Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401

BiPAC 7401VGP modem

pershendetje! mar linjen nga nje ISP ketu ne tirane neprmjet nje "nanostation m5" dhe kabullin qe vjen nga nanostation e fus ne kompjuter dhe kam internet normalisht, por kam dhe nje modem "BiPAC 7401VGP" me 4 porta etherneti dhe wireless, kur e fus kabullin e nanostation tek modemi dhe nga modemi ne kompjuter kam internet normalisht ndersa kur dua te futem me wireless ka rasteqe kam e ka raste qe nuk kam internet.
    A dini ndonje metode ose arsye perse nuk kam ne rastet kur dua te lidhem me wireless?

Shpresoj te kem dhene nje shpjegim te qarte rreth lidhjes...

Faleminderit!!!
    Aldi Shuli

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ti nga access point "nanostation" mer internetin me nje Ethernet cable edhe ketu ne mes lidh nje modem tjeter? Perse te duhet Moreno ketu cfare po mundohesh te besh?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    nanostation funksionon si station jo si accesspoint, prandaj dua qe internetin qe mar me kabull nga nanostation ta shperndaj ne shtepi me wireless...
    Aldi Shuli

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Nanostation eshte reversed access point pa eshte antene qe ne fasting tend mer sinjal interneti e ta kalon Ty me Ethernet cable. Cfare te duhet Ty eshte nje router qe linjen marrese ta konsiderosh si wan e te shperndash internetin me LAN edhe wireless.
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    problemin e zgjidha ne kete menyre (ndoshta mund ti hyj ndonjerit ne pune)...
    nanostation ka si ip 192.168.1.1 modemi im ka 192.168.1.254. kur laptopin ose dhe telefonin (nokia e75) e lidhja me modemin (wireless) me ip automatike, laptopi dhe telefoni mernin si default gateway dhe dns 192.168.1.254, ne kete moment ajo qe bera ishte ti vendosja ip manuale gateway dhe dns 192.168.1.1 (dns mund te vendosja dhe te ISP por funksionon dhe me ip e modemit...)

shume flm per interesimin Ardi tekam nje birre borxh kur te mundesh
    Aldi Shuli

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •