Shume e bukur harta por...........veshtire ne realitet
Me reale eshte kjo harta ketu qe ka qarkulluar para disa kohesh ne internet...........
![]()
Shume e bukur harta por...........veshtire ne realitet
Me reale eshte kjo harta ketu qe ka qarkulluar para disa kohesh ne internet...........
![]()
Duket nje lloj profecie ky shkrim, po se nga e ka burimin nuk dihet....ndersa une fola shume hapur kur citova te ardhmen e botes (dhe te Greqise brenda saj), nga fjalet e njerezve te cilat mund te besohen,....
dhe profecite flasin per nje "Bizant te ri", dhe nje Greqi te fuqishme, por nuk do te kete kufij,...
edhe per shqiptaret ka nje profeci nga Shen Kozmai, se "do te hane me luge argjendi", gje qe do te thote pasurim i madh, por pas shume vuajtjesh dhe viktimash...
Roli i nacionalizmave do te vije duke u shuar,... dhe turqia do te zhduket, pasi 1/3 e turqve do te vriten, 1/3 do te kthehen te Krishtere dhe 1/3 do te shkojne tek "molla e kuqe", qe nuk eshte shume e qarte por duhet te jete vendi i origjines nga kane ardhur,....
kuptohet qe para ketyre gjera do te kete gjera te tilla, ndoshta edhe si ato qe pershkruhen, por qe jane aq pak sa nuk ja vlen te merresh shume,...
mendoj se duhet t`i qajme hallin shqiptareve kudo qe jane, se sa te merremi se cfare do te ndodhe me greket...
Rendi i Ri boteror eshte ne favor te grekeve dhe te orthodhoksise ne pergjithesi
ju faleminderit per mirekuptimin,...asgje nuk kam nga vetja ime ne sa thashe
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 25-11-2012 mė 09:51
Duaje te afermin tend si veten
Pordhet e kane burimin ketu me duket:
http://ellinonpaligenesia.blogspot.g...post_2252.html
Me sa kuptova une (me perkthimin e google) aty mytesh pa kundragaz...
Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri
Krijoni Kontakt