Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Pergezime Iliria per mundin!!
    Zoti dhashte qe ta perfundosh tere historine...
    Inshallah une do tja ces ka hunda....perderisa moderatori nuk e fshin....

tungi
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Tunxh, bir!!
    Jarigas

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    FRANCEZET, SI U MASAKRUAN 3 FSHATRA ME 1845 S’E NUK
    DONIN MYSLIMANIZIMIN

Përfaqësuesit e opinionit publik, ambasadorët dhe veçanërist ambasadori i Anglisë, Lord Stratford Canning, i bënë kritika të forta qeverisë turke. Ata madje kërcënuan për ndërprerje të marrëdhënieve diplomatike, nëse nuk premtonin se akte të tilla intolerance nuk do të përsëriteshin më. Dhe Abdul-Mexhid premtoi dhe u angazhua se askush nuk do të vritej për punë feje. Por ja motivet për t’u çjerrë maskat këtyre njerëzve të errët. Shqiptarët nuk i vranë, por i internuan. Sidoqoftë, kur shqiptari që ishte në Stamboll u kthye në shtëpinë e tij, ai tregoi për atë çka flitej ato kohë për fenë. Dhe meqë të gjithë në shpirt janë kristianë, ata u deklaruan hapur se çfarë janë në të vërtetë. Një prift, i quajtur Antonio Markoviç, i cili njihej prej tyre, i përkrahu në vendimin që kishin marrë. Madje u premtoi se do t’i ndiqte kudo që do të shkonin. Sapo vendimi u muar nga shqiptarët, ky vendim iu dërgua peshkopit të Prizrenit, i cili më duket ishte z. Bogdanoviç. Figura e tij e rëndësishme nuk i bëri të heqin dorë, por peshkopi ua bëri të qartë pasojat e një ndërmarrje të tillë. E megjithatë përfaqësuesit e shqiptarëve nuk u tundën nga e tyrja: “ Ne jemi të krishterë, - thanë ata. - Çfarëdo që të na bëjnë, ne do të mbetemi të tillë. Nëse do të shuhemi të gjithë, le të shuhemi, nëse duhet të vdesim, le të vdesim!” Kur ata i çuan tek pashai i Prizerenit, shqiptarët dhanë të njëjtat përgjigje. Më kot pashai i shau dhe i nxorri në mes të këshillit, duke i fyer me .................

Nuik po mund e nxjerri vazhdimin, por mendoj s emjafton me kaq
    Francezët kishin Sharlemanje, nje mbret qe e dekoroi Papa kur ky i fundit i premtoi qe do ti vras te gjithe sarazinet ne Spanje. Dhe kjo ndodhi. Kete spo e them pershkak qe te krishteret beren krime edhe me te mdhaja kunder muslimaneve, por sepse ate kohe francezet ishin me ekstremistat, dhe kjo historia e ketyre markoviçave dhe boganoviçave eshte histori e serbeve apo thjesht nje gabim teknik i nje genjeshtre te keti kalibri.

Sa per fotot qe ke sjellur, un te garantoi qe si takojn periudhes per te cilin na flet ti.
    Thjesht i ke gjetur diku, qe ta besh historin pak me te "ndjeshme" apo edhe me te "besueshme".

Turpi qoft per ty qe na qan hallin e bogdanoviçave dhe markoviçave.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Çuni, ti ke probleme. Njehere the qe ky nuk egzistonte, pastaj ..tjera e tjera....
    Le mer se nuk eshte kjo per ty. Kurse per turp, po, i qoft atyre qe kan hallett e Bogdanoviçve dhe Sulejmanve.

Por ne pytje eshte ngjarja kur u shfarosen tre fshatra pse refuzonin te pranonin nje fe tjeter. Ty te kuptoj qe je kunder kesaj ngjarje, por kjo eshte nxjerrur nga arkivet e Konstantinopojes. Dhe si perfundim, nuk eshte njeri qe kerkon mendimin tend.Mjafton te shohim Emrin tend dhe skemi nevoje te lexojme permbajtjen. Ty ti dime mendimet, se ti kerkon shariat, por b..a jote jeton ne Zvicerr. Pra perendimi te ushqen ty dhe familjen, por ti i shan, i shan edhe ata qe te shpetuan nga shfarosja. Shko tash ne katin e eperm dhe atje shkruaj.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Po hajde be mos ja kani nonen, muslimanet 30 vite ne Egypt kane jetuar ne erresire, duke i bergosur muslimanet neper burgje, po ti pyesesh ata per c'fare arsye je ne burg ?? Pergjegja eshte "Se di".

Ehhh shume tortura tjera.
    Ndersa MafiaWarz si morr cdo dite sillte lajme nga Egypti te pa vertata be morri i keq ho.
    Tash dul ne shesh se kush po sulmohet me shume.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    U munduat te gjeni fjale, ja fotot ishin nga dikun tjeter etj.Nuk e kam ndermend te debatoj me njrez te pacipe, por sa ta shihni se nga ishin ato foto..

Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    U munduat te gjeni fjale, ja fotot ishin nga dikun tjeter etj.Nuk e kam ndermend te debatoj me njrez te pacipe, por sa ta shihni se nga ishin ato foto..

Mesohu me gabel, nuk din te bejne debat te mirfillt. Tash vin e te ofendojn, as ket se paku nuk din ta bejne mire , e bejne ne stilin arab
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Per cilat fshatra behet fjale ???, cka ka ndodhur me ta dhe si qendron puna e tyre sot ???

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Mesohu me gabel, nuk din te bejne debat te mirfillt. Tash vin e te ofendojn, as ket se paku nuk din ta bejne mire , e bejne ne stilin arab

...provokimet dhe ofendimet nuk jane pjese e debatit, ata jane pjese e polemikes !!!

tung
    albanish by nature

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...provokimet dhe ofendimet nuk jane pjese e debatit, ata jane pjese e polemikes !!!

tung

Gjendja e se kaluares Shqiptare, dhe gjendja e tanishme Shqiptare per ju eshte

'' provokim dhe ofendim ''

Gjithashtu edhe gjendja e Islamit dhe veprat e shemtuara qe vin nga Islamiket neper bot per ju eshte '' provokim dhe ofendim ''

Realiteti eshte realitet ti o merre si provokim o si ofendim aj prap mbetet realitet.

Dhe mua me vjen mire , qe ka me shumice Shqiptar qe nuk e kan trurin e shperlar dhe mbrojn realitetin ne qdo menyr.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •