lexo Postimin
    Paramendoni bisedat shqiptaro-serbe qė do tė mbahen, pėrballė Tadiqit njė dhėnder Rus....
    ky pacolli paska per ta bere rusin per vete
    serbin e ka kap frika prej ketij fakti

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Sharri-Liburna, figurativisht shume mire e ke sqaru, po thuj ti qe ka disa qe o jane qorru pse nuk shohin larg o i ka qorru ndonje perfitim personal e nuk kuptojne se ku e kemi hallin ne tjeter qe nuk enderrojme partiakisht, por kombetarisht dhe cdo kritike e marrin shume personalisht.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Behgjet Pacolli: Une do jem tito i Kosoves.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Faqja 16 prej 110 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •