Close
Faqja 34 prej 124 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 1235

Tema: Kriza greke

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    CITIM--Intervisten degjoje ti se une e kam degjuar qe ne oren 11 te mengjezit nuk prisja forumin.

Unė tė gjitha lajmet e reja i lexoj nė F/SH--Pėrshėdetje Forumi

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    jam kurioze te di nese shqiptaret qe kane vite qe jetojne dhe punojne ne greqi a kane paguar ndonjehere taksa per te ardhurat qe kane apo banese ?

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    jam kurioze te di nese shqiptaret qe kane vite qe jetojne dhe punojne ne greqi a kane paguar ndonjehere taksa per te ardhurat qe kane apo banese ?
    Shqiptaret qe jane te pajisur me dokumenta dhe qe kane shtepite apo dyqanet e tyre paguajne njesoj si greket.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Ata qe kane aktivitetet e tyre jane te detyruar te paguajne se nuk ja mban te bejne ndryshe per arsyen e thjeshte se u rri si cekic mbi koke tatimorja(ευφορία)
    Ndersa te gjithe te tjeret kontrollojne te ardhurat ne menyre qe mos te kalojne shifren e tatueshme.......

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Intervisten degjoje ti se une e kam degjuar qe ne oren 11 te mengjezit nuk prisja forumin.
    Populli grek nuk u pyet qe te hyje greqia edhe te jete pjese e europes.Nuk deshte euro deshte lekun e tij qe e priste vet pa i dhene llogari europes. Franca ishe ajo qe nguli kembe per interesat e saj.E dine te gjithe mire qe nuk ishte gati per te hyre.Perse nuk kontrolluan me mire gjendjen ekonomike?Kush ju a kishte fajin?

Cilesoje mire jo pjese e Evropes por pjese e Eurozones ! Ka goxha ndryshim.

Cilat interesa paska patur Franca ne Greqi mund te mi permendesh pak, nqs ke djeni rreth tyre sigurisht?

Pse vetem Greqia nuk paska qene gati per te hyre ne Eurozone, e cuditshme !?

dhe dicka te fundit nuk ja ka fajin as Franca as Gjermania qe klasa politike ne Greqi ka qene evazive ne ekonomine e saj dhe e paskrupullt ne politiken qe ka ndjekur.....prandaj para se ti qani hallin Greqise ( qe Evropa ja do te miren me hir apo me pahir) qajani hallin Shqiperise qe po shkon ne humnere.....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shkelqesia_E_Tij : 29-10-2011 mė 06:19

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Citim Postuar mė parė nga Gameness Lexo Postimin
    po, po... shihet fare mire se si perpiqen bashkkombasit tuaj... t'lutem!
    Bashkekombesit e mi nuk jane, por bashkebesimtarest e mi po, per nje arsye te cuditeshme ia arrijne qellimit.
    Historia ben cikle, perseritet e riperseritet dhe per cudi me te njejtet personazhe si dikur Europa plake vuri dore qe ta ndaje Greqine nga Lindja edhe sot ta shpetoje nga falimentimi.

I ke bere pyetje vehtes pse?
    Paqe!
    Paqe!

Citim Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij Lexo Postimin
    Cilesoje mire jo pjese e Evropes por pjese e Eurozones ! Ka goxha ndryshim.

Cilat interesa paska patur Franca ne Greqi mund te mi permendesh pak, nqs ke djeni rreth tyre sigurisht?

Pse vetem Greqia nuk paska qene gati per te hyre ne Eurozone, e cuditshme !?

dhe dicka te fundit nuk ja ka fajin as Franca as Gjermania qe klasa politike ne Greqi ka qene evazive ne ekonomine e saj dhe e paskrupullt ne politiken qe ka ndjekur.....prandaj para se ti qani hallin Greqise ( qe Evropa ja do te miren me hir apo me pahir) qajani hallin Shqiperise qe po shkon ne humnere.....
    Ok po e cilesoj me mire greqia te jete pjese e eurozones ...
    Franca cfare interesa ka?Po nuk do edhe shume mendim fregatat nga i mer greqia?Nga franca mbase?
    Ku e pe ti qe po i qaj hallin greqise ne postimin tim ?Une thashe vetem se populli nuk u pyet se sigurisht nuk do kishte votuar pro .
    Nese i qaja hallin Shqiperise me nje postim do me besoje?Jo
    Si mund ti qash hallin Shqiperise nga komjutri?
    Une ne shqiperi edhe pse nuk jetoj atje jam nje qytetare e regullt duke paguar taksat edhe duke mos shkelur rregullat .Kaq te mjafton?Se kam une fajin per Shqiperine po njerezit me votat e tyre.

Marya sigurisht qe paguajme taksa si jo ....nese nuk paguan taksat edhe nese nuk je ne pune te rregullt nuk mer dot letrat e qendrimit
    Me keto masat e reja qe na vuri troika kemi per te paguar shume
    Edhe nese nje i huaj ketu ble nje shtepi paguan taksa disa % te cmimit te shtepise nje gje qe greku nuk e paguan.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 29-10-2011 mė 15:35
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Nje nga kritikat per ekonomine greke eshte fakti qe nje pjese e konsiderueshme e saj eshte informale, vete ekonomist greke i vendosin shifrat deri ne 30%, te tjere thone qe ka mundesi te jene edhe me shume.
    Greqia vendosi te bente lojrat olimpike me kosto shume te lart per ekonomine greke.
    Greqia ka genjyer ne menyre te vazhdueshme per marrjen e kredive.

Greqia eshte mesuar te shpenzoje dhe t'ia paguajne te tjeret faturen. Tani qe duhet te pergjigjet, e kane fajin gjermanet, francezet etj....

P.s. Sipas sondazheve te kohes, gati dy te tretat e grekeve ishin pro futjes ne eurozone, nje levizje qe i siguronte Greqise jo vetem mundesira me te shumta ekonomike, por nje status me te forte politik
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 30-10-2011 mė 02:08
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Shikoni se si i poshteruan politikanet tradhetare dhe te pabese greket ne 28 tetor ne te gjitha qytetet e Greqise .

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Nje nga kritikat per ekonomine greke eshte fakti qe nje pjese e konsiderueshme e saj eshte informale, vete ekonomist greke i vendosin shifrat deri ne 30%, te tjere thone qe ka mundesi te jene edhe me shume.
    Greqia vendosi te bente lojrat olimpike me kosto shume te lart per ekonomine greke.
    Greqia ka genjyer ne menyre te vazhdueshme per marrjen e kredive.

Greqia eshte mesuar te shpenzoje dhe t'ia paguajne te tjeret faturen. Tani qe duhet te pergjigjet, e kane fajin gjermanet, francezet etj....

P.s. Sipas sondazheve te kohes, gati dy te tretat e grekeve ishin pro futjes ne eurozone, nje levizje qe i siguronte Greqise jo vetem mundesira me te shumta ekonomike, por nje status me te forte politik
    Si gjithmone je shume e sakte.

Te pershendes

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Faqja 34 prej 124 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •