Close
Faqja 15 prej 110 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 1094
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga PLAKU Lexo Postimin
    gjenat qe ndodhin ne skenen politike, te deshirueshme apo te pa deshiruesheme, nuk mevaret nga deshira jon. Na nje gje munnd ta bejem nese dum? Te vetedijesohemi, te pajtojem zemrat me njeni tjeterin, te punojem me shume sebashku per te miren ton.
    Deri ta kupetojem kete,se pajtimi ne mes veti na bene me te forete dhe sebashku muned te bejem me shum pune, deri atehere, me mire se kjo nuk ka.
    RROFET QEVERIA E SHTETIT KOSOVES me udheheqes shqyptar! sa lezet,Shteti Kosoves ! deri dje skem guxu me permed shqypnin si shtet! Sot i kem dy shtete.

Po mire o vllezen, sa shqyptar jemi ne numer,hesapi na del se 1 parti e 1 politikan,lider teper ! me shum kem lidera e parti se sa qe jem shqyptar ne numer, 1 lider na mbetet pa pune! tane e kem ka 1 lider te preferuem, kry per kry 1 teper! Shqyqyr qe dikush na ka hy ne mest se vallahi se di cfare kish ndodhe me ne?! Shpresoj ti kem Amerikanet aty edhe per nja 50 vjete. se paku hesapi na del barabar as te humbun ase te fitum. Per ndryshe na kishem humb qaq per nja 3 vjete me na lan me veti ishum faru njeni me tjetrin. Ka dikush mem kundershtu ketu?
    RROFETE QEVERIA E KOSOVES ME QEVERITAR SHQYPTAR. kujtoni vitet 1912-1999, dhe hajde mos bertite me sa za qe ke RROFETE SHQYPTARIA ciftelia e sharkia.
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga kutje Lexo Postimin
    Mjerra Kosove,oh E Mjera Kosove.
    Kosove E Mjerra,jerra Kosove Oh.
    Kosove E Mjerra,jerra Kosove Oh.mjerra Kosove,oh E Mjera Kosove.

Talent i rralle,jo qdokush do i pershtatke vargjet...

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Poeti Lexo Postimin
    Pajtohem me ty orhideja, dhe skepticizmin e ke plotesisht me vend pot Thaci nuk e leshon postin e Kryeministrit se ka me shume me vjedh..
    Sa shum polic e prokuror ka forumi,do ngelen institucionet pa pune!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Ty Zoti te rujet, flm shum, rrespeket
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    PLAKU,

A kemi a s'kemi me mire eshte qeshtje qe mune te diskutohet, por qe populli e ka qeverine cfare e meriton kjo s'ka diskutim. Nese ne France protestohet me jave pse eshte shty mosha e pensionimit per 2 vjet, tek ne shiten fabrikat (me sakt falen) dhe nja mija te punuesuar ne to tash kemi disa qindra...e sa familja ka mbete pa buk, skemi rryme se dikush se paguan e vuan e tere lagjeja ose fshati, se bisnismenet nuk paguajn fare...cmimet cdo dite ngriten e te ardhurat bien, nuk ka fabrika te reja, nuk ka investime, nuk ka pune...do te kete vjedhje, plackitje, prostitucion dhe krim, beprime keto qe askush nuk i do ne shtetin e vet.
    Une jam inxhinier i diplomuar i makinerise me nje pervoje te gjate ne prodhim, tash jam kushtimisht, ne shtetin tim, pa pune dhe jam i detyruar si shume te tjere ne vedn me inxhinieri te merrem me cka te mundem te mbijetoj...(e per cka jam shkolluar ka shkuar ne bisht te maces).
    Nuk jam tip qe vetem ankohet, por per tri vjet gadi nje fabrike nuk u hap, nje investitor nuk erdhi me investu ne Kosoven tone te dashur, me punusu te rinjet e papune dhe per ne eshte krejt rrafsh bile edhe Lypeteni na eshte rrafshu....
    Pse nuk ju jepet hapesire kokave te kombit, kemi njerez qe politiken (sepse koha e pushkes ka mbaru) e kane te lindur dhe jo te dergojme kamarier ose bukuroshe te na perfaqesojn ene KB, valle nuk ka kjo Kosove njerez me te ditur e me te ndritur??
    Kam shume [per te thene por ketu ku jam (Ne kampin amerikan ne Afganistan- e sheh tash se ku eshte dashur te vij se shteti im s'ma ka hap asnje dere) te siguroj te ardhmen time dhe te familjes.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-07-2006
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga kutje Lexo Postimin

Nuk e kam fare tė qartė ēka ka dashtė me thanėme kėte "poezi",
    nuk kam parė kurr vargje ma pa lidhje,

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Poet!
    Ende jemi shtet ne tranzicion,e pagen qe jeni mesua ta mirrni atje ku keni punua,veshtir qe do ta mirrni ne Kosove(Bile edhe nje kohe),e disa qe jane mesua me paga te majme veshtir mesohen te jetojn me keto paga!
    kamarier ose bukuroshe te na perfaqesojn ene KB,
    Nuk dij per ke e keni fjalen,por sa e dij une nuk kemi te till,por ndoshta Ju e dini me mire!Thuaje kush jane,qe edhe ne ta ngrisim zerin!

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga arvanitasi Lexo Postimin
    A te tregoj une?

Kurgja veq u zgjua ne mengjese duke thurrur vargje pa kuptim,qe qato 3-fjali qe i ka perseri tane kohen nuk ka dite ti shkruaj mire.
    KLM.
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga arvanitasi Lexo Postimin
    Hahaha,i ka dhene mesuesja ta shkruaj 14 here te njejten fjali,por ta shkruaj pa gabime,veq po e shof qe duhet ta perseris se prap ka shkrua gabim!(Ne shkoll i detyronin nxenesit e dobet te shkruanin nga nje faqe te fletores me nje shkronj,deri sa ta mesonin)

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Urime,me ne funde u zgjodh edhe presidenti,shpresojme te mbaj premtimet e dhena..

Faqja 15 prej 110 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •