Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    . Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Avduli i shkret ka dal nga burgu ne 1991 dhe ka jetuar ne gjirokaster deri para 4-5 vjetesh kur edhe vdiq.
    Mallkuar qofshin hijenat komuniste bashk me perkrahesit e tyre....

Krijesa te peshtira....u shofshi kudo qe jeni.
    .

i/e regjistruar Maska e joss
    Anëtarësuar
    15-09-2005
    Postime
    311

Thumbs down

[Unë, operativi i burgut të Burrelit, që bashkëjetova me “armiqtë e popullit” .

Dengla, bashkejetova thote ky trimi dhe ju e besoni, ne ate kohe ai duhet te kete qene kampion i punetoreve operative te Shqiperise perderisa e kane emeruar ne "Çerdhen e Grethave", ne burgun e burrelit. Njeriu me i besuar nder te tille caktohej aty, dhe jo per aresyet qe thote zoti Nuredini, kane qene kombinacione dhe legjendime veprimet qe e kane emeruar ate aty.... me mire duhet te pyeten ish te denuarit se si eshte sjelle ai aty !!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    joss
    Nuk e beson njeri operativin. Ai dhe tre a kater brezat pasardhe nga familja e tij, jane komunist te betuar. Vetekuptohet perderisa ka qene ne burel, dihet se kush ka qene, mirepo neve na intereson ngjarjet dhe jo ai. Operativi tashme ka vdekur, kurse niprit e mbesat e tij jane ushot e edver rames.

Oj none oj none cfar ka qene ajo kohe

Komunistat jane njerez qe nuk kane nje pik meshire ne veten e tyre jane prodhusat e krimit

pu pu pu csistem kemi jetuar

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    shikoni kete ish sigurimsin

http://www.tvklan.al/emisioni.php?id=1814

dhe kete tjetren

http://www.tvklan.al/emisioni.php?id=1022

diskutoni rreth sigurimit famkeq shqiptar, shikoni se si shoku i feminis halit bajrami punonte per sigurimin, dhe spiunoj sabahudinin,(shokun) dhe xhevdet mustafen.

avduli thoshte qe vinte shpesh ne shqiperi. kaq e veshtire ishte te vriste hoxhen??? un theme se ka pasur mundesi te tjera per ta vrare.. pse vetem ajo e 30 vjetorit..
    apo mos ?????????
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 22-02-2011 më 23:57

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    operativi.. eshte shum i sinqete ne ato cka tregon.
    po vete operativi thote se disa sekrete do i marri me vehte..

ckini ju qe kerceni?

kini gje per te treguar bujrum..

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Brari për postimin:

Edmond70 (22-01-2016)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2016
    Postime
    2

Për: Operativi tregon

Ky trimi qe the ti zoteri ne ate Kohe per te mbajtur anen tone qe vuanim e perjashtuan dhe e detyruan te punoje ne ndertim Po ne burrel,
    Pa rroge. Dhe me te verte ishte TRIM. Mos fol kote se nuk eshte mire.
    Kaloni mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edmond70 : 23-01-2016 më 08:06

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2016
    Postime
    2

Une jame takuar me Dautin dhe Pjetrin personalisht ne Tirane,dhe kane konfirmuar sjelljen e operativit,nuk harroj nje fjale te Pjetrit.
    Sa bene VETEM nje zigare qe na sillte fshehurazi ky operativ nuk e harroj dote kurr edhe pse une sote ndodhem ne krye te ketij shteti.
    Ndersa Daut Gumeni dhe Spartak Ngjela.....Me te verte i rralle ai Djale fisnik i RI se cfare vendosmerie kishte hidhnim baste ne ate kohe per ndeshjet e futbollit,dhe ky djale ishte me te verte i rralle.ME TE MIRET I MERR ZOTI LART GJTHMONE.
    I PAHARRUAR KUJTIMI I TIJ

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga Edmond70 Lexo Postimin
    Une jame takuar me Dautin dhe Pjetrin personalisht ne Tirane,dhe kane konfirmuar sjelljen e operativit,nuk harroj nje fjale te Pjetrit.
    Sa bene VETEM nje zigare qe na sillte fshehurazi ky operativ nuk e harroj dote kurr edhe pse une sote ndodhem ne krye te ketij shteti.
    Ndersa Daut Gumeni dhe Spartak Ngjela.....Me te verte i rralle ai Djale fisnik i RI se cfare vendosmerie kishte hidhnim baste ne ate kohe per ndeshjet e futbollit,dhe ky djale ishte me te verte i rralle.ME TE MIRET I MERR ZOTI LART GJTHMONE.
    I PAHARRUAR KUJTIMI I TIJ
    ka qen tamam njeri per se mbari cun trim vlore e kam pas njofur, edhe pse ishte familje komunisti te moderuar jo stalinista, familje e nderuar
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar xhori për postimin:

Edmond70 (25-01-2016)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •