Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    E E feston populli per inatin e te gjithve qeverija e feston me qeveritare.
    Ndryshimi i pernjehershem i nje shoqerije eshte progres i kaosit

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    po 28 nentori cfare te beri?
    sepse ajo eshte dita e pavarsis se shqiperis dhe Kosova eshte pjes e saj

skemi nevoj per dy data sepse keto do na shkatrrojn si komb do e shkatrrojn edhe atdheun ton te cilin po e humbim per qdo dit ,po e humbim sepse Kosova Lindore ,Kosova veriore ,Ilirida per qdo dite spastrohet nga shqiptaret ata vriten burgosen dhe debohen nga vendlindjet e tyre dhe ska kush qe ti mbroj ,e vetmja shpres per te mbrojt kete territor qe kemi sot sepse ate qe kemi humb dje me smundemi te rikthejm eshte bashkimi me Shqiperin perndryshe do jemi kombi me i humbur ne bot
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Nuk tregohesh me patriot nese thua se nuk e festoj 17 shkurtin ngase e kam 28 nentorin. Eshte diqka tjeter ana shpirterore qe ndjejme per 28 nentorin, por praktikisht per neve (kosovaret) 17 shkurti eshte nje "28 nentor" per ne, e deshe ti apo nuk e deshe. Kosova me 17 shkurt e mori nje hap te cilin e morri edhe Shqiperia me 28 Nentor. Nuk e kuptoj pse qendron indiferent ndaj ketij fakti.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Nuk tregohesh me patriot nese thua se nuk e festoj 17 shkurtin ngase e kam 28 nentorin. Eshte diqka tjeter ana shpirterore qe ndjejme per 28 nentorin, por praktikisht per neve (kosovaret) 17 shkurti eshte nje "28 nentor" per ne, e deshe ti apo nuk e deshe. Kosova me 17 shkurt e mori nje hap te cilin e morri edhe Shqiperia me 28 Nentor. Nuk e kuptoj pse qendron indiferent ndaj ketij fakti.

....ai eshte hyper patriot ose Mbipatriot.....kuptohet me bateria...

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008

skemi nevoj per dy data sepse keto do na shkatrrojn si komb do e shkatrrojn edhe atdheun ton te cilin po e humbim per qdo dit ,po e humbim sepse Kosova Lindore ,Kosova veriore ,Ilirida per qdo dite spastrohet nga shqiptaret ata vriten burgosen dhe debohen nga vendlindjet e tyre dhe ska kush qe ti mbroj ,e vetmja shpres per te mbrojt kete territor qe kemi sot sepse ate qe kemi humb dje me smundemi te rikthejm eshte bashkimi me Shqiperin perndryshe do jemi kombi me i humbur ne bot
    Te kame thane XIm nuk je per politike,kame respekte per TY.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2009
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    4
    une mendoj se kemi nje qeveri te pa pergjegjeshme siq ishin edhe zgjedhjet,ata nuk kan kohe me u marre me gjera qe ia vlen por kan vetem vehten e tyre dhe asnje gje tjeter,po ashtu keta jan qe formojn qeveri pa u fut ne permbajtjen e programeve qofshin politike apo edhe ekonomike,prandaj duhet qe ne popullata e kosoves te vetdijsohemi e kur te vije koha te dim ke te votojm jo te korruptuarit dhe jo dallaveragjit e pasuruar gjat dhe pas luftes tung

Citim Postuar më parë nga Aksinja Lexo Postimin
    Un jetoj në Tiranë pra jo në Kosovë, dhe një aktivitet 60 minutësh e kam ba gati për datën 17 bashk me nxënësit e mi , në përkujtim të kësaj date , që nuk është vetëm fest për ju por për ne dhe gjith shqiptarët, prandaj më duket pak e pa besueshme
    ndoshta jan shum të zën me punët e partive
    Po me vjen mire qe ti ke organizu nje aktivitet te tille,por e dim qe edhe ne në Kosov kemi organizu aktivitete te tilla,por fjala ishte per qeveritaret tane udheheqesat

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

dita e flamurit o Ximi vella per gjithe kombin Shqiptare eshte,une e festoj edhe 28 nentorin si dhe 17 shkurtin pavarsine e Kosoves e kam ne zemer pavarsine, fitore e madhe e jona pergjithesi edhe pse jemi nga diaspora...

kurse flamurin kombetar do ta merrmi ne te Illyrides ju te Shqiperise paramendoni ndonje flamur te ri (shaka)

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Nje e dij !
    Qe patriotizmi nuk mbahet vetem duke festuar 1 date 1 here ne 1 vit por duke punuar ter vitin per te festuar mandej kete dite.

Une ate metaforen - O sa mire me qen shqiptar - E kisha kthy ndryshe -

A ka me keq se te jesh shqiptar... dikujt ndoshta nuk i pelqen por e verteta keshtu po duket. Mjer na per KriMinistrat tane qe i kemi merre me mend femija me u ba deputet. Piiiih gje e shpifur.

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anëtarësuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkënderBeu-n
    Postime
    364
    Citim Postuar më parë nga linnda... Lexo Postimin
    Po me vjen mire qe ti ke organizu nje aktivitet te tille,por e dim qe edhe ne në Kosov kemi organizu aktivitete te tilla,por fjala ishte per qeveritaret tane udheheqesat
    Jam shum e sigurt që si unë dhe ju keni organizu aktivitete, por unë tregova për organizimin tim si popull i thjesht, kur un bëj një organizim të till, duket e pa besushme që qeveria të mos bëj një organizim,

Nëse populli vet organiizohet për data të tilla historike kombëtare, atëher çfar i ngeli qeveris !!!
    unë akoma besoj që qeveria nuk e ka harruar atë datë
    Secili për vete, Zoti për të gjithë

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •