Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2008
    Postime
    224

Si te zgjohesh me heret ne mengjes

Bashkohuni dhe ju me ne, ne facebook--------> http://www.facebook.com/pages/Mbledhje-lideresh/283097193498

Pershendetje miq. Me vajti ndermend ta shkruaj kete postim per disa fakte interesante qe kam vene re ne lidhje me zgjimin heret ne mengjes. Si shumica e studenteve edhe une e kam pasur pak problem organizimin e kohes dhe gjumin e tepert. Por kam vene re qe ne ditet kur jam zgjuar heret jo vetem kam bere me shume gjera produktive gjate nje dite, por edhe e kam ndjere veten me mire dhe dita me eshte dukur shume here me e bukur.

Alarmi ne celular nuk ka bere asnje efekt per kte pune, sepse cdo nate e vija ne 6. 30 dhe me mendimin se do zgjohesha se sben, por ne mengjes zilja vetem sa me thoshte se vajti ora, jo se me zgjonte. Nji te fikme fare celularit dhe vazhdim ne gjume. Po e njejta histori me ndodhte shpesh, ne disa periudha te vecanta. Dhe nga kjo une u interesova per kte problem.

Kerkova per kete sepse vura re qe ne nje periudhe kur une fillova te interesohesha shume per nje teme, e cila per mua ishte nje gje jashtezakonisht e bukur te merresha me studimin e saj, gjate kesaj periudhe mua me dilte gjumi vete qe me 5. 30 te mengjesit vetem per tu marre me te. Ne darke nuk me pritej sa te vinte e nesermja dhe te lexoja per te. Ky fakt me habiti dhe kur lexova disa burime ne internet ne lidhje me kete, ishte e vertete se per tu zgjuar heret me pare duhet te merresh me ate qe e shkakton ate.

Zgjatja e tepert e gjumit ne mengjes vjen prej mungeses se gjerave te bukura dhe zbavitese ne jeten tuaj. Mendja llogarit se nese do te cohet me heret vec sa do ta thelloje me shume merzine qe duhet te ndjeje gjate nje dite. Por porsa ju rezervonii dicka shume zbavitese, interesante dhe terheqese per mengjes ose per kohen pas pune, atehere vete zgjimi heret do te jete dicka shume e bukur per ju, jo dicka e tmerrshme.

Per te gjetur gjerat e bukura tuajat eshte e nevojshme te dini deshirat tuaja me te thella dhe endrrat tuaja, sepse te gjithe neve, na duken te bukura te tjera gjera, dmth ato gjera qe u kontribuojne deshirave tona me te shfrenuara. Shpresoj shume qe edhe nese jeta juaj eshte e bukur dhe zbavitese, te gjeni edhe gjera te tjera akoma me te bukura per te bere gjate diteve tuaja.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Une kam nje zile te tmerrshme , zerin e gjelit rikikikik .
    Zilen e mbaj shume larg, dua s'dua jam e dytyruar te cohem nga krevati qe ta bej stop.

Problemi qendron fundjave , kur cohesh dhe e urdheron veten : Fli se eshte fundjave
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mua me del gjumi qe ne 5 te mengjesit. Sa inat me vjen. Do desha te me dilte cik me vone
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nuk e kam edhe shume problem,zgjimin kur me flihet e fiki alarmin e vazhdoj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2011
    Vendndodhja
    PRISHTINĖ
    Postime
    9
    tem interesante shum njerz kan probleme me zgjimin heret qe bej pjes edhe un ne at grup.

ende nuk kom gjet ilaq te vertem t'pakten per veti ::P

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ja si me duhet mua te zgjohem ne mengjes

Oxford Astrophysics Maska e NeutronStar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Vendndodhja
    Oxford - England
    Postime
    106
    nje gje skuptoj clidhje ka zgjimi mjes me shkencen lol

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga TiRoNci_MiZeRje Lexo Postimin
    nje gje skuptoj clidhje ka zgjimi mjes me shkencen lol
    Nqs jeton ne Oxford , England do te kishje degjuar nje shprehje qe kane anglezet per zgjimin ne mengjez :

" Early to bed , early to rise , makes a man HEALTHY , WEALTHY and WISE "

This is a science !

It's called :" The Science of Getting Rich "
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 13-02-2011 mė 23:35
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga AJSBERG Lexo Postimin

Bashkohuni dhe ju me ne, ne facebook--------> http://www.facebook.com/pages/Mbledhje-lideresh/283097193498

Pershendetje miq. Me vajti ndermend ta shkruaj kete postim per disa fakte interesante qe kam vene re ne lidhje me zgjimin heret ne mengjes. Si shumica e studenteve edhe une e kam pasur pak problem organizimin e kohes dhe gjumin e tepert. Por kam vene re qe ne ditet kur jam zgjuar heret jo vetem kam bere me shume gjera produktive gjate nje dite, por edhe e kam ndjere veten me mire dhe dita me eshte dukur shume here me e bukur.

Alarmi ne celular nuk ka bere asnje efekt per kte pune, sepse cdo nate e vija ne 6. 30 dhe me mendimin se do zgjohesha se sben, por ne mengjes zilja vetem sa me thoshte se vajti ora, jo se me zgjonte. Nji te fikme fare celularit dhe vazhdim ne gjume. Po e njejta histori me ndodhte shpesh, ne disa periudha te vecanta. Dhe nga kjo une u interesova per kte problem.

Kerkova per kete sepse vura re qe ne nje periudhe kur une fillova te interesohesha shume per nje teme, e cila per mua ishte nje gje jashtezakonisht e bukur te merresha me studimin e saj, gjate kesaj periudhe mua me dilte gjumi vete qe me 5. 30 te mengjesit vetem per tu marre me te. Ne darke nuk me pritej sa te vinte e nesermja dhe te lexoja per te. Ky fakt me habiti dhe kur lexova disa burime ne internet ne lidhje me kete, ishte e vertete se per tu zgjuar heret me pare duhet te merresh me ate qe e shkakton ate.

Zgjatja e tepert e gjumit ne mengjes vjen prej mungeses se gjerave te bukura dhe zbavitese ne jeten tuaj. Mendja llogarit se nese do te cohet me heret vec sa do ta thelloje me shume merzine qe duhet te ndjeje gjate nje dite. Por porsa ju rezervonii dicka shume zbavitese, interesante dhe terheqese per mengjes ose per kohen pas pune, atehere vete zgjimi heret do te jete dicka shume e bukur per ju, jo dicka e tmerrshme.

Per te gjetur gjerat e bukura tuajat eshte e nevojshme te dini deshirat tuaja me te thella dhe endrrat tuaja, sepse te gjithe neve, na duken te bukura te tjera gjera, dmth ato gjera qe u kontribuojne deshirave tona me te shfrenuara. Shpresoj shume qe edhe nese jeta juaj eshte e bukur dhe zbavitese, te gjeni edhe gjera te tjera akoma me te bukura per te bere gjate diteve tuaja.
    Une nuk kam lexuar facts per zgjimin heret , por di benefitet qe kemi nga ajo : te ben te shendetshem dhe me te zhdervjellet , jo vetem per diten por edhe ne jete .
    Jo me kot eshte shprehja e mencur e popullit : "Punet e dites behen qe me sabah "
    ...dmth dita behet me produktive dhe si rezult reduktohet stresi qe te con ne nje jete me te shendetshme .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Oxford Astrophysics Maska e NeutronStar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Vendndodhja
    Oxford - England
    Postime
    106
    Citim Postuar mė parė nga Viola.V Lexo Postimin
    Nqs jeton ne Oxford , England do te kishje degjuar nje shprehje qe kane anglezet per zgjimin ne mengjez :

" Early to bed , early to rise , makes a man HEALTHY , WEALTHY and WISE "

This is a science !

It's called :" The Science of Getting Rich "

Ne Oxford England jetoj , por ne angli se ka shume njeri vemendjen te gjumi por te birra
    pak a shume e kam degjuar por perdoret nga te vjetrit fare , ska lidhje me shumicen dmth .

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •